Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge

Far min tog mig till biblioteket. Jag har blivit obsessed med denhär Den perfekta presenten-idén och började låna en massa skit för att skanna. Och matteböcker. Självklart. Även om det kanske bara är tre veckor kvar till jag får tillbaka the real stuff.
Serieböcker, matte och Haunted (Chuck Palahchinuckk). En -enorm- bok vid titel Jorden sedd från ovan, blir en jävla massa skannande. Och jag vet knapt hur vår jävla skanner funkar.

(nu fick jag ett mess från David om att jag och Shane är jävligt bäst. Han är på emmaboda. Och i väldigt drucket tillstånd gissar jag på.)
Jag får skippa sömnen ikväll, vägrar behöva uppleva sån skit varje jävla dygn. Lägenheten nästa vecka. Stuvade makaroner och scones. Borde städa. Ska se Bee Movie med farsan snart, Lena glömde den här sist.



Blues - Släpp Mig Fri

Sov SKIT, så, seriöst, och nu är jag ändå ganska frisk. Trött och så men inte värre än en lätt förkylning. Håller mig fortfarande inne men ska till Elin imorgon. Jag borde kunna sova normalt men detta var fan nästan lika fittigt som feberdrömmen. Vaknat hela jävla tiden. Hela tiden dunkande ångest och skam och stress och jag pallar fan inte denhär skiten. Överväger att be om Circadin trots dess hutlösa pris. Eller ta  mig till Hanna. Men jag vet inte om hon kan göra något. Hon är ju schysst och så men schysst är inte vad jag behöver just nu.
Aja. Skit samma. Forgive and forget. Whatever.
Scrubsmaraton imorgon. Lia på söndag. Trött. Tänker sova lite i soffan här nu. Natti.

Bertrand Cantat - A ton Etoile

Trött. Farsan har varit på sjukhuset i snart sex timmar. Kul sätt att spendera sin dag. Jag har varit vaken lika länge. Ätit mackor och flingor. Och mandlar. De fastnar i tänderna. Får ta och friskna till nu. Lena imorgon. Elin på fredag. David kommer hem på tisdag. Tror jag lovat bort mig till morsan men minns inte vad. (Bryr mig inte riktigt heller för den delen. )Har kommit på finaste presentidén men har ingen att ge den till längre. Minns inte när jag borstade tänderna sist. Så jävla omotiverad till allt.

Skyller på sömnbrist.

Gör jag det betyder det att när jag väl sover normalt kommer jag inte alls ha pissångest och en massa fult självhat längre. Och det är ändå en jävligt betyggande tanke. Även om jag kanske inte vågar tro på det.


Rocky Dennis - Pocketful of Money

Snackat oavbrutet med farsan sedan... uh... länge... typ tre timmar kanske. Så jävla skönt att slippa höra förklaringar för varför saker är som de är som om vad jag känner och tycker är fel. Karln är ganska vettig iaf från gång till gång.
Men jävlar alltså. Jag antar att alla redan hört detaljer från min olycka, hur vi landade i gräset och benet var helt av. Hur det tog fem timmar till ett bra sjukhus. Tydligen tog det elva. Elva jävla timmar alltså jävlar. Tydligen hade jag bara köttsår. Vilket känns jävligt skumt, jag såg ju ändå hur benet var helt jävla av liksom, inte otydligt eller självövertygande, utan bara konstaterade det. Lite omtumlad. Sen, vilket jag inte minns pga alla blackouts, när pappa kramade om mig i väntan på ambulansen, bad jag honom om att säga till mig att allt var en dröm. Får på något vänster dåligt sammvete. Fan. Började nästan gråta. Helvete att höra det i en sån situation.
"πέσ  μου οτί είναι όνειρο"

Saknar storebror. Tillfrisknar. Måste kolla upp aspieskiten. Hatar mina jävla fuck-ups. Ska försöka komma ut imorgon. Mitt högeröga har kliat så jävligt, skavt upp skiten typ. Fått jävligt svårt att hålla koll på höger och vänster sedan ett tag tillbaka. Känns otippat.

Cornelis Wreeswijk - Grimash om Morgonen

Sömn blev det inte mycket av nej. stickade sista stunden. tills ögonen gick i kors (0543). sedan blev det lite tetris också. för det är jag fortfarande beroende av. jag kom på att jag nog egentligen är väldigt snäll. jag råkar bara vara lika jävla dum i huvet. simple stuff.


Anna Ternheim - To Be Gone

Euhm... glöm vad jag sa... musiken kom tillbaka. Men den får fortsätta heta SEPE, det känns ändå ganska passande.

Andrew Lloyd Webber - What's the Buzz

Inte bästa dagen kanske! Igår ströp tre av vårt nät ännu en gång. Så nu går det i typ sengångaretakt. Tog mig en sådär fyra timmar att somna på kvällen, kom mot slutet på att jag alltid brukar somna när jag messar på kvälles så äran får gå till Kim och David. De förtjänar det, att ligga vaken sådär är helt vidrigt, känns lite som om kroppen inte fattar att den ska somna.
Hur som helst! vaknade två timmar senare och kände mig pigg och kry och aktiv och skit, satte mig på sängkanten för att komma på vad jag skulle göra av morgonen och när jag öppnade ögonen låg jag nerbäddad och klockan vad 10 någonting... fattar inte grejen med min kropp ibland fan. Iaf! Går upp, fixar frukost, sätter på datorn för att ha lite musik och GISSA VEMS IPOD SOM ÄNNU EN GÅNG RADERAT ALL MUSIK! Gissa vem som flippade totalt och bara satt och stirrade på skärmen i en liten evighet med ökad andning och tårar i ögonvrån (jag skyller på nyvakenheten).
Hur som helst vägrar jag jobba med musiken igen, denhär skiten ska fixax eller bytas ut för in i helvete.
Kim lyckades i alla fall jämna ut humöret lite, han är bra på sånt, för vem kan motstå kombon Disney och Dali?

(Och nu är fan iPoden omdöpt från Ivan Abel till SEPE!)

Alice in Videoland - Ladykiller

Inte ok! Seriöst! Gick och la mig vid tvåtiden. Vaknade vid kvart över tre. Sen igen vid halv. Noll tre fyra ett. Noll tre fyra åtta. Noll tre fem tre. Noll fyra noll sju. OCH SÅ VIDARE!
Alltså, hade typ feberdrömmar. Måste det ha varit. Låg och vred på mig som fan, tiden som spenderades sovandes kändes ap stressad liksom, som om jag egentligen var ute och joggade bland zombies.
Det ändrades senare men i början var det att Lena skaffat ny soffa och var tvungen att räkna ut vart den skulle stå så att det var lättast och snabbast att ta sig till den, lightBot-style. Med ett kommando för varje rörelse. Kanske dumt att spela så mycket innan jag skulle gå och lägga mig...
Hur som helst! Det fortfsatte i alla fall sådär till halv sju-tiden. Gick upp på toa, började frysa något enormt och somnade sen till en bra stund. Drömde men minns inte vad. Vaknade nog inte förrens vid 10snåret.

Lily Allen - Not Fair

Nästan bättre än matte/sex! Vilket ändå säger en del för att vara jag. Änsålänge fast vid lvl 10. Dör. Klad.


Claire Pichet - La Parade

Inte min dag. Eller. Upptäckte att jag kan tugga tuggummi. Ska tvinga David att köpa ett paket långa prince och ett paket black devil som tack för att jag köpte en sladd till honom. Får packa in den i en liten, liten låda med julklappspapper och rosett. Sladden alltså. Halsen ömmar som fan. Halsfluss suger apkuk. Fortfarande lite ont efter handklovarna. Trött. Hoppas vi drar till Kreta. Jag behöver en paus.
Överväger att låta mig själv bli kär igen, känns skumt att inte vara det. Å andra sidan lär det ju lika åt helvete som varje gång hittills så det är ju ganska ovärd plan. Nej vi skiter i det.
Tänker försöka hitta gamla barnprogrammet Katjakaj och Bentebent. Lena sa något i morse som påminde mig om det. Minns ni dem?




(och håret bara växer och växer och växer och växer och växer)

Jonathan Larson - Santa Fe

Lena traskade hit igårkväll med en uppsättning av de två första säsongerna av L word på sin dator. Vi hann väl med typ... fyra- fem episoder, men det är inte så farligt iaf. (hun, skivorna är kvar här)
Fick se till att hon faktiskt vaknade imorse, imorse som i halv fem på morgonen. Stackars tjej fan, helt sjuka jobbtider. Väl ensam igen märkte jag att det hunnit bli ljust ute, övervägde att vakna till och gå upp men kändes inte som om det skulle vara så uppskattat senare under dagen. Tyvär får man inte så jävla bra sömn när solen gassar på rakt genom fönstret. 6 timmar senare gav jag upp och gick på toa, förstod att jag inte skulle kunna somna om för fem öre så satte mig vid datorn ist och åt upp resterande av chipsen och lite kakor. För fuck vettig frukost.
Eller ja min första reaktion var att skärpa mig, spy upp skiten och äta en macka men sen kom jag på att det inte var så jävla smart heller, plus att jag håller på att få halsfluss igen och jag tror inte att galla hjälper mot smärtan precis.
Hur som helst. Tog resten av potatismosen från i förrgår. Fick order om att städa rummet och hamnade här efter att ha vikt jeansen. (köpt nya jeans, så jävla snygga!)
Simma när jag  väl är klar med rummet, får rota runt lite i Davids brevlåda och se om han kanske ändå lämnade iPod-sladden där, enligt Mattias är karln inte kvar i jönnet, jag vill lägga in mer Alice in Videoland ju! Får skaffa honom en egen sladd till julen typ.

Santana - Put Your Lights On (ft. Everlast)

Väntar på Lena, L word-maraton. Farsan klagar på att jag inte ätit upp majskolvarna som jag inte är det minsta intresserad av och inte förstår varför han ens köpte dem från första början. Borde sminka mig.
Tidigare idag fick papsen veta att han tydligen har nästa vecka ledig också, så jag får vänta lite till på lägenheten.
(mormor ringde igår och undrade vad vi skulle göra nu när jag skulle få bo själv. inte -om- vi skulle göra något utan vad. jag försökte så snällt jag kunde förklara att jag ville vara själv. hon påpekade att dte var ohälsosamt att isolera sig så länge. jag påpekade att jag inte sagt något om isolation utan antagligen skulle vara mycket på stan, badhuset, biblan och stranden. hon undrade om jag ville ha sällskap...)
Hur som helst så undrar han om vi ska dra till Kreta. Jag sa att han skulle gå ut och göra något och lämna mig ifred. Men jag överväger det faktiskt. Sola låter ju ändå ganska frestande. Souvlaki och huset. Åh jag saknar verkligen huset på Kreta.






(möttes av en trevlig himmel när jag vaknade idag)

Cardigans - Burning Down the House (ft. Tom Jones)


Emiliana Torrini - Honeymoon Child

Såja. Lite piggare. Inte sovit ännu men nu har jag ju fan vaknat så det får bli ikväll. Slösurfar. Blivit lite mer positiv till fester får jag väl säga, så länge dte inte är för stort och man är där med något schysst. Så IB kanske inte blir fullt lika lugnt som jag hade planerat. Men det ska jag kanske inte avgöra ännu.
Det är en grej jag måste lägga av med, att säga till om saker innan de är spikade. Typ Holland. Typ all sån skit, har en dålig vana att alltid bli fel då iaf. Och det skadar ju inte att träna upp självkontrollen lite och hålla käft om saker som inte ens är säkra.

... ehm... irrelevant avstickare. Jag är glad i alla fall! Klipt naglarna som fått växa i två-tre månader, känns som om jag har plötsligt har världens minsta, fetaste händer. Femårings.
Knottbett i hela pannan, uppkliad finne strax under örat, det här kanske inte riktigt är min dag. Har på Total Isolation i bakgrunden, borde kolla.. eller läsa knasen...

Barry McGuire - Eve of Destruction

Fest. Helena. Astrevligt. Trött. Sju timmars sömn, farsan tycker jag ser ut som ett spöke. Morgondagen spenderas till sängs, sovandes. Borde läsa lite i Liftarens guide, orkar inte, inte ännu. Sova snart.

Flight of the Conchords - Robots

Eller inte! Just som jag vande mig vid tanken på Holland får farsan för sig att "nä jag hittar inget billigt hotell, vi skiter i'et". Så nu sitter jag halvt nyvaken hos David i en hood och trosor, för kläder är överskattade. Chips, rostad macka och majs till fukost.
Ska se om jag kanske får för mig att messa Speedy, vill träffa hennes kattungar också... eller Skabb kanske, det var ju också ett tag sedan... eller bara tvinga pojken här att köpa ut cigg och sätta mig på parkeringshuset tak och röka och rita med lite musik i öronen... låter frestande faktiskt.

Anouk - Might as Well

Spanade in Blogger lite, då tillgängligheten att redigera sin egen layout är förjävlig här, html är inte riktigt min grej. Och visst, det är lätt att ändra alla smågrejer man inte kommer åt här, men fan, helt annan känsla, nej, jag håller mig nog till denhär bloggen ett tag ja. Tog bort allt därifrån efter någon timme, värt.

Tydligen ska jag till Holland på tisdag också. Kul.

Crystal Castles - Untrust Us

Ensemble, c'est tout, Audrey Tautou, hur söt som helst. Eller mer... sådär vadragligt trygg och rogivande, som säger att, nej allt är inte ok och allt löser inte sig själv och saker och ting blir oftast inte alls som vi hade tänkt.
Men det är bra ändå.

Precis vad man behöver en höstig sommardag, själv och lite småtrött på allt då.

Loreena McKennitt - The Bonny Swans

Ha! Bläddrade just igenom teknikmagasinets produktkatalog, och fan alltså, nästa killkompis som fyller år kommer så få en Choklad Clone-a-Willy! Ingen tvekan!

Anna Ternheim - Girl Laying Down

Just målat naglarna för etthundrafemtioelfte gången den här veckan. Blir aldrig nöjd. Vilket ändå är lite fantastiskt med tanke på att jag bara andvänder samma färg om och om igen; transperant ljusrosa... som om man ser någon skillnad alls.
Måste nog klippa naglarna snart hur som helst. De verkar inte ha några planer på att gå av men man vet ju aldrig, och vissa... nattliga aktiviteter har blivit lite väl riskfyllda. Men sen blir jag ju så melankolisk varje gång jag ska klippa naglarna också så det kommer nog ändå skjutas upp så länge som möjligt.

Simmade idag, orkade inte mer än 700 m, för mycket folk, bland annat Beccan, den flickan förundrar mig alltid lika mycket.
Min kropp beter sig, sådär off topic, som om jag är typ sjutti. Alla leder knakar, ryggen känns som om den ska gå av när jag sitter ihopsäckad för länge, smalbenet klagar om jag står och höftkulorna påstår sig krossas av bäckenet under min tygd. Pinsamt fånigt tycker jag faktiskt, skärpning.

Mormor (som nu fått för sig att hon kan ändra sin egen barndom genom att ställa min tillrätta, jävla bakåtsträvande människor) gav mig en underbar liten nätt guldring med pärla nu i förrgår, avslutningspresent typ. Så jävla fin, får mig att vilja ha rött nagellack med matchande läppstift och pärlhalsband, sno Neas päls och drömmen är komplett.







(poserhora<3)

Laleh - Mamma

Ouh, alltså, jag tänkte att jag skulle vara duktig och skriva lite varje dag typ men jag är bara helt galet trött just nu. Farsan tänker låta mig bo själv på prov nu när jag börjar jobba igen, då är han ju ändå bara borta mån-tors så det blir ju asbra, så jävla glad att jag dör lite.
Mår lite... uh... äh jag vet inte, avtrubbat som vanligt antar jag, men det är skit samma. Blir antagligen inget Holland, såg lite fram emot det men tar det hellre senare. Vännen kommer hem på måndag, längtar, inte träffats på typ tre månader, saknar tryggheten även om den inte är densamma.
Men nu ska det inte bli ännu en sån blogg! Kanske kolla på Driving Lessons med farsan snart, äta.. chokladpudding? Eller kanske leta fram lite majs, pallar inte trycka i mig mer socker idag. Fick värsta jordgubbstårtan hos mormor idag.

Emiliana Torrini - Ha Ha

Fick ryck igår, lagt på mig typ tre kilo fett sedan kroatien så nu blire förhoppningsvis träning för min del igen. Ännu inte ringt till kanotklubben men jag och farsan lyckades i alla fall pallra oss upp till Rosenlundsbadet med nya bilen, audi har jag för mig, asfin, älskar den redan (med startsystemet som undantag, helt idiotiskt).
Köpte ett medvärdskort för första gången, känns skumt faktiskt, 13 gånger, 6 månader, 400 kr. Med tanke på att trehundra av de pengarna stryks från vad jag är skyldig farsan, så att jag i princip betalar 100 spänn, känns det jävligt chill.
Kan någon förklara varför jag ska spara det jävla kvittot, det var tydligen extra viktigt...

Sen blev det till att övningsköra! Apkul! Efter en sådär halvtimme kom jag på att vi inte hade "övningskör"-magneten men farsan verkade inte bry sig så jag sket i att tjata. Körde nästan på någon stor, blå bil, tar så lätt fel på gas och broms, lyckades stanna någon centimeter ifrån. Win! Så nu har jag några månader full av nära-döden-upplevelser att se fram emot.
Köpte Kellogs Red Berries-grejs, underbart god men för mycket socker för att jag ska ha den som standard, bara så skönt att kunna ha mjölk istället för joghurt som jag vant mig vid med müsli. Och laktosfri mjölk, äntligen, trevligt att slippa känna sig höggravid vid varje kalcium-craving.

Hundra sidor kvar i sjätte Harry Potterboken, gillar den nog mer än femman men hatar hur det bara verkar urarta i någon jävla tonårsroman med lite magi istället för tvärtom som det ska vara. Vad hände med alla überspindlar och enhörningar och dödshästar och giganter och levande shackspel och allseende ögonproteser och varulvar och.. och... och... äh. Hur som helst tänkte jag först totaldissa filmen, inkl de kommande, men efter att ha sett en bild på Tom som ung kan jag väl inte påstå att jag tänker hålla fast vid det så länge till, blir väl att ladda ner så snart det finns någon vettig verision ute bara. Lord Voldemort som tonåring liksom <3

NU JÄVLAR!

OK! Nu är det tredje bloggen på gång ju ja, nu ska det fanimig bli något också!
Pga vad jag tippar på bara är allmän förvirring skriver jag förjävligt nu för tiden men vi kan ju alltid hoppas på att det trappar ner med tiden.

Efter de två tidigare bloggarna har jag iaf några få saker tydliga för mig; tidigare inlägg är kul om man besöker någons blogg men hatiskt att ha på sin egen, så det skiter vi i. Kategorier gör allt omständigt så jag håller mig till en, och känslor suger stenhårt så de slipper vi också här.
 Have fun!

RSS 2.0