Maria Mena - He's Hurting Me


Regina Spektor - Ghost Of Coorporate Future


Regina Spektor - Samson

Jag är bitter och rädd och känner mig minst i hela världen.

Radiohead - The Tourist

Gör om.
Gör rätt.
Håll ut.








Iamx - Nature of Inviting


Stray Cats - Stray Cat Strut


Rikard Wolff - Svart


City and Colour - Constant Knot

Vaknade med ett förnöjt leende på läpparna från världens varmaste dröm och drog mig under mina dubbla, blommiga täcken. Mår bra i kroppen och älskar livet med hela mitt väsen.
(Lovplaner: plugga varannan dag, läsa och sova varannan. Två-tre dagar ensam. Minst fem böcker. Film och simma. )

City and Colour - Waiting



City and Colour - Forgive Me

Bebisen är lagad och mår bättre än någonsin och min WT är inlämnad både i papper och på fronter och jag försov mig till skolavslutningen men det är ok för vem fan bryr sig liksom och mitt hår ser ut som bajs och kommer fortsätta se ut som bajs i en till två veckor framåt vilket för tillfället känns ganska ok men jag är inte helt hundra på att det kommer kännas lika ok så pass länge men jag försöker låta bli att tänka på det likväl som jag försöker låta bli att tänka på allt socker jag vill trycka i mig (tio dagar utan) och faktumet att jag varesig hann få Aquagenisis eller Fragile Things från skolbiblioteket vilket gör mig väldigt ledsen för jag var så övertygad om att de skulle hinna komma innan lovet och jag såg fram emot det något enormt men å andra sidan har jag en hel del böcker från stadsbiblioteket hemma nu så när jag väl läser dem blir jag nog nöjd ändå.

Lou Reed - The Gun


Gogol Bordello - Start Wearing Purple

Hej jag sitter i skolan och har just haft kemiprovet som jag inte pluggade en sekund inför. Ikväll klockan nio är det meningen att jag ska skicka in en psykologiuppsats plus ännu en som egentligen skulle in i fredags men jag tänkte smyga med den ändå. Om jag faktiskt skrivit dem. För jag suger. Jag kan inte fokusera för fem öre och de svarta punkterna i våra böcker kråmar och vrider på sig. Allt gör ont och är för jobbigt. Det är för kallt och mitt huvud gör för ont och mina ögon är för röda och min hud är för torr och mina fingrar är för stela och mit skelett för skört. Inlärd hjälplöshet. Stackars lilla svaga dumma värdelösa jag.


Molly Lewis - It All Makes Sense At The End

Mår märkligt och är omotiverad och tjock. Dags att sova i badkaret.

Adrian Lux - Teenage Crime


Ayub Ogada - Kothbiro


IamX - Tear Garden

Glömde jävla bokhelvetet hemma. Tjugo sidor kvar och läser envist en nerladdad pdf. Blir nojjig över att den är hälften så lång som boken jag lånat från biblioteket och undrar hur sjutton det går till. Väldrens minsta bokstäver? Noll styckesindelningar? Kan inte koncentrera mig. Måste börja på mina psykologiuppsatser och WT. Går inte bra det här. Vill att min bebis ska få sin nya fläkt. Hoppar simningen helt den här veckan verkar det som. Vill bara få bli klar med alla skrivningar och krypa ner i sängen och sova något dygn. Försöker låta bli att stressa viktnedgången. Försöker ha tålamod och undviker speglar. Ser ut som skit.

IamX - Think Of England

Fyra dagar utan socker. Förstår inte hur eller varför men mår fint. Kroppen klagar av diverse övriga orsaker och det blev ingen simning idag heller. Eller plugg för den delen. För jag suger. Ingen stress än dock. Förstår inte hur eller varför. Jag behöver oroa mig, jag behöver förstå att gör jag inget snart går allt åt helvete. Det är bara väldigt svårt när man får vettiga resultat på oacceptabla underpresteringar. Börjar känna mig bekväm i kroppen igen. Äter nötter och jordnötssmör för att hålla blodsockret nere. Fullkornspasta och -ris. Vill sminka av mig, sparka av kläderna och krypa ner i sängen med boken öppnad femtio sidor innan avslutet. Diverse chatter lurar min kvar. De svinen. Trött. Osamanhängande ur alla aspekt.

City and Colour - As Much As I Ever Could

Hej min bebis, älskling, allt är död. Fläkten är kaputt och den nya ska komma innan veckoslutet. Använder pappas så länge.
Tredje dagen utan godis och vitt bröd och grejer. Ätit en hel del frukt och nötter för att hålle nerverna i styr och det verkar gå relativt bra. Huvudvärk och okoncentrerad och lite nervig och så men det går. Har sovmorgon imorgon och ska simma efter skolan och köpa wok och läsa klart American Psycho. Magen är fortfarande tjurig men på bättringsväg och jag dricker te i kopiösa mängder.

City and Colour - What Makes A Man?


Céu - Grains de Beaute


Jessie J - Do it Like a Dude


Νταλαρας & Παπακωνσταντινου - Στο Ίδιο Έργο

Upprepat påminns jag om hur pass jag påminner om ett mycket litet, outvecklat barn. Slav till sina impulser och lustar och infall. Utan att kunna fokusera och tänka rationellt om det så gällde mitt liv påverkas jag fullt ut av små impulser som endast ska vara i en tusendels sekund, små ovanor hjärnan har kvar sedan tidigare åldrar. Det handlar aldrig om humörsvägningar eller hormonöverflöd utan bara små explosioner av varje känsla jag snubblar över. Varje liten irritation blossar upp till sin fulla prakt bara för att lika plötsligt avlösas av passion, hat, apati, bitterhet, glädje, kärlek, lust aggressivitet ångest allt. När som helst. Hur som helst. För vad som helst. Och ingenting blir ju riktigt riktigt längre. När jag inte kan urskilja någon ren känsla i det oorganiserade tumultet räknas ingenting alls längre. Panik och livsglädje och ilska turas om utan någon bestämd ordning för att bilda
mig.
Ett virrvarv av färger och röster och ögonblick och flyktiga minnen och första intryck och påhittade namn och allt för sena nätter.

The Arcade Fire - In the Back Seat

Efter den enorma motivationen till avvänjning från sockret från både min far och psykologs sida ("Misslyckanden handlar bara om brist på självdiciplin och ligger helt i ditt ansvar" respektive "Spyr du? (Nej) Dåså.") har alla ansträngningar att försöka ta hand om mig själv på något sätt gått åt pipan. Oväntat nog är sockerbegären större än någonsin och jag har inte tagit längre pauser än för att sova sedan i onsdags. Gått upp något kilo och magen krånglar. Sover skit och hela kroppen gör ont. Huvudvärk, lättirriterad och jobbig under lektionerna. Ofokuserad. Illamående. Uppsvälld. Fullkomligt skit. För några sekunder känner jag att ja nu, nu är jag klar i huvudet igen, nu förstår jag vad som pågår, nu kan jag faktiskt ta tag i det. Och för nästa godisbit till munnen.

Äkta Kärlek feat. Kapten Röd - Solen går upp


Lars Demian - Det Manliga Beteendet

Film mat simma socker cigg sömn kel glitter snö. Nöjd. Palahniuks Invisible Monsters och frukt och blommiga sängkläder och tystnat.

Dresden Dolls - Half Jack

Jag börjar smyga runt med fler och fler hemligheter på sistone. Små -och inte lika små- påhitt som fastnat i mitt huvud, som jag inte vågar berätta. Tänk om någon blir sur. Tänk om någon blir orolig. Tänk om någon inser att jag borde kedjas fast under regler och frihetsberövning igen. Tänk om.
Så jag låter bli att tänka och låter nerverna ta stryk istället.
Innerst inne känns det som små lögner som försöker gnaga sig ur min bröstkorg men jag tänker lära mig hålla dem tysta, fromma.

Massive Attack - Black Milk


RSS 2.0