Unkle - On A Wire (Feat. Elle. J)


Three Dog Night - One


Ratatat - Lex

Vägrar allt. Nu är det min tur.

Ratatat - Desert Eagle


Ratatat - Loud Pipes


Ratatat - Wildcat


Ratatat - One

Hej jag har snart läst klart Järnbörd (Järnbröd) och är måttligt imponerad. Ätit upp halva världen och är jättemätt och lite illamående men nöjd. Skulle dock egntligen äta spaghetti idag men det får nog vänta till imorn. Tror jag går sönder om jag äter mer. Började sticka en halsduk i förrgår, den har dragits upp sju gånger om men jag har fortfarande hopp om att både påbörja och avsluta den. Deadline för AFS-ansökan på onsdag. Ångets.
(David och Toy story 3 och gröt och päron split och matte och spore och sömn.Välbehövligt och uppskattat.)

Cat Power - The Moon

Vaken sedan 8. Ska simma. Får inte glömma psykologi-läxan.
Pilsk och lägenheten är tom och jag vill inte att dagen ska ta
slut men sen är det måndag och upp 05:30 och kuk.

Moonlight Club Mix - Chhoo Le Na

Hej världen. Jag började plugga ordentligt igår. Ska fortsätta nu efter frukosten. Ger The Big Bang Theory en chans. Ska kanske handla byxor och vantar med pappan. Kan inte bestämma mig. BESLUTSÅNGEST. Beccan är borta någon dag så jag har lägenheten för mig själv, nommar tzatziki med skinka på knäcke, gröt och glass. Nej nu började nästa episod TBBT automatiskt! Dammit.

Leonard Cohen - Who by fire

Mitt rum är världens kallaste plats. Sover med dubbla täcken. Bär trippla lager kläder. Halsduk och stickade tjockstrumpor. Vinterskor. Lika kall och vit och stel som ett lik. Har småsår över hela händerna. Behöver vintersällskap att värma mig vid till våren kommer. Fast nu börjar ju proven radas upp så jag har väl inte tid med sånt strunt. Dricker sirap ur flaskan istället. Fan ta allt.

Garbage - Only Happy When It Rains

Hej idag var det nollgradigt och jag hade på mig mina finjeans men det var det tydligen bara jag som uppskattade, sedan gick allt åt helvete sådär lagom efter fruktsalladen och hela min kväll har nu gått åt att räkna och räkna om samma jävla laborationsrapport och få så åt helvete fel varje gång att jag blir lite galen. Framförallt när den ska vara inne nu. Och jag räknat på den i snart en vecka. Imorgon blir det till att bryta ihop på lärarens kontor tills han går igenom allting med mig steg för steg. Nu tänker jag sluta vara hjärtskärande förstörd och lägga mig och läsa. Förtjänar en tidig kväll.

Stromae - Bienvenue Chez Moi


Utkast: Okt. 7, 2010

Kom över mammas gamla dagböcker. Från -78 till nu. Från när hon var yngre än jag är nu. När hon åkte till Amsterdam, Kreta, Aten. För första gången. Antagligen. Och konstant förälskad. Alltid i den rätte. Mitt födelseintyg fanns instucket i en liten anteckningsbok med nyckelpigor på.
Jag sa att jag skulle ta med mig dem till henne på Söndag men jag vill verkligen inte. Hon är för förstörd, sjuk, onåbar, förnekande. För omänsklig. Jag vill inte ge tillbaka (halva) bakgrunden till hela min existens till en människa som inte kan se orden hon skrivit som något annat än naiva sagor längre. Jag behöver få försöka förstå att det finns mer i världen än jag. Att det fanns någonting innan jag. Att det fanns ett liv och känslor och betydelser som ledde till mitt. Till mig.

Cat Power - Love and Communication

Två portioner gröt med sirap, funderar på en tredje. Fett underskattat. Diskar och städar och pluggar dagarna i ända. Typ. Eller igår och idag i alla fall. Tandställningen drar åt som kuk. Beccan har "Konserverade gubbar -96" på  bordet. Lägenheten är så fin.

Cat Power - Hate

Titeln är missvisande. Livet är fint. Pappan har blivit mamman. Tonåringar. Drar till lägenheten tills han skärper sig. Eller något.


Unkle - Burn My Shadow

Fina Skins. Kommer garanterat gå ut över skolan. Gröt och funderar på dagens lunch. Funderar på vad jag ens hinner fixa. Är för rädd för hunger för att våga åka utan något vettigt. Kan ju i och för sig kanske köpa något på Hemköp när det behövs.

Zooey Deschanel - Sugar Town


Γιώργος Kουμεντάκης - Mύγα (ορχ)

Skins. Kär. Skolbokshögen är en halvmeter bredvid mig i soffan. Fuck that.

Zebrahead - Falling Apart

Sen dag. Vintermörker och bitter kyla.

Fleet Foxes - Mykonos

Vägrar lyssna på något annat än Fleet Foxes. Vägrar sluta äta. Vägrar acceptera något annat än verkligheten i mitt huvud.
Väldans fin helg och nöjd med livet.

RSS 2.0