Lars Demian - Se Nu Tittar Lilla Solen In Igen

Har lyssnat på karln oavbrutet sedan tre dagar tillbaka. Är förjäligt trött. Dagen gick fullkomligt åt helvete. Blir så illamående och frustrerad när saker inte går som planerat. BUP ställdes in och missade tandläkarn och kom försent till historian bara för att det var värsta kön på Swedbank och väskan vägde minst tolv kilo och mitt i allt ringer morsan och säger att vi ska till Beccan för hon fyller år så vi kan inte hämta spelet hos Anne och det är klart jag måste fira kvinnan med att äta jävla äckelkakor och bli tjock, helt utan någon som helst vinning i situationen. Kewk. Var dock på biblan och lånade Dante, en bok med fiskar och en barnbok med blindskrift, kommer nog ha med den sistnämnda till skolan, assmidigt att öva på utan att det syns, kan ha den i knät undr skolbänken. Kom på tok för sent på att jag glömt lånekortet i Bankeryd så jag fick vänta på morsan, efter att köat till disken i 10 min med monsterväskan på ena axeln. Var lite gråtfärdig när jag var tvungen att kliva ur kön och sätta mig att vänta.
Bor hos mamma imorn och på onsdag, tror jag ska försöka dra ut på det lite, behöver få  vara ifrån både henne och pappa så länge som möjligt och kvinnan kan minsann behöva tvingas leva med sin trolovade lite oftare.

The Left Rights - Darth Vader (Who Gives a Sith)

Haft väckarklockan på 6 men lyckades inte ta mig upp förrns vid tjugo i sju. Var övertygad om att jag skulle missa min buss tills jag insåg att jag inte börjar förrns halv tio. Alltid samma sak på måndagar. Men det är ok, nu har jag hunnit sminka mig och fixa frukost i lugn och ro. Idag är det meningen att jag ska kunna diskutera Thirteen Days ur historiskt perspektiv och presentera Even Cowgirns Get The Blues på engelskan. Jag har inte sett filmen och läst typ en sjättedel av boken. Men det går säkert bra, jag har ju överlevt hittills liksom. Idag ska jag till Anne med morsan och rota bland deras gamla datorspel. Måste vara överallt idag igen. Anne och tandläkare och swedbank och handelsbanken och skola och lägenheten och biblioteket. Men som sagt var: jag har ju överlevt hittills.

Lars Demian - Alkohol

Generellt har de senaste dagarna känns jävligt udda. I onsdags var det ledigt (läs: operation dagsverke) och i fredags var det bara fysikprovet som jag försov mig som satan till så hela morgonproceduren jag är van vid innan skolan gick ju åt pipan och det enda som fått mig att inse att det faktiskt är söndag idag är PostSecret. Annars har både måndagen och torsdagen känts som måndagar och onsdag och fredag har känts som lördagar och jag vet knappt vad som är upp eller ner längre men det är ok för även om jag har en stor historieläxa tills imorn och en del opåbörjat, försenat och även om morgondagen kommer vara satanisk lång och krävande och tärande och det är år och dag till nästa helg känns det mesta jävligt bra just nu.

Bon Iver - Skinny Love

Hej de senaste dagarna har varit jävligt trevliga när jag tänker efter även om jag varit lite för stressad men min mage verkar i alla fall lugnat ner sig och jag har läst MMT i snart en timme och världen känns lite diffus och konstig och huvudet känns fyllt av våt bomull men det gör det alltid när jag egentligen skulle gråta och jag vet inte om det är för att jag är rörd eller kanske ledsen men det finns ingen orsak till det senare så jag tippar på att det inte är det. Igår åt jag världens godaste cheesecake med David och köpte ytterligare två ovärderliga nagellack och sen promenerade vi runt tills vi kom på att vi höll på att svälta ihjäl men väl hemma fanns det inga tallrikar eller bestick så det blev pizza och Zombieland och när väl en och en halv timme gått och pizzan fortfarande var tung i magen fick det bli promenad till vätterstranden och karln var rastlös men det är ok för det småregnade och småblåste och var jättefint och sen såg vi Daybreakers som jag blev lite besviken på men det är inte världens undergång och sen sov jag tungt och tryggt för första gången på väldigt länge och när vi väl lyckades ta oss upp ur sängen imorse blev det en improviserad frukost med crunchies+müsli+yoghurt+banan+honung och knäckebröd med ost och tomat och lite ananas vid sidan av och Silent Hill och Rosa Pantern och sen skjutsade pappa hem mig och jag fixade gröt med björnbär och jordgubbar och mörkt bröd med solrosfrön och ost och tomat och jag vet inte hur länge jag känt mig såhär lugn och tillfreds men någonstans tror jag att jag för en gångs skull uppskattat alla småsaker i livet och jag vet att jag inte någonsin kommer ge någon tillbaka till min omgivning  men för de få av dem som ändå har tillgång till det här kanske det betyder något att veta att om jag kunde skulle jag baka allas favoritkakor och krama alla som behövde det och ge mackor till hemlösa och svara på alla samtal folk behöver ha mitt i natten ibland för att kunna somna.
Och skulle jag få bestämma skulle allt vara väldigt väldigt bra just nu och alla i hela världen skulle må bra.

Ray Charles - I Got a Woman


Disney - I Won't Say I'm In Love



Disney - Part Of Your World

Igår var jag på såntdär dra-sig-i-håret-och-gråta-hysteriskt humör så jag kände att det var lika bra att stanna inne, hålla käft och se på film. Det är trotts allt lättare att se en skärm, än på små små bokstäver på ett papper av hundra, genom tårarna.
Idag är en lite omständig dag och jag måste vara överallt samtidigt och jag har ingen aning om hurvida något alls kommer funka som jag vill. Fuckar allt upp sig kommer jag med största sannolikhet bli lika hysterisk som igår men vi får hoppas att det inte inträffar innan jag bakat cheescaken för imorgon.
Jag behöver inte åka hemmifrån förrens om två timmar och jag har redan ätit upp min gröt och hällt i mig kaffet och gett upp tanken på att plugga och allt känns ok. Och ok allt jag kan hoppas på, sommaren får mig att känna att allt är ur led när jag sitter inne och har läxor och ingen ork alls och jag måste smyga på tå runt mig själv för att inte råka göra något fel och få spel.
Igår rensade jag i min bokhylla från böcker jag inte läst. Den känns plötsligt väldigt naken och deprimerande, även om den fortfarande har helt fantastiska verk i sig. Tjugosex böcker sållade jag ut och la fint på fönsterbläcket, ovanför sängen, som nu hotar med att braka ner på mig när jag sover vilken sekund som helst.
Om jag tar mig i kragen, (om jag ignorerar faktumet att vi fortfarande har skola, om jag inte sitter vid facebook och 4chan i timmar, om jag inte städar lika mycket, om jag sover lite mindre,) då kanske jag hinner läsa några av dem.

Ada Moore - the Devil is a Woman

Idag har känts som minst tre dagar och jag vaknade för sent och minns inget alls från svenskalektionen och förstod faktiskt delen vi jobbar med på kemin trots att läraren inte var där och att jag spenderade mer tid till trivial pursuit än uppgifterna i boken sen BUP och kvinnan vill få igång en utredning med föräldrarna och skolorna och läkare och det sistnämnda fick min mage att vända på sig ordentligt och ska jag vara ärlig vill jag nästan fråga om jag kan få ta med någon att hålla mig i handen för jag tror jag fått för mycket av läkare och trots att det bara ska vara typ kolla hjärtat och blodtryck och inga sprutor eller närmare undersökningar alls är jag näst intill livrädd men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det till henne eller någon alls för det är väldigt plötsligt och väldigt irrationellt och väldigt svårt att uttrycka i andra ord än ångest och skräck.
Sen hade jag fysiklektion med matteläraren som förklarade normalkraften med en logisk grund annat än "bordet boken ligger på trycker tillbaka med samma kraft som boken dras nedåt" och för en stund kände jag en enorm och obeskrivlig lättnad och även om pappa ifrågasätter Mattias beskrivning av situationen känns det plötsligt som jag helt enkelt kommit över den fixeringen och någonstans inser jag hur mycket svar på livets frågor det finns i världen.
Elise fyllde år igår så vi firade henne med orgasmiskt god fika på Johans och twister och cluedo och Holy Grail och piza i Mullsjö och tågresan hem kostade egentligen 22 kr på rabattkortet men jag hade bara 16 och konduktören sa att det blev 44 kontant och jag vill bita nacken av henne men hade hur som helst bara 30.

Cardigans feat. Tom Jones - Burning Down The House

Håhå jag är så trött så trött. Det finns inget nytt och exciting jag borde berätta om. Vilket i vanliga fall inte säger ett piss men för att vara ärlig är jag bara för lat.
Kemiläraren hade med sig sin unge till lektionen. Den var söt. Sen började jag må lite illa. Sen trodde jag lite jag skulle dö av magknip. Bra mage detdär.
Är snart klar med Elises födelsedagspresent, sen ska jag sussa.

Πυξ Λαξ - Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο

Jag mådde ganska bra imorse, trots att jag försov mig. Det gick över. Välmåendet det vill säga. Försovningen gick inte att ändra på.
Nu mår jag bara illa och vill blunda. Inte sådär att jag vill att hela världen ska gå och ta sig eller att jag vill dö för att slippa allt. Jag vill bara blunda. Jag vill blunda och lyssna på musik och småsova och aldrig någonsin behöva göra något annat.

Rome - a Legacy of Unrest


Bob Acri - Sleep Away

Jag borde anstränga mig lite och fylla i den preliminära ansökan till AFS (som kostar 300 pix, preliminärt...) men jag kan inte morsans eller farsans personnummer eller alla uppgifter om mitt pass. Så det får vänta. För annars måste jag resa mig upp. Usch. Imorgon blire MaB-prov och jag är ganska pepp för det betyder max 4 timmar i skolan och ingen fysik, psykologi eller biologi. Därmed kan jag skjuta fram uppsatsen och lab-rapporten någon dag till. Idag ska jag, precis som igår och dagen innan det och dagen innan det, slöa vid Nip/Tuck. Två episoder kvar. Ska leta reda på ett kuvert till Malins brev och kanske göra en till skål mannagrynsgröt med bär.
Men sen får det räcka. Mer aktivitet än så skulle bara vara vulgärt.
Och man vill ju inte vara vulgär.

Peter Sarstedt - Where Do You Go To My Lovely

Nu är klockan halv sent och jag kollar  på Nip/Tuck och trots att jag inte pluggat skit känns det ganska ok. Börjar halv tolv imorgon och är helt jävla förälskad i 4chan. Ohälsosamt men underhållande. Pappa är borta måndag till torsdag igen. Jag överväger att lägga in en del av maten han lämnade i frysen så jag slipper se den. Vill bara ha gröt och guacamole på knäckebröd och svart kaffe.

Bob Acri - Sleep Away

Hej de senaste dagarna har jag varit lika förtjust i min far som en tysk är i en jude. Finns fan i inget mer frustrerande att vakna till än hans röst. Visst morsan är inte mycket bättre men helvete, vill klösa ut öronen på honom varje gång han kommer in i rummet. Vill slita ut hans struphuvud varje gång han öppnar käften.
Idag hade jag tänk skriva biologi såsnart han lämnat lägenheten och det kändes liksom trovärdigt och så tills han öppnade munnen och för etthundrafemtioelfte gången sa något om hur jag inte pluggar (och allt jag hör är "din dumma lilla horfitta du är fan inte bra på någonting varför hoppar du inte bara från en bro?") och nu är jag för förbannad för att kunna tänka klart. Han är fortfarande kvar dock. Drar han inte snart kommer jag väl börja kasta saker runt mig igen.

Radiohead - How to Disappear Completely (And Never Be Found Again)


Natacha Atlas - Amulet



Hocus Pocus Pink - Dragons In Komodo

Hej jag ät trött. Nöjd men trött som bara helvete. Har lite dåligt samvete över att jag inte kommer orka lab-rapporterna och uppsatsen jag borde ägna denhär helgen till. Mår lite dåligt över hur mina kontrollbehöv växer propotionerligt mot hur mina bekräftelse- och närhetsbehov krymper. Blir lite sur över faktumet att mina psykolog inte kommer bry sig om det när jag försöker berätta. Fast det är ok. Jag är ju som sagt var ganska nöjd ändå.
(Dagarna. Mattias. En vampyrs bekännelse. Lina. Mannagrynsgröt.)


Hocus Pocus Pink - Rats

Hej idag spelade jag klart Pink Panther Hocus Pokus Pink, Pink Panther Passport to Peril och Chefrens pyramid. Med andra ord har jag inte pluggat det minsta. Imorgon har jag fysiklektion och sedan är skolveckan slut. Bästa skolveckan någonsin.
Hittade ÄNTLIGEN Metropia för nerladdning. Men den sparar jag till sällskap och sånt, istället såg jag Jennifer's Body och spelade Chefren hela helgen. Fixade Pettson och Findus i snickarboden och i trädgården som ISO tack vare Elin idag och imorgon får jag 3e klass. Mulle Meck fixade jag igår tillsammans med mysteriet på Greveholm. Med andra ord har jag arbetat jävligt hårt för att få ihop alla spel jag minns från min barndom, för att få lite lugn och ro. Än något mindre att tänka på från äldre tider. Musiken och sagorna har jag ju letat upp sedan tidigare. Slängt gamla fotografier, teckningar, texter.
Det är fan inte mycket kvar.
Känns helt fantastiskt.
För alla vill ju ha avslut.
Alla vill leva i nuet.
Och jag har ju ändå den fantastiska lyxen att jag aldrig gillade folk när jag var liten heller så alla mina nostalgiska fixeringar är materiella. Och spel, sagor och musik är ju ändå lite enklare att leta reda på, bearbeta och få avslut med än människor.
Hitills har jag alltid hittat något nytt som ligger och skaver från förr, men vad kan det möjligtvis finnas kvar nu?

(Helt ärligt är det ganska strunt samma om jag hittar mer. De är ganska spännande projekt. Och hittills har det ju gått bra.)

Bruce Springsteen - Dancing in the Dark


Sonu Nigam, Mahalaxmi Lyer & Alisha Chinoi - Aaj Ki Raat

Åh juste. Mina bröst har gått ner till B-kupor. Egentligen borde jag kanske sörja så som jag gjorde när de gick ner till C igen men det känns jävligt bra. Jävligt bra. Tänker dock inte köpa några nya BHar med tanke på att jag alltid går ner under sommaren och jag har två jag kan använda och hur som helst i princip bara använder bikiniöverdelar under lovet. Är de fortfarande bebis-små till hösten kan jag börja överväga nya investeringar.
Bodde ju i morsans lägenhet när hon var i Dubai och gick ner 2 kg på mindre än en vecka tack vare faktumet att jag, när jag får göra som jag vill, bara äter frukt och fil och müsli och gröt.
(Och nu kom mamma och påpekar att hon köpt filmjölk istället för a-fil och någonstans vill jag bara slå sönder henne för det är ju trots allt från henne jag fått mina kontrollbehov och då borde hon ju fan ändå ha vett nog att ringa och fråga om det funkar ändå.)

När jag först insåg hur mycket bättre allt är när jag bor själv blev jag extatisk och nöjd och tillfreds med världen och ja ni vet hela faderullan och sen insåg jag att morsan är fortfarande en jävla bög och bor fortfarande i lägenheten och pappa kommer aldrig låta mig äta som jag vill och jag ska till honom om någon timme och sen kommer jag fortsätta bo där tills jag kan flytta själv för mamma kommer aldrig skärpa sig och flytta ihop med Brano och pappa kommer alltid kräva att ha full kontroll över mig så innom en vecka kommer jag gå tillbaka till att vara frustrerad, kroniskt förbannad och tjock.

A.R. Rahman & M.I.A. - O...Saya

Hej idag är mitt humör upp och ner och upp och ner igen och även om upp-delarna är trevliga skulle jag föredra att vara likgiltig och stabil. Sov hos Kebbyn Igår och såg Slumdog Millionaire och The Fifth Element. Sista furtio minuterna var ett helvete för jag hade glömt att dricka kaffe och hade huvudvärk och ville bara lägga mig ner och dö/sova/gråta men det var ändå ok för filmen var bra. Kebby visade ett tungsmycke med ett öga vilket först fick mig att tänka "den skulle Nea gilla" och sen kom jag på att jag ju också gillar ögon och bestämde mig tyst för att leta reda på en likadan. Kvinnan övertalade mig omedvetet om att fixa Windows 7 också. Det känns omtumlande men rätt. Vet bara inte om jag behåller allt jag redan har eller måste installera om allt men helt ärligt är det nog bäst att ta allt från början. Egentligen borde jag skicka in datorn för reperation, stackarn faller sönder, men om W7 funkar kanske det känns bättre. Stackar lilla älsklings-datorn.
Hittade mitt favorit Rosa Pantern-spel och laddar ner as we speak men det började fastna vid 73.7% och sniglar sig nu fram i den hisnade farten på 0.07 k. Hittade även Chefren men det fuckar som bara fan.
Känner mig totalt utpumpad och vill egentligen få sova något dygn och tycka synd om mig själv och vara oproduktiv och värdelös en stund men sånt har vi inte tid med.
Jag har i alla fall mannagrynsgröt som tröst hos pappa.


Χαρις Αλεξιου - Μαγισσα

Hej idag har jag haft två timmar skola och senaste 5 timmarna har jag gjort absolut ingenting för nip/tuck är slut och det blåser aset ute och mamma är påväg hit från Dubai och David är i GBG och jag kanske borde messa Kebby men jag ska ju ändå träffa henne imorn och hon är fortafarande sjuk så jag borde inte störa henne och ska träffa Mattias ikväll men jag vet inte hur sent ikväll är och vill helst av allt bara sminka av mig och sova men sminket är för snyggt så då kommer jag hata mig själv för man ska vara snygg och jag vill ju träffa honom men jag mår illa och är så jävla trött så jag hoppas han är lika pepp som jag på att kramas och kolla på film.

Just nu sitter jag med en gaffel i ena handen och äter sallad med den andra och försöker låta bli att kleta olja på tangenterna och vi hade kemiprov tidigare som jag inte kunde svara så mycket på för jag lyckades inte koncentrera mig nog för att plugga på hela veckan så jag ritade en giraff/lama/ko som ursäktade för mina resultat men lämnade ute faktumet att jag hade sex på kemiboken och anteckningarna i köket för det kanske hade varit lite för mycket för min stackars lärare så jag sammanfattade det som sommarkänslor och en glad sol som sa "tough cookie" för det är mitt nya favorituttryck även om jag aldrig använder det för jag är inte ball nog för sånt.

Νταλαρας & Παπακωνσταντινου - Το Πολλαπλό Σου Είδωλο



Chemical Brothers - Do it Again

Det blev inget plugg alls igår men det gick ganska bra ändå. Måste dock ta tag i biologiuppsatsen så snart som möjligt. Snart snart. Men inte idag för idag ska jag kolla på TV-serier (helt hooked på Nip/Tuck). För idag var det skola till fyra och sen handlade jag mat för tvåhundra kronor och sen lagade jag mat som ett sär. Fast det fanns inte mannagryn någonstans så jag får vänta ända till på onsdag tills jag får gröt. Mannagrynsgröt nom nom fucking nom.
I takt med vädret har min hud blivit bättre och jag är konstant lycklig/deprimerad/kåt.
Just nu kan jag inte koncentrera mig mer än någon minut skolan. Hoppas bara jag klarar hålla uppe skolan den månaden som är kvar för jag skulle verkligen inte kunna bry mig mindre at the moment men jag kommer ju hata mig själv till hösten om jag får kukiga betyg.
Väntar fortfarande på besked om Japan. Går på nålar. Närhelst jag kan koncentrera mig nog för att bry mig that is.

Shawn Lee's Ping Pong Orchestra - Kiss The Sky


Kent - Max 500

IB-fest hos Teresia igårkväll. Allt var så jävla bra. Livet är så jävla bra.  Pappa är hemma igen så jag har flytt till morsans lägenhet medans hon är i Dubai. Nattade över hos David för att gå hem själv vid 3 låter inte som en höjdare. Jag, min mörkskräck och mina nerver skulle med största sannolikhet krocka. Vaknade på tok för sent, såg Cloudy with a chance of meatballs för fjärde gången, hittade inte mina trosor och somnade istället om. Kom tillslut upp och gick och köpte afil, äpplen och nudlar. Tillräckligt för att hålla mig vid liv några dagar liksom. Känns så satans bra att kunna kontrollera vad det finns för mat i hemmet. Hur som helst, kom hem ganska nyligen. Vilket suger för jag har fortfarande engelskapresentation, biologiuppsats och matteprov på måndag men jag känner att biologin kan man prioritera bort någon dag, engelskan ska bara vara någon minut och matten är hälften så stort som sist... så jag kan plugga imorn istället. Egentligen är jag pigg och pepp nog att ta tag i det nu men någonstans är jag så jävla stolt över att ha varit på fest med så mycket folk och haft trevligt och varit social och nykter och mått bra och jag vet att det låter fånigt men jag vill ändå belöna mig själv för det.
Jag fick på lösögonfransar i några timmar men de lossnade under kvällen. Bra att man tänker ett steg före och har med sig smink att fixa eyelinern med. Allt är bra, inget är dåligt.



RSS 2.0