Nickelback - Hero

Sådär nu har jag tydligen varit sådär "elak" mot morsan över telefon igen. För lever man i förnekelse över sitt egets barn tillstånd betyder sanningen inget annat än ren ondska och lögn. Och så skulle hon självklart gråta, som grädde på det hela liksom. Trots att jag bara försökte påpeka att jag inte behöver henne och att, även om jag hamnade i en så osannolik situation att jag faktiskt behöver hjälp, inte skulle vända mig till henne. Jävla fitta. Nu är jag rastlös och illamående. Bra att jag bara tar åt mig när jag sårar folk, det får man ju ut mycket av.
Fast det är självklart bara en bortförklaring för att inte göra historieuppsatsen. Som ska in om 12 timmar. Trodde att jag kanske för en gångs skull skulle lämna in ett historiearbete i tid. Istället har jag kollat på Nip/Tuck hela dagen. Just som jag öppnade wiki ringde självklart mamma för att få höra min röst. Hur kan det vara så svårt att få sig själv att göra något så enkelt?! Det kräver knapt mer än ett A4. Jävla skitdiciplin jag har.

Carla Bruni - J'en connais


Jim Cummings - Ma belle Evangeline

Sådär nu är allt ok jag har städat och det är sol och allt är fint.


Emiliana Torrini - Crazy Love

Pappa är ute och morsan är på visingsö och jag är trött som bara helvete. Sov trots allt en tolv timmar. Tjock och äcklig som bara fan men strunt samma. Har gjort en stor del av veckans plugg och har ju studiedag på måndag så ledigheten och ångesten till ära håller jag mig till Ergo Proxy och Spore idag. Inte för att jag tror jag hade gjort något annat om jag ville men det är ju alltid trevligt att känna sig ok med att inte göra vad man borde.
Det var väl ungefär vad jag hade att bidra med idag.

(Min sociala förmåga har gått och tagit livet av sig totalt så om jag
inte fattar något är det inte personligt, jag är bara efterbliven.)

Pcahontas - Colours In The Wind

Hej idag vad jag glad och nöjd för jag hade sedan veckor tillbaka bestämt att jag och Tobbe skulle ha Disney-maraton och Tobbe är snäll och får mig att skratta och Disney är ju trevligt så jag var pepp. Pepp pepp pepp hela dagen lång och äta på Ikea och frysa lite och åka bil och se Tarzan och börja på Pocahontas och somna. För jag somnar alltid till andra filmen. It's a fact. Somnar glad och nöjd och mätt och trygg. Sen försökte Tobbe av förståerliga orsaker väcka mig för jag lovade att ja om jag sover under Pocahontas orkar jag ju hålla mig vaken till Kejsarens nya stil men när jag väl kvicknade till ordentligt frågade han hur han skulle låsa efter sig och datorn var nerpackad och innan jag visste ordet av var karln borta. Jag tror aldrig jag hört honom så... inte glad.
(Karln pluggar, mycket, så detta var en av hans få chill-dagar och jag vet hur det känns när chill-dagar inte går som man tänkt  sig, vilket får det att kännas än värre.)
Så nu kan jag inte somna om utan ligger istället och vrider mig och har en äcklig, ful, elak känsla i magen som inte riktigt vill ge med sig.

Bob Marley - Don't Worry Be Happy

Hej idag är jag ganska lycklig och vill inget hellre än att kanske få göra er lite lyckliga också. 



Den Svenska Björnstammen - Pianisten

Jag vandrar fram och tillbaka i lägenheten iklädd jeans och ett tunt, vitt linne utan BH under. Pappa jobbar borta och sommarkänslan som ligger tjock i luften fyller mig ut till fingertopparna. Det tjockaste jag lämnat kvar i garderoben är en  tunn hood. Nu har värmen inte mycket annat till val än att skärpa sig och komma hit.
Jag har egentligen psykologiläxa till imorgon men det känns så overkligt och långt borta. Istället filosoferar jag om vart min fina svarta kadja tagit vägen, den som låg perfekt mot mina nyckelben. Top Model är på ljudlöst bredvid mig och himlen utanför mörknar snabbt nu, om några månader kommer det fortfarande finnas ljus ute vid midnatt. Och jag kommer vara ute, med kameran nära till hands, omsluten av värmen.

Tetris - Korobeiniki

Senaste dagarna i (få) bilder.




Salem Al Fakir - I'm So Happy


Anna Ternheim - I Say No

Idag har jag inte kunnat bestämma mig för någonting alls och bara frågat folk vad jag ska göra och vad jag vill hela dagen. Jag ursäktar för detta, framförallt till David som vid kassan plötsligt var tvungen att bestämma om jag ville ha Keso eller inte (det ville jag tydligen). Pappa fick bestämma att jag inte alls ville äta och Dexter fick bestämma att jag inte alls ville plugga. Det senare beslutet sög ganska hårt men jag tänker hålla hårt vid att det är ok för allt gör ont och jag kan knappt röra mig. Än mindre resa mig upp och gå till köket och plugga! Imorgon kanske, imorgon kanske jag faktiskt gör vad jag hade tänkt mig.
Men det var skönt, folk borde få bestämma åt mig oftare, jävligt smidigt.

Anna Ternheim - Little Lies

Jag är skabbig utav bara helvete och känner mig så sjukt white trash och fan vad bra jag mår. Eller dåligt. På ett bra sätt. Svårt att hålla reda på sånt.
Har som vanligt flera ton läxor och jag blir lite rädd av tanken på att försöka komma ikapp så istället kollar jag på bloggar med sex och våld. Varit hos David och sett halva Very Potter Musical, är lite kär i malfoy, vill ha en sån flickvän. Jag var duktig och frossade inte som en val så som jag seden följer, dock tvingade jag i karln min skumma japanska läsk så han blir lite tjock. Åt på Ikea. Måste göras oftare. Det var höst idag men det gör ingenting för jag har mintgröna naglar och hjärtmönstrade stay-ups.
(Jag är lite rädd att min historielärare kommer underkänna mig, kan inte sluta tänka på det)
Nea är i staden så jag ska försöka umgås lite med henne och Lia imorgon om jag kommer ur sängen i tid. Så trött. Allt gör ont och jag vill sova till sommaren kikar fram och rövar bort mig till sydliga länder och sena nätter och oångest.
Nu ska jag äta upp mina ärtor innan de svalnar och se sjätte episoden på fjärde säsongen av Dexter.


Miss Li - Gotta Leave My Troubles Behind

Imorgon har jag matteprov och jag tror faktiskt jag är för trött för att plugga just nu. Borde städa lite. Idag var jag och mamma inne i stan och jag köpte nya naglar, M.U.Ss nagellack Siw och ett par strumpyxor jag spanat på ett tag. Jag är inte fattig än men å andra sidan vill jag inte bli det heller så det blir nog inte mycket mer den här månaden. Lycka kan inte köpas för pengar my ass.
Till helgen blir det vänner och sol och jag så sjukt bra just nu.

D - Yami Yori Kurai Doukoku No A Cappella To Bara Yori Akai



Dominique Ané et Yann Tiersen - Monochrome

Jag tänkte först berätta vad jag gjort under dagen hittills men kom på att det är jävligt oitressant. Jag har i alla fall läst ett kapitel ur Singoalla och solat i en halvtimme och gjort två matte-övningar och fixat lösnaglar och jag tror det är ungefär så produktiv jag klarar av att vara under en dag så det får räcka nu. Och hade jag orkat öppna QuickPlay hade ni fått en bild på mina bröst och mig men nu skulle jag ju inte vara mer produktiv sa vi ju.
Och skatteverket vill att jag ska deklarera, har ni sett lapparna man ska fylla i? De borde skicka med en liten dvärg-tolk som kan sitta på ens penna och förklara allt. Går ju fan inte annars.

Malcolm McLaren - About Her



Cornelis Vreeswijk - Balladen Om Fredrik Åkare Och Den Söta Fröken Cecilia Lind

Jag borde egentligen gå och lägga mig nu. Klockan är kvart i tolv och jag kommer aldrig komma upp imorgon.
Jag insåg för någon timme sedan att jag inte kommer hinna göra något av skolarbetet som måste vara klart innan uppcon. Sedan dess har jag kollat på House. Dålig kombo. Igårnatt drömde jag elakt igen och natten tedde sig så satans lång att jag tillslut inte längre visste om jag var vaken eller inte.
Jag vågar inte lägga mig igen men jag vågar inte sitta kvar här i risk för att pappa blir pissed och jag har inget att läsa spännande nog för att hålla mig vaken. Om det inte finns något som kan få drömmarna att sluta tror jag inte att jag någonsin kommer kunna sluta vara rädd. Vissa dagar känns det helt enkelt som om allt jag gör bara är en dröm och att jag när som helst kommer vakna upp till en verklighet där jag är fullkomligt hjälplös, hatad och antagligen ppsykopat. Hjälplös-delen stämmer väl till viss del in på den här verkligheten också men det är ju inte till stor tröst. Och allt min psykolog vill snacka om är mitt shopping-behov. Psykologer suger kuk.
Skulle jag kunna gråta av något annat än ilska skulle jag gråta just nu. Istället har jag huvudvärk. Jag antar att jag ska sova nu. Jag är livrädd.

Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone

Glad påsk. Nu äre sommar. Skulle inte kunna bli bättre.




Johnny Cash - Hurt

Hej hej jag är nyvaken och glad och så.
Kncentrerade mig för en gång skull under mattelektionen och engelskaprovet kändes bra och sen kom pappa och vi handlade en stor nalle och 5 choklad-kaniner. Hittade Tobbe utanför biblioteket, karln tänkte äta sushi men det blev McD, lika bra liksom. Bion var inte speciellt sensationell men jag hade inte färväntat mig så mycket heller, jag fick se de små snurrande djuren i alla fall, det är det som räknas. Sen somnade jag på Tobbe.


Paolo Nutini - No Other Way

Lyssnar på Paolo Nutini sedan tre dagar tillbaka och är just nu jävligt fancy med guld och pärlor. Stay up med bred spets, midjehög kjol och höga spetshandskar, fan vad snygg man får vara. Sista dagen i skolan på en och en halv vecka och jag firar med shopping och Avatar.  Tyvärr är det ju även första april så jag kommer gå runt och snegla konfunderat på alla och antagligen inte tro på något någon säger. Inom någon timme kommer jag börja oroa mig över om påsklovet kanske också bara är ett aprilskämt. Men det är ok. Nu ska jag leta upp mina solglasögon och traska ut till bussen i solskenet.


RSS 2.0