The Hit Girls - Bad Reputation

Sverige suger. Vad hände med lagom. Kan inte sova om nätterna pga värmen. Kan inte vakna pga värmen. Kan inte tänka klart innan tolvtiden pga värmen. Fick just i mig frukost (klockan är halv fyra...) bestående av mjölk, banan och cornflakes och nu dör min mage. Orelaterat till värmen. Dör. Vill ha en till tallrik frukost. Eller kanske nyponsoppa. Lol tjock. Tillbaka till Will & Grace!

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

Alltså. Seriöst. Japaner är fan helt jävla galna. Jag dör.

The Prodigy - Omen

Ok alltså jag har inget att skriva men det börjar ju bli lite dött här. Lena och vattenpipan igår, bilder finns på facebook, det var trevligt men jag dog de sista minuterna för bussen segade och jag behövde kissa. Hatar att ha så satans liten blåsa. La mig ute på balkongen när jag vaknade för en timme sen eller så och allt brändes. ALLT. Soffan och golvet och bordet och filten och jävlar. Har knottbett över hela kroppen sedan igår. Borde klippa mig. Blir nog The Curse of Monkey Island resten av dagen.

Marina and the Diamonds - Girls


Eliza Doolittle - Skinny Genes


Jace Everett - Bad Things

Hej jag är i Båstad med Daviden och har träffat trevligt folk och förätit mig på kakor och paj och kött och det är soligt som bara fan ute och alla sover och det är tyst och fint och allt jag kan tänka på är hur pass min mage fuckar just nu och hur mycket jag bara vill att den ska skärpa sig så jag kan få vara glad fullt ut och inte stel och orolig.
Kanske blir bad senare och bio ikväll.

DJ Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants to Be Alone

Hej idag promenerade jag i två timmar och körde bil som ett litet sär. Brum brum. Mina händer bränner och min fot gör ont och pappa ska göra omelett och jag ser på Will & Grace så allt är bra.

Panic! At The Disco - But It's Better If You Do

Hej jag har verkligen inget att skriva men det känns så sorgligt att lämna bloggen helt ensam och övergiven bara för det. Volontären från AFS kommer om två timmar och jag har städat hela lägenheten och är helt utmattad för Tobbe blev pigg när vi skulle sova igår och petade på mig tills jag också blev pigg så jag somnade inte förrns vid fyratiden. Buss till BUP vid halv tio och psyk-test i två timmar. Sitter och äter flingor i brist på bättre. Har sallad men kan inte påstå att jag är så pepp på det. Misstänker att jag blivit lite sockerberoende igen men har fortfarande den vidriga äckelkänslan i magen såfort jag äter något alls. Life's a bitch. Får inte tag på kanotklubben. Ska försöka mejla. Jävla fittor.

Billy Idol - Don't Need A Gun

Svaret på allt: jag är ju fan förkyld. Inte konstigt att jag är tjock och överkänslig och deprimerad och trött. Att jag alltid ska glömma bort att jag är sjuk bara för att jag inte ligger hemma och snuvar.
Idag var det examensfirande och jag hatade hela jävla världen och allt var skit trots att jag shoppade och äntligen kom till antikvariatet och borde varit jättenöjd med livet. Hos Eve fick vi apgod mat och världens godaste tårta och som följd av min imponerande låga kongruens åt jag två tårtbitar och ville ta livet av mig eller i alla fall spy på alla. Sen åkte vi till Markus firande och jag höll mig till en melonklyfta och druvor och kände mig fortfarande tjock nog för att dö men var mätt nog för att inte vilja äta av morsans jävla rabarberpaj så det gick relativt bra.
Om man bortser från att far min just kom hem och jag vill köra näven genom hans bröstkorg tycker jag ändå såhär i efterhand att dagen egentligen ju var ganska fin. Köpte fina strumpor och hårspännen och bok och tidningar och åt världens godaste tårta. Men som sagt var kom farsan just hem och hela kroppen kliar efter att få ta sönder någon.

(Japanska. Matte. Skåne. Rabarberpaj. Glass. Pangkakor. Sol.)

Sonu Nigam, Mahalaxmi Lyer & Alisha Chinoi - Aaj Ki Raat

Jag tror dethär fitt-värdet gör mig deprimerad men det är ändå lite ok för det är ju fan lov nu och jag ska träffa ny psykolog nästa vecka och Skåne sen och jag vill gråta och slåss och skratta och pussas mest bara för att jag behöver känna lite starka känslor och lite för att jag tror man kan må ovanligt bra av att visa lite agg och om jag verkar ovanligt cynisk eller bitter eller deprimerad är det för att det är precis vad jag är men it's all good så länge jag får vara det när jag behöver.

Judy Garland - Somewhere Over The Rainbow

Hej idag har vi ingen skola så jag ska göra historian och biologin som är kvar och försöka pyssla en stund men det är svårt att koncentrera sig för varje dag som går inser jag mer och mer hur fantastiskt jävla fet jag har blivit och det är fan sorgligt hur långt jag låtit det gå och jag ska se till att träna den veckan jag har kvar i Jönköping men idag och igår har jag varit sjuk så det får bli på fredag eller något.

Vaya Con Dios - Don't Cry For Louie


Λουδοβίκος Των Aνωγείωνν - Πλια Πάρα Που Το Χιόνι

Trötter och lite bitter innerst inne och har halsbränna vilket antagligen beror på faktumet att min mage tyckt det varit ypperligt underhållande att få mig att småspy i munnen då och då sådär lagom till sommaren och vårt fantastiskt fina väder med regn och grå himmel som så omsorgsfullt ser till att mina nya fina shorts är helt ofunktionella och under morgondagen ska jag skriva historia medan min klass fikar och ser på film för det känns ändå som om de gjort tillräckligt tydligt för alla att min närvaro inte är önskvärd och vad är idén med att störa folk som inte bli störda för då kan man lika gärna ligga hemma i fina soffan och dricka te och äta rödbetor med fiskpinnar och remouladsås och se på nostalgiska barnserier och jag kommer vara fantastiskt snygg på torsdag har jag bestämt även om det är helt åt helvete slöseri med snygghet  för jag kommer med största sannolikhet fortfarande vara lika trött och bitter som nu men å andra sidan kanske det är bra på ett sätt för då tillför jag ändå någonting inne på det valfria fik jag och mor min och hennes familj ska fira skolslutet med fett och socker och äckel.

The Cardigans - For What It's Worth

Klockan är tjugo i tre. Jag har gjort mina fanvethurmånga-veckors försenade fysik-labrapporter. Tack vare koffein. För att vara ärlig tror jag kaffe har räddat mitt liv. Kaffe är vad jag påminner mig om kommer väcka mig så snart jag tagit mig ur sängen. Jag kommer inte behöva vilja dö och våndas tills det mörknat igen och jag får krypa ner mellan lakanen, igen. Jag kanske inte är pigg, jag är inte uppmärksam och jag är inte intresserad, engagerad eller ur något perspektiv vid liv. Men jag mår bra och röda ögon klär mig utmärkt och jag har kommit över min skräck för att skriva inlämningar efter deadline. Allt man behöver är en lång natt och en burk kaffe-pulver. Morgondagen känns inte nämnvärt mycket jobbigare, trots att sömnen halverats, och plötsligt kan jag (fortfarande med viss skam) räcka fram dendär jävla uppgiften jag för mitt liv inte kunde göra fram tills nu.
Kemin mejlade jag in igår. Jag är så jävla nöjd med mig själv.
Nu är bara frågan: sova tre timmar eller försöka sig på biologin?

The Cardigans - Hanging Around

Jag har i alla fall rosiga kinder tack vare solen på torget i Lördags annars hade jag sett ut som en zombie men nu ser jag bara lite död ut men i huvudet är jag helt borta och kan knappt se rakt längre och jag måste skriva biologi och fysik och historia tills imorn men har svårt att tänka mig att det blir något av det och min mage - det svarta hålet - skriker ovanligt lite idag och jag är lättad för annars hade matteprovet gått åt helvete men nu har jag bara ätit två ostmackor och några skedar majs allt som allt och den är kanske inte nöjd men den håller i alla fall käft och nästa vecka ska jag i sammanlagt cirka fem timmar träffa en ny psykolog för utredning och jag är ganska rädd för nya människor är ansträngande men sedan blir det skåne och jag är pepp för även om det kommer vara folk jag inte känner och jag inte kommer kunna slappna av inbillar jag mig att det för en gångs skull kommer vara riktig semester med allt som hör till.

VNV Nation - Rubicon

Klockan är typ tio i åtta vilket jag inte insåg förrens precis nu så jag får ta nästa buss istället. Senaste dagarna är min mage ett svart hål som aldrig säger stopp och jag får anstränga mig till det yttersta för att inte äta så mycket det känns som om magen vill ha för även om jag enligt alla måttenheter är mindre nu än jag varit de senaste typ 6 åren är det inget jävla alternativ att bli tjock bara för att jag har dålig kommunikation med min mage. Samtidigt har jag också insett att jag är fantastiskt bekväm med att ha mini-bröst så för att värna om att de stannar så måste jag vara extra försiktig med vad jag äter. Dumt tema. Nu byter vi.
Kollade just upp formulären AFS vill att jag ska fylla i. Det är fan inte lite. Rekomendationsbrev och introduktioner och foton och hälsoprotokoll och godkännanden och fan vet vad. Jävla sepe är det. Mest av allt vill jag bara få kontakt med någon som varit där och kan försäkra mig om att det inte är fullt lika strängt som jag inbillar mig. Jävligt pepp men sjukt nervös.
Och helt off topic - har ni smakat Oatly havredryck Choklad?
Om nom nom.

Ψαραντώνης - O Aέρας

Idag är jag jättejättejättetjock. Har huvudvärk. Måste plugga. Kuk.

Eλλη Πασπαλα - Aστορια

Skogsfest. Mitt i ingenstans. Bilder kommer.
Jag hade en jävla massa att skriva om aktualiteten men det försvann på vägen hem. Plötsligt är jag en olustig kombination av till ro, rastlös och bitter. Först och främst borde jag sluta se till att vara snygg inför sånthär för det är inte en jävel som lägger märke till att ens smink håller i fyra timmar trots det fuktiga vädret (å andra sidan finns det inget mer irriterande än att komma hem och se att halva sminket är borta) och det är inte en sate som ser att ens shorts har snygga små glansiga knappar.
För det andra borde jag ragga mer. Inte för att jag vill fylleknulla, fyllehångla eller fyllekramas men helt enkelt för bekräftelsens skull. Bekräftelse är ju alltid kul liksom. Även om jag i slutänden föredrar att få vänta på bussen hem själv. Nu blev det i och för sig att pappa hämtade mig och det var väl bäst så för visst, bussväntandet är trevligt i lugn och ro men väl på bussen inser jag alltid att jag just lämnat en glad skara fulla (om än något ointressanta, ansiktslösa) individer för att åka hem mitt i natten till en tom lägenhet och sova i min dubbelsäng ensam.  Med katten. Men det hela är egentligen bara självbedrägeri rakt igenom för jag vill inte sova med någon, framförallt inte om denne någon är någon som luktar sprit och rök som jag raggat upp i skogen/på bussen. Jag gillar ju att vakna själv med katten och hår överallt och gå runt naken med musiken ingen annan verkar stå ut med och må bra sådär isolerat och varmt och tryggt. Så jag antar att det hela till hundra procent är grupptryck, för det är inte meningen att man ska åka hem själv efter en fest.
Men nu ska jag inte vara fånig. Det blev ju bra. Jag brände skolpapperna, med hjälp av mina vänner, jag åt korv och kakor och lyssnade på bra musik och rökte pipa och kramades och promenerade och kom hem snygg, fräsch och pigg.
Hur som helst. Vad jag ville komma fram till är att även om jag gillar glada, fulla människor och skog och musik och allt är det nog helt enkelt inte min miljö. Jag kan ge små hemmafester ännu några chanser, smådricka med Kebby och några få till med glass och flum-snack har ju till exempel aldrig känts annat än rätt. Vinkvällar längre fram om jag hittar vin jag gillar eller helt enkelt filmkvällar. För dethär med alkohol verkar ju heller inte riktigt vara min cup of tea. Undantag finns men bekräftar bara regeln. Jag suger verkligen på att vara tonåring. Men det är ok.
Nu ska jag nog läsa lite Dante och sova som ett svin.

Eva Cassidy - I Know You By Heart

Hej nu är jag egentligen jättestressad för klockan är 06 48 och min buss går om 24 minuter och jag har inte packat väskan eller borstat tänderna men å andra sidan åt jag nyss ärtsoppa och det är så jävla gott så det kan ju inte göra allt för stor skada om jag går runt med smaken resten av dan. I förrgår skulle jag och mamman köpa bikini men det gick tydligen inte så vi köpte ett par söta shorts istället och gick hem. Bikinishopping 2.0 idag, the terror continues. Jag har blivit tjock. Bikinishopping är hemskt. Vill lite i hemlighet att det ska bli höst sådär POFF så jag slipper tänka på hur varmt det är och att jag samtidigt inte kan gå utan tröja.
Igår köpte pappa biljett till Grekland till mig och jag fixade buss till Skåne och är glad och pepp och det verkar som jag kanske inte hinner träffa Malin men jag drar nog till Stockholm runt den 25e hur som helst. Malin får överleva. Imorn blire skogsfest med skolpappersbrännande och ananananananananas och saft/vodka. Pepp. Livet är ganska fint.

Dashboard Confessional - Everybody Learns From Disaster

Idag kom jag upp strax över 6 och packade kläder och hårddisken (inför mina två dygn i mors lägenhet) och åt gröt. Shorts passade kanske inte riktigt vädret när jag tänker på det såhär i efterhand men å andra sidan älskar jag dem tillräckligt för att kunna tänka mig ha på mig dem tjugofyra/sju. Naglarna har just fått svarta prickar över det gula och det är ovanligt svårt att inte distraheras av färgerna. Fixade pass för någon timme sedan och har en halvtimme kvar på tredje säsongen av A Bit Of Fry And Laurie. Skoldagen bestod av att jag, Amanda och Chris slog varandra. Mycket givande. Amanda fastnade såsom jag för blindskrift. Klockan är sju och lägenheten är iskall och jag är lite pilsk och tror jag ska fixa gröt och försöka sträckläsa Veronika Bestämmer Sig För Att Dö. Var länge sedan jag sträckläste någonting alls mer komplext än 20 sidor Knasen.

RSS 2.0