Veronica Maggio - Jag kommer

Alltså. Nä.
http://fuckyeahclementine.tumblr.com/

Watsky - Everything Turns Gold

Första och sista resan till stockholm den här månaden och som vanligt var jag sådär nervös/glada/kåt/trött som man är efter en hel skolvecka med något att se fram emot. Pannkakor gjorda på sirap med sylt och mackor och svartvinbärste och apelsinjuice och frusna björnbär. Picnick på en liten platå i skogskyrkogården. Black Snake Moan och Oldboy. Vanilj-/bananmilkshake. Mitt öga började pulsera lagom tills bussen kom in på centralen och magen krånglade envist men jag är då fan nöjd ändå. Och lite brunare.
Veckan som kommer är lugn, avslutas med myshelg hos pappa med snyggaste brudarna och följs av de två jävligaste skolveckorna på hela terminen. Pepp. Zen and the Art of Motorcycle Maintainance påstod i förbigåendet att krig nu för tiden är mycket mer moraliskt berättigade än tidigare och jag tyckte bestämt att min hjärna matats med tillräckligt mycket skit. Hann igenom Death of a Salesman under bussresan och påbörjar Emile; om uppfostran imorgon.

Tegan and Sara - Floorplan


Jimi Hendrix - All Along The Watchtower

Alltså. Så lycklig. Överallt. Lycklig över gränsen till illamående. På riktigt, jag mår illa och har magont av hur fantastiskt jävla glad jag är. Har alltid haft svårt att avgöra om jag kanske är lite bipolär eller egentligen bara är en ohälsosamt lycklig människa med dålig stresshantering. I vilket fall. En humla flög in i mig när jag var på väg till skolan. Den trillade till marken och låg och sprattlade medan jag skyndade vidare till kemiprovet, som ändå gick ganska bra, hoppas på åtminstone en fyra eller kanske femma. Slutade supersent och tyckte att jag kunde skjuta fram simningen ännu en dag. Köpte broccoli, AAA batterin och ett kilo hallon. Älskar världen. Tänker spela portal och äta frusna hallon tills klockan blir nio, se på My sister's Keeper eller Remember Me, bara för att få det gjort, krossa en Circadin vid tiotiden och läsa Zen and the Art of Motorcycle Maintainance tills jag somnar. Elin kom förbi under vårt klassråd och gav mig en påse regnbågsfärgade, karameliserade pop-corn.

Kate Bush - Wuthering Heights

De senaste tre dagarna har varit väldigt krävande så även om jag har världens sovmorgon idag är nerverna på helspänn och jag mår lite illa. Beger mig till kemilektionen med tillhörande prov om en kvart och har ingen som helst uppfattning om hur det kommer gå. Lyckades sunka ner tre av mina nytvättade plagg, har världens finaste balkong, spelar Portal på pappas dator och tänker ta det lugnt resten av veckan. Försöker se viktuppgången som något högst temporärt (trots att den bara ökat senaste månaderan...) och önskar lite att pappa aldrig kommer hem så jag skulle kunna få leva så här för evigt. Circadinet får mig att faktiskt vilja somna men verkar också förkjuta min sömncykel så att det tar längre tid att väl vakna, krossar tabletten ikväll för att fucka depotefekten och hoppas det hjälper.

Robyn - With every heartbeat

Hej jag har fått hormoner för sömnen och tre nya fina nagellack och ett-två kilo extra och ännu ett år i IB och utslag på ryggen. Pappa är borta så jag har hans lägenhet, mår lite sådär och är ofattbart, oändligt kelsjuk. Ser ut som världens snyggaste crackhora. Vattenpipa, fläder/lime cider och film i lördags, upprepas nästa vecka, plus piggelin. Tycker att alla naggellacksfantaster borde skaffa Seche Vites överlack och att alla med vettig filmsmak borde se Being John Malkovich. Typ nu? Prov och simning imorn. Skulle helst vilja undvika båda. Älskar världen och sådär. Överväger tumblr.

RSS 2.0