Dan Wilson - Breathless

Hej nu äre nyårsafton och alla är glada, tjocka och kära. Vilket i sin tur lett till att jag bestämt att jag 1) kommer sätta mig och pappa på en diet bestående av sjukhussoppa när vi kommer tillbaka till kylan och 2) tänker låta mig bli kär om jag hittar en snygg ginger med tatueringar (vilket ju hur som helst är lika med aldrig så det är ändå en ok kompromiss!).
Känner iget särskillt inför nya året och decenniumet 2010. Uppskattar faktumet att jag överlevt det värsta vinteräcklet och att våren än en gång närmar sig. Skolstarten väntas med blandade känslor och jag gör mitt bästa att inte tänka på det.
Året har varit ovanligt känslolöst och lugnt, inte i direkt mening men i gämförelse med tidigare. Minns knapt något alls men visst saker och ting har ändrats; inte nödvändigtvs till det bättre men heller inte till det sämre. Kroppen har ändrats radikalt med nya former jag inte alls känner igen sedan tidigare och allt i huvudet är uppochner. Nya skolan förde med sig en ny trygghet men även en gammal dålig vana att ihärdigt inte vilja ge respons på tilltal. Vänner och känslor har i synkroniserad takt tillkommit och förvunnit. Sömnen har blivit sämre och sämre men nya drömmar har ändå sett till att hålla kvar viljan att varje natt krypa ner under täcket för att vänta i timmar på John Blund. Världen ser ut som den alltid gjort; och helt ärligt gör nog jag det också.

Så, för att fira ännu 365 dagar överlevda på vår futtiga planet höjer jag glaset för den nya framtiden och hoppas att vi får avnjuta den tillsammans med de som får oss att fortsätta.

From A Second Story Window - Ghost Over Japan

Hej jag är uttråkad till döds. Köpt fina fina fina fina böcker och började nästan gråta när jag skulle välja seriebok. Heligt är svårt att sålla. Kommer kanske försöka byta en av dem öven om det är helt meningslöst, Jokern är ändå lika bra på grekiska som på engelska.
Har myggbet över hela kroppen. Ska leta BH nu snart. Köpte trosor på Jumbo igår. Och stickers. En jävla massa stickers. Jul-post. Trött. Drömmer dödligt tydligt, vill aldrig vakna, ligger kvar till eftermiddagssolen kokar genom fönstret och inget täcke längre kan hålla ute ljuset. Vill stanna kvar hos vargarna och vännerna och livet.
Matar mobilräkningen med dyra dyra mess och bryr mig inte alls, fått 100 euro hittills, allt går till pappa, för böckerna och smsen och alld vad det kan tänkas. Har öndå inget behov av pengarna.
Löst 50 sudoku och kan inte mer, medel är för svårt, letar att ladda ner skiten till mobilen. Och tetris. Och den andra med en kula och block man ska hoppa mot som jag alltid glömmer bort namnet på.
NU SKARE SHOPPAS

Weird Al Yankovic - Fat

Allt låter bara BLAHBLAHblaaaaaerghblagbaaaahBLAH. Jävla greker. Tagit mina få foton och vill hem. Halvägs genom World War Z, uttråkad, sover dagarna igenom, konstant trött. Såg om Avatar och planerar på minst ytterligare en gång. Önskar nästan att den aldrig var gjord, helvete vad fin.
Sitter med någon ungjävel i rosa som bygger med lego och min tjockiskusin kliar mig. Jävla greker. Drunknar i finnar och är tjockast i världen, vinteräcklet kom sent iår.
Fått fancy, värdelös mobil och dör för att hitta ett fodral. Vänjer mig väl vid den efter ett tag, som vanligt. Trött trött. Kommer gå igenom de sedvanliga superkuren väl i sverige igen, ansiktsmask och hudrengöring och bodybutter och smalis-mat och simma och ja ni vet.
Tror fan jag ska tjata lite på pappa om bio nu. Vad fick ni i jul-post?


DET ÄR FAN 2010 SNART. Lite rädd kanske jag är. Men ett nytt år är ju bra ockå, på sitt sätt. Med allt nytt. Ett litet litet litet steg närmare en egen famtid.

Lady Ga Ga - Beautiful Dirty Rich

HEJ jag är i tjockislandet och kan inte kolla på tangentbordet när jag skriver för alla dumma symboler förvirrar. Resan var ett helvete men vi slapp i alla fall övernatta i jävla amsterdam. Önskar bara att jag hade tagit på mig kjol och inte jeans. Hur som! Köpt två par fina byxor, ett dussin strass-öronhängen och sudoku för en livstid (nästan). Nöjd och tjock. Ska köpa BH med andra fastern senare i veckan och till Jumbo imorn (Jumbo är ett litet himmelrike för alla som har en förkärlek för allt mjukt och pastellfärgat...). Fått i mig tillräckligt med mat för iår och är pank som en kyrkråtta. Antar att jag får tigga lite, har inte ett öre varesig i plånboken eller på kontot.
Skit samma! Har inga egentliga planer på att uppdatera här förren vi är hemma men vem vet.
Tills dess får ni ha en jävligt fin jul och ett gott nytt 2010!

Nikolaj Rimskij Korsakov - Flight of the Bumblebee



... is going to her homeland as a complete stranger
... has lost enough weight to be back at her supposed 45 kg;
still not as content as she should be
... has the emotional kapacity of a 10yr old autistic kid
... doesn't want to cope or cooperate with reality any more
... is scared shitless of her feelings



The Engine Room - a Perfect Lie

Nej tack helvete.




Feist - Honey Honey



Jennifer Saunders - I Need a Hero

Lever och allt! Lite öm men det är mest för att jag inte kan sluta peta på staven. Emla funkade fint och jag spydde/grät/svimmade/dog inte. Även om det var nästan på kemi-lektionen.
Återupptäckt Nip/Tuck, äka kärlek helvete. Fortfarande mensapa och glömde musiken hemma imorse, blir irriterad bara av att behöva höra alla runt mig. Tror nästan jag skiter i historieuppstatsen, skämt lite, orkar inte alls.
Behöver kissa men kan inte lämna grejerna här, klarar nog en halvtimme till. Kollar Ultraviolencia och väntar på att lektionen närmar sig. Hatar snön. Drömt en massa.
I förrgår kväll var det att jag skulle ta p-staven och för att komma dit var jag tvungen att ta mig igenom en regnskog liknande den på universeum men större och mer tätväxt, mormor och emma/skabb var där, jag minns att jag vek ihop rullstolen för att ta mig över en träbro. Väntrummet var lite som en bordell och väl inne hos sköterskan hade jag självklart glömt staven.
Igårnatt var jag i något stort glashus och började snacka med Nessis ginger-kompis, gick runt och höll hand av någon orsak och förstod att jag drömde när jag kunde gå och hålla hand samtidigt (försökte inte styra något däremot). Skulle hålla hissen för pappa men ingenn blev sur när jag satt ivägen för dörrn i flera minuter. Senare var det något äckel som stötte på mi och då var gingern där igen, trorhan kröp in i en kartong... Nästa scen är jag med Koffe från förra klassen och någon mer, vi hade skurit av Markus penis och skulle omskära den (kollat för mycket Nip/tuck: ja). Gömde den bakom dörrn för pappa. Den tydligaste bilden jag har är när han kom hem, kallade mig för en jävla slyna och började skrika om att han skulle till Sthlm och jag förstört allt. Ledsen var han. Pojken hade en gungstol inne på sitt rum tror jag.
Näh nu räcker det!

Nine Inch Nails - Fuck You Like an Animal

SPONTANMENS! Hatar att vara kvinna. Dör. Hur fan kan folk använda dehär blöjorna. Helvete. Mensvärk för första gången iår. Mår illa i hela kroppen. Huvudvärk. Försov mig i morse. Missade två bussar och ett tåg. Ishelvete och snöstorm och hunger och nålskräck och panik och nikotin och oj nu äre kemilektion.

~

HEJ IMORGON DÖR JAG.
Minuter till Tisdag 15e Dec: 42.
Minuter till Skolavslutning 18e Dec: 4 362.
Minuter till 4 mms nål inkörd i armen under medvetet tillstånd: 942.

(Deadline till historieuppsatsen, som i nuvarande läget är ca 40% avklarad: -40 320)


Ibland känns det inte riktigt värt det.
Minuter spenderade i Spore senaste två dygnen: 540.
Jag suger. Men det är ganska ok! Det löser sig! Jag behöver inte bli tjock och nervvrak och viljelös och äcklig och jobbig. Men ibland känns det så. Det är då man helt enkelt får göra allt man kan för att överleva och snabbt borttränga. För sånt är vi bra på.
Morsan tycker att jag psykar henne och att jag är elak, tydligen får man varesig vara ärlig eller ljuga, blir inte mycket över då känns det som. Folk suger.
Jag kommer antagligen välja 5 Higher Level i IB och tyvärr inefattar det den jobbigaste jävla människan på jorden. Eller nej men nästan. Eller fan... fler av dem. Minst två i alla fall. Men å andra sidan verkar faktiskte Engelska A2 jävligt ballt. Känns dumt att skippa bara för att lärarn är en fitta. Och hon kommer trots allt se till att jag får awesum-betyg så vadfan.
Har en ömmande, fånig knöl i bröstet. Känns helvete inte ok. Trött. P-stav  imorn. Bio och pizza/lan/spel-kväll med Elin på fredag. Grekland på söndag. Vill inte tänka på det. Andra delen i nationella matte imorgon. Där rök den sovmorgonen.
Suttit med vinterjackan på hela skoldagen, kändes bra att äntligen ha något att gömma sig  i, längtar till stora jumprar och lugg ner under ögonen. Vill börja planera sportlovet, vill vända på dygnen och smita ut varje natt till varma vänner för film och tröst. Inte somna av utmattning vid 11 för att sedan ligga vaken halva natten med hela världen innanför pannbenet.
23:39.
Står inte ut med musik längre. Vill bara ha ljud som stänger ute verkligheten. Vitt brus.


Ni får ingen kärlek i toner ikväll. Ni får hitta någonting själva. Kommentera med rösten som spelats som mest hos er idag, jag behöver ny kärlek.

Oldelaf et Monsieur D - le Café

Jag använder så fina ord när jag skriker på min mamma. Aldrig är jag väl så exakt och definitiv. Inga variabler eller slingrande ord som kan missuppfattas. Ändå. Ändå är det fortfarande som det alltid varit. Ändå ändras vi aldrig. Ibland undrar jag om jag skulle kunna tacka henne för min verbala utveckling, i mina desperata försök att få henne att förstå någonting alls. Men det skulle betyda tacksamhet och det kan jag inte sänka mig till.
Jag hatar att vara hennes dotter, jag hatar att vara min fars dotter. Jag hatar det inflytande jag tillåtit dem ha på mig. Jag hatar de hundra svagheter jag fått av dem. Jag hatar de sår jag tagit till mig och alltid kommer ha. De spår av imperfektion och bitterhet som, uppenbarligen, alltid kommer fläcka ner mina andetag vad jag än gör.



Hej jag är det misslyckade mellantinget mellan socialt utvecklingshandikappat missfoster och fräck kvinna. Jag är den krossade produkten av en nostalgisk, inbankad och ofrånkomligt vidrig uppfostran och ett hjärta fyllt av drömmar och hopp.

El Chombo - Chacarron Macarron

HEJ JAG ÄLSKAR ER OCH ALLT MEN ORKAR VERKLIGEN INTE BLOGGA.








...inte efter att bloggat om CAS senaste timmen iaf

Blomma - Sås Som i Himmelen









Will i Am - Big and Chunky

HOHO jag bloggar i skolan. Sausy.
Allt gör sepeont och sedan  två nätter tillbaka har jag vaknat regelbundet från tvåtiden. Dör. Jävligt långtåkigt att kolla på klockan sjuhundrafemtiotjugo gånger per natt faktiskt. Värre när man inte riktigt somnar mellan. Lite rädd att världen blir en difus dimma igen om det fortsätter. Sug.
Försöker använda den enda BHn som skulle kunna funka. Det gjorde den inte. Eller gör. Sitter åt helvete, ser åt helvete ut. Ger nog upp snart, kan ju alltid köpa iaf en BH som jag kan använda. Annars får jag ju begränsa mig till min pösiga, tjocktygade del av garderoben, och den är ju inte allt för underhållande.
Blev klar med Alice igår, fin ären. Tror att jag kanske tänker köpa ett exemplar, känns lite som en obligatorisk titel i bokhyllan.
Fick än mer skrot i käften för nån dag sen, någon skit skrapar mot tungan hela tiden som vid dethär laget gör för ont för att jag ska kunna prata eller äta ordentligt. Detta i kombination med att jag fortfarande inte kan tugga smärtfritt och att det mestadels bara smakar blod i munnen får den mesta maten att vara väldigt oaptitlig. Med undantag för Davids pannkakor och pappas spenatsoppa med perfekt kokade ägg. Men allt annat smakar bara smärta och äckel. Kan inte bestämma mig vad jag ska tycka om det än så länge. Har hur som helst bestämt mig för att jag ska köpa en kebab så fort detta skulle vara ätbart, och burgare på McD, ostburgare. Sådär för att fira att jag återfått förmågan att bli tjock igen. Mmm.
Nio dar till skolavslutningen, rädd som bara den. Engelskaprov imorgon. Köpt biljetterna till Avatar, lyx-fåtöljer, trehundra meters benutrymme, två och en halv timmes indigo-färgad njutning, pop-corn, sällskap. Värt.
Okoncentrerad och jobbig som följd av mat- och sömnbristen. Borde mest hålla käft och se söt ut.
Fast näh nu helvete börjar jag. CAS med Allyson. Ballt.

Pst/Q - Egotripp

Hej. Har ett stålverk insmällt i käften. Oh the pain. Oh the agony. Oh the excruciating shame.
Nej men jag är ganska nöjd, har lyckats få till några bamsingar till gluggar, blir skönt att få dem ihoptryckta igen. Men det gör satans ont. Vill tugga på allt jag når tills något hjälper. Jag tänker aldrig igen klaga på småbarn som stoppar allt i munnen.
Och ja resten vet ni. Tjock. Trött. Skaffat tid att snacka om p-stav och få recept för att hämta ut den. Panik. Helvete. Men vill ha den innan Grekland och det är inte så långt tills dess. Måste bli klar med historian. Hatar i hemlighet lov lite.

John Newton - Amazing Grace

Avlider i Spore-abstinens och undrar hur det kommer sig att man blir allt mer omotiverad ju mer man skjuter fram försenade skoluppgifter. Har ett hål i dörren och en lampa utan lampa efter gårdagen. Vet inte om jag blivit allt mer aggressiv sakta men säkert eller om något hänt. Sitter med datorn inne på mitt rum för första gången på år. Tror inte pappa förstår varför jag blir så arg på honom. Tror inte han någonsin kommer göra det. Skit samma, det gör ingen skillnad.
Ska till Göteborg till helgen, något jag hela tiden glömmer bort, och undrar hur sjutton jag ska underhålla mig. Vill för allt i världen ha Spore att vända mig till vid så fort det är tillåtet men det verkar inte som om jag hittar någon som kan låna ut några dagar. Får väl läsa Behind the Looking Glass som jag ska, eller kanske till och med göra något på historie-uppsatsen. Usch, vill inte tänka på den. Kukhuvud.
Var på begravning. Lennart hade dött för nån vecka sen. Gillar inte begravningar, prästen visar så tydligt hur allt bara är rutin (däremot var begravningsbönen sjukt vacker) och folk kan inte vara seriösa för fem öre. Jag kanske inte sörjer men jag anser ändå att en begravning är helt i ära och minne av den döde, vem fan bryr sig om hur skola och jobb och husdjur går då? Fast det kanske bara är svenskar, vi kanske helt enkelt inte kan vara seriösa och visa starka känslor. Fan vad sverige suger (eller så är det bara jag som söker ursäkter för att klaga, vem vet). Sen trodde ju inte fysikläraren på att jag var på begravning heller. Med alla tandläkartider och BUP-besök lär jag väl fått minst 30% icke-godkänd frånvaro vid dethär laget. Vi hurrar för systemet som inte ens låter mig se hur det ligger till. Woo!
Trött. Ser förjävlig ut. Ser ut som ett äckligt, sjukt, slappt berg av fett, dålig hy och ovårdat hår.
Sitter utan någon orsak i FindSounds och letar snälla katter, gräshoppor och vågor men icke! Fast kanske det är lika bra. Sist jag hittade vad jag letade efter slutade det med att jag hade hjärtslag i bakgrunden i flera dar. Å andra sidan var det jävligt fina hjärtslag.
Lyckats hålla mig vaken senaste dagarna. Liste stolt. Lite besviken. Ögonen gör ont och allt är elakt och avlägset och fult och eurgh.
Jag ska sluta skriva nu.





Loreena McKennitt - Marrakesh Night Market












The Lovin' Spoonful - Summer in the City

Har kemiprov idag! Känns som om jag redan kan allt men blir nojjig för att jag inte läst på tillräckligt. Buu. Får se. Ska skriva brev till Malin också. Känns väldogt mycket bättre än provet.
Har vuxit ur alla mina BHar. Väldigt plötsligt med tanke på att jag fortfarande kunde ha dem förra veckan...
Drömde mysigt (förutom att jag hade kemiprov där med), fest och vänner n stuff. Pappas kvarglömda, svenska porrfilm ligger kvar på DVDn, sur, ofta han bara lämnar den där. Sen blir jag ju nojjig och tänker att det på något vänster kanske inte är hans, han kanske tror att den är min. Kuken.
Fan bussen. Skola. Hörs.

RSS 2.0