~


Veronica Maggio - Jag kommer

Alltså. Nä.
http://fuckyeahclementine.tumblr.com/

Watsky - Everything Turns Gold

Första och sista resan till stockholm den här månaden och som vanligt var jag sådär nervös/glada/kåt/trött som man är efter en hel skolvecka med något att se fram emot. Pannkakor gjorda på sirap med sylt och mackor och svartvinbärste och apelsinjuice och frusna björnbär. Picnick på en liten platå i skogskyrkogården. Black Snake Moan och Oldboy. Vanilj-/bananmilkshake. Mitt öga började pulsera lagom tills bussen kom in på centralen och magen krånglade envist men jag är då fan nöjd ändå. Och lite brunare.
Veckan som kommer är lugn, avslutas med myshelg hos pappa med snyggaste brudarna och följs av de två jävligaste skolveckorna på hela terminen. Pepp. Zen and the Art of Motorcycle Maintainance påstod i förbigåendet att krig nu för tiden är mycket mer moraliskt berättigade än tidigare och jag tyckte bestämt att min hjärna matats med tillräckligt mycket skit. Hann igenom Death of a Salesman under bussresan och påbörjar Emile; om uppfostran imorgon.

Tegan and Sara - Floorplan


Jimi Hendrix - All Along The Watchtower

Alltså. Så lycklig. Överallt. Lycklig över gränsen till illamående. På riktigt, jag mår illa och har magont av hur fantastiskt jävla glad jag är. Har alltid haft svårt att avgöra om jag kanske är lite bipolär eller egentligen bara är en ohälsosamt lycklig människa med dålig stresshantering. I vilket fall. En humla flög in i mig när jag var på väg till skolan. Den trillade till marken och låg och sprattlade medan jag skyndade vidare till kemiprovet, som ändå gick ganska bra, hoppas på åtminstone en fyra eller kanske femma. Slutade supersent och tyckte att jag kunde skjuta fram simningen ännu en dag. Köpte broccoli, AAA batterin och ett kilo hallon. Älskar världen. Tänker spela portal och äta frusna hallon tills klockan blir nio, se på My sister's Keeper eller Remember Me, bara för att få det gjort, krossa en Circadin vid tiotiden och läsa Zen and the Art of Motorcycle Maintainance tills jag somnar. Elin kom förbi under vårt klassråd och gav mig en påse regnbågsfärgade, karameliserade pop-corn.

Kate Bush - Wuthering Heights

De senaste tre dagarna har varit väldigt krävande så även om jag har världens sovmorgon idag är nerverna på helspänn och jag mår lite illa. Beger mig till kemilektionen med tillhörande prov om en kvart och har ingen som helst uppfattning om hur det kommer gå. Lyckades sunka ner tre av mina nytvättade plagg, har världens finaste balkong, spelar Portal på pappas dator och tänker ta det lugnt resten av veckan. Försöker se viktuppgången som något högst temporärt (trots att den bara ökat senaste månaderan...) och önskar lite att pappa aldrig kommer hem så jag skulle kunna få leva så här för evigt. Circadinet får mig att faktiskt vilja somna men verkar också förkjuta min sömncykel så att det tar längre tid att väl vakna, krossar tabletten ikväll för att fucka depotefekten och hoppas det hjälper.

Robyn - With every heartbeat

Hej jag har fått hormoner för sömnen och tre nya fina nagellack och ett-två kilo extra och ännu ett år i IB och utslag på ryggen. Pappa är borta så jag har hans lägenhet, mår lite sådär och är ofattbart, oändligt kelsjuk. Ser ut som världens snyggaste crackhora. Vattenpipa, fläder/lime cider och film i lördags, upprepas nästa vecka, plus piggelin. Tycker att alla naggellacksfantaster borde skaffa Seche Vites överlack och att alla med vettig filmsmak borde se Being John Malkovich. Typ nu? Prov och simning imorn. Skulle helst vilja undvika båda. Älskar världen och sådär. Överväger tumblr.

Watsky - Seizure Boy

Jag suger verkligen åsneballe på att få mig själv att plugga. Däremot lagade jag värdens godaste spagetti idag så det får väl liksom vara ok. Imorn är det uppsatsskrivning i psykologi och sen blir det att sola på pappas balkong. På lördag blir det epic valborgsfirande med vattenpipor i plural, blåbärste och bästa brudarna i stan. Morsan och Brano är borta så jag har deras tvåvånigshus och älsklingskatten till mitt förfogande. Första Maj ska Elin driva vegancafé och jag tänker med mitt stora politiska intresse och engagemang smälla i mig chocolate chip cookies och kanelbullar. Nästa fredag slutar jag tidigt och ränner ut till Stockholm som vanligt.
Peppaste bruden någonsin.

Watsky - Who's Been Loving You?

Tappade handuken i en pöl i badhuset, blev att torka i bastun. Jag städar och läser okrävande litteratur i solen medan nagellacket torkar och ser en film per kväll och pappa ber mig att i alla fall överväga att gå ett extra år IB. Fuck no. Vuxenpsyk på måndag.
Vänjer mig av sockret igen, behåller klubborna för de är enda sättet att undvika extremcravings utan att svulla. Försökt återvänja mig vid tanken att i alla fall äta upp min sista fisk/mjukost/fil men bestämde att det var lika bra att ge det till farsan. Åt frukost för första gången på någon månad och har anammat idén om olivolja som världens bästa grej ever och har det nu som sminkborttagning, hårinpackning, återfuktande lite varstans, nagelolja och som vanligt, i maten. Känner mig fan som en riktig grek. Sover fullkomligt åt helvete som vanligt och vaknar uppstressad till tusen. Huvudvärkerna börjar komma tillbaka. Magen har tagit upp vanan att småkrångla. Imorgon ska det bli femton grader och vindstilla. Pepp.
alltså

Yma Sumac - Chicken Talk

Drömde att jag missade vår CC-skrivning imorse och vaknade med adrenalinöverskott. Missuppfattade tiden vi skulle sluta och gick en halvtimme för tidigt. Björn tappade bort min uppsatts på Processen. Helt ärligt är det fan helt ok ändå. Jag har kommit in någorlunda i Zen and the Art of Motorcycle Maintenance och det är sommar ute. Pappa frågade ironiskt om jag drabbats av agorafobi när jag var för rädd för att gå till handelbanken pga allt folk. Mitt vitamintillskott är slut och jag håller mig vaken med Yma Sumac.

Såg Earthlings igårkväll. Jag har alltid respekterat men aldrig riktigt förstått mig på vegeterianer/veganer. Nog för att jag har mer medlidande med djur än människor, men vad jag ogillar med köttindustrin är snarare hur pass folk tillåter sig och strävar efter att förringa liv. Det är en sak att döda, det är en annan att vägra inse vad det innebär. Förnekan är en av de få saker jag verkligen inte står ut med.
Och nog för att det känns väldigt fånigt att lagt så få funderingar inom ämnet att en film kan påverka min inställning, men helt ärligt känner jag för att sluta med alla animaliska produkter. Omedelbums. Hejja?

Karmin - Take it Away

Idag är livet ganska jobbigt och skolan är superläskig, men det är soligt iaf!

Charlie McDonnell - Duet With Myself

Sepeskolångest och kroppen ömmar men jag är oändligt nöjd med livet ändå och resten får fan ta och lösa sig på ett eller annat sätt. Avslutar ännu ett på tok för långdraget medlemskap och isolerar mig allt mer, bloggen får vara kvar men mest för bilder och nostalgi. Såg nyss TRON legacy, som steg över mina förväntningar men kanske ändå inte så att jag rekomenderar den, Black Swan var lagom nervkittlande, men vacker, och Chaos Theory var väl ungefär lika måttligt medelmåttig. Läst ut Fragile Things och Ett Dockhem, men inget verkar kunna göra något intryck efter the Unbearable Lightness of being. Oh well. Två lovdagar kvar. Dags att sova. Under tiden kan ju den sömlöse frossa i nasas bottenlösa galleri.

Yma Sumac - Bo mambo

Utöver faktumet att banken tydligen helt glömt bort mig igår var det sånnadär små bagateller så som faktumet att en rulltrappa stannade helt så fort jag gick på den och att en automatisk  dörr vägrade öppnas förrns någon annan kom upp bakom mig, sånt som nästan får mig att tro att jag egentligen inte finna och att allt det här bara är någon konstig feberdröm. Inte på något direkt obehagligt sätt men lite oroväckande liksom. I vilket fall, på centralstationen kom en anställd fram och gav mig en dumle och i min ångest på tunnelbanan över allt folk kom en man fram och "I just wanted to say that you are so good-looking" och gick av, så det var liksom ok ändå. Wok och tofu och andra säsongen av Solsidan och mys och Stefan har utbildning sedan imorse till sent i eftermiddag så jag tar tillfället i akt att träffar Nea om en timme på Stadsbiblioteket. Hon får en boklåda/lådbok och jag får låna Fragile Things. Nöjd. Magen har bestämt sig att världen går under men vem fan bryr sig. Utöver plugg jag måste ta igen sedan tidigare har vi inte fått något att göra över påsklovet så jag har inte direkt bråttom hem, får se hur länge jag stannar.

Yma Sumac - Gopher

Gud jag hatar telefonköer, inte så mycket för att man får vänta som faktumet att det alltid verkar som om jag helt enkelt glöms bort, vi hjälper dig så snart vi kan du har plats nummer... ett... i kön. Plats fem ner till ett gick på tre minuter, plats ett har jag nu stått på i sju. Jävla slynor. Eller när jag försökte få tag på min barnmorska och väntade i 20 min, gick till slut dit och då satt det ingen i kontoret. Tack.
Nu verkar det som om handelsbanken glömt se till att jag kan aktivera min inloggning. Tydligen måste jag till banken på måndag. Sådär på måndag när jag är i stockholm. Och nu har jag en halvtimme mindre på mig att bli klar innan bussen åker.
När jag skulle aktivera mitt nya kort skulle man kunna göra det över internet men då jag ju fått en såndär dosa kunde jag inte längre använda min e-legetimation eller kodbricka. Känns som om jag bara får springa fram och tillbaka till banken hela jävla tiden senaste veckan, kan de inte bara fixa allt på plats så är det klart liksom? Nu är iaf kortet aktiverat så även om jag inte kan logga in har jag tillgång till mina pengar. Alltid något. Erfgh.
Nu ska jag duscha och sjunga med Florence and the Machine så högt jag bara kan.

Karmin - Look At Me NowOm

Min profilbild

Clement

Men jag har i alla fall moral

RSS 2.0