The Goo Goo Dolls - I'm Still Here

Kebby hade över trevligt folk i sin trevliga  lilla bostad med sin trevliga lilla pappa och trevliga lilla mamma och vi hade det väldigt trevligt. Det trevliga folket var en Julia och en Lia och en Johannes och en Sebastian och en Andy och en jag då självklart. Vi åt trevliga kakor och trevliga chips med trevlig dipp medans vi kollade på trevlig film, strax efter att vi spelat hela två trevliga spel och öppnat trevliga paket. Vi åt trevlig mat (som jag inte orkade efter de trevliga kakorna och chipsen och det trevliga vattnet) och var sedan självklart, efter lite trevligt tjat från min sida, tvugna att gå ut och trevligt röka några trevliga julcigg, utöver våra egna, som trevliga Johannesen bjöd på. Jag fick några att trevligt behålla för mig själv men jag vet inte om jag vågar röka upp dem för de var så ypperligt trevligt goda och jag tror inte jag blir glad om de tar slut någon trevlig dag.
Måste hitta några trevliga åttitalskläder för morgondagen vilket gör dethela ypperst otrevligt då jag inte ens vet hur sådana ser ut. Wiki får hjälpa mig.
Utöver detta ska trevliga chokladbollar bakas till den trevliga måndagen också då de älskvärt trevliga IB2orna måste få i sig lite socker för att överleva sina långa och utmattande skoldagar.
Nu ska jag sluta vara så hemskt jävla trevlig och kolla på Eddie Izzard tills pappan kommer hem med havregryn, kokosflingor och vaniljsocker.



Nickelback - Figure You Out

Oj oj nu sköt besöksstatistiken i höjden! (Ok nu snackar vi om 10 pers på en dag men det är ändå mycket i jämförelse med 3-4!) Detdär med länkande på facebook gör jag nog om ja.
Fredagarna är så galet sköna, slutar 11, klassen sjöng, jag städade lite i skåpet och sorterade min nya (gamla) mapp så den är redo på måndag. Måste ta mig tid att baka  på söndag och klippa av byxhelveterna. Satt med Anni och Therese i parken en stund. Trevligt folk, kommer bli lite sorgligt när IB2orna slutar, de är ju typ de enda i skolan jag känner som man faktiskt stöter på i korrodorerna, och IB1orna är ju i tyskland så de har man ju inte fått något intryck alls från än så länge.
Hur som! Kebbyflikkan imorgon, ska tydligen till mormor om en timme, kommer hon med jävla jordgubbstårta igen dör jag.
Lyssnar på Feeling good och sjunger med, glad och snygg och såntdär ni vet. Borde väl läsa psykologi men skär ut pappersremsor för fler stjärnor ist. Sånnadäringa man kanske tycker att jag borde tröttnat på. MEN ICKE!

Paul Cantelon - Little Jonathon/The Wall

Bussen går oroväckande snart, tog typ 40 min på mig att välja kläder, jävligt fånigt. Tänkte ha korsetten men det sket sig så nu känner jag mig fet. Hinner inte göra lunch men lär antagligen vara hemma om en fyra-fem timmar så jag borde överleva. Måste borsta tänderna. Hoppas alla kommer till Kebby på lördag. Skulle vara mysigt. Sover fullkomligt kukigt, känns värre och värre. Helt fantastiskt hur stor inverkan det har på mig. Kommer  hinna somna på lektioner innom en vecka.

Thomas Jarvheden - Fejkade Fejs

... vill... sova! Men sen får jag väl påstå att jag är glad i alla fall. För det mesta. Humörsvägningar som vanligt självklart.
Men i alla fall! Min mage klagar, svullen och kukar, korsetten är räddaren i nöden. Måste ta mig i kragen och klippa av de turkos byxorna, så jävla snyggt fan, turkos shorts, blå tånaglar, röda naglar, korsetten och min twiggy-tröja. Imorn eller på lördag, beroende när tristressen slår in och jag tar fram nål och tråd för byxorna. Kanske kan sy in kjolen i samma veva.

Kan inte vänta till tiden på hälsan, så jävla förväntansfull, antar att det tar ett tag innan jag ens hamnar rätt men det känns så jävla bra att efter 16 år faktiskt göra något åt sepesömnen. PEPP! Fast bara för hälsan, inte inspark, även om jag fortfarande delar ut små presenter (åh jag är sämst på att presentera presenter snyggt!). Ska leta käpp till vonPorat imorgon med Elin och Amanda, vill sätta upp smådikter också, på färgat papper med glitterpenna, framförallt till Julia och hon dansbruden. Fyra dagar till normalt internet, Scary movie på tv, ska sova snart, somnade på Johan's tidigare idag. Med Lia. Hon är söt. Som kladdkaka. Vilket är lite för sött men det är inte vad jag syftade på. Jag har börjat bita fingrarna igen.

Billy Idol - White Wedding


REM - Loosing My Religion

Som sagt var. Humörsvägningar. Gårdagen var finfin. Tog mig till skolan något hutlöst tidigt och väntade på resten av klassen. Hann i princip pynta skåpen innan IB2orna kom, blev asfint, stolt. Tar med mig pappans kamera och  ser om jag kan få till något bättre foto idag.
Ska försöka skaffa fram en käpp till Porat men sen brukar ju inte hjälpmedelscentralen vara så jävla kvicka heller så det kanske inte hinns.
Tandläkare nu snart, simma efter skolan, har bara två lektioner med ett stort hål mellan, fysik, svenska. Snälla svenskaläraren kan väl iaf vara bra? Hittade ett nytt hänglås i garderoben, verkar lite bättre än det nuvarande. Osminkad och Anni ska få en pyntad polkagris, för hon är snygg. Vill ge discobollarna men jag vet inte riktigt hur, skulle passa som nyckelringar men orkar inte knåpa.
Får inget skolkort till bussen förrens jag är skriven hos farsan, visste att det skulle bli omständigt tillslut. Men nu blir det äntligen gjort liksom, morsan (/Brano) fyllde på mitt kort det bör väl hålla i kanske... nej nu räknade jag lite och det ska inte räcka i mer än en vecka... helvete... Nej nu jävlar ska jag städa och sluta tänka på hur satans mycket jag kostar mina föräldrar!

Χαρις Αλεξιου - Ολα Σε Θυμιζουν

Oj oj. Nu kom stressen ja. Och såndär ful som det inte hjälper med cigg för. Såndär deprimerande Hejgå coh släng dig i väggen som bara får en att vilja sova i några år. Egentligen skulle jag äta det första när jag kom hem men ja nu har jag ju som vanligt satt mig här. Försökte just ringa till hälsan (ang kuksömnen), odontologiska och barnhab men det sistnämnda stängde vid ett och de två tidigare för en kvart sedan. Fånigt.
Får se hur veckan blir, dethär kan mycket väl bara vara måndagsdepp men som vanligt blir jag alltid nojjig och tror omedelbums att det är värsta emosvackan.
Parallellklassen leder och pepp-apandet är över, matteläraren verkar suga ganska stenhårt och jag ska vara i skolan halv åtta imorgon. Fick skolböckerna för matte, historia och engelska idag, väger ungefär lika mycket som jag skulle jag tippa på, kommer nog be om ett skåp på tredje våningen trots allt. Nu ska jag sminka av mig, äta och vara deprimerad framför tv'n tills ögonen blöder av trötthet!

The Cure - Lovecats



(287 pappersstjärnor, inga kakor än så länge, mustasch på måndag)

DJ Lawless - Sex Toys

Skola. Knåpa jävligt snygg flagga, 1.5 liter grön målarfärg i mitt skåp nu, orkar inte dra hem skiten. Samlat på mig ett gäng fjäsk-idéer, pepp-apa.
 Tacokväll med mamman, Brano, David, Markus och Wille. Jag var mätt. Vek stjärnor ist. Utebio för 26 000 kr. 60 pers. Ovärt för dem. Kul för oss. Mysigt. Glömde mitt fina, fina paraply hos någon studentbrud, aldrig använt skiten innan men kan inte låta bli att bli sådär lite småbitter. Jag hoppas hon gillar det i alla fall, då är det ok. Promenad, parkprat, cigg, brutalt bra småbrutalt sex, sömn, vatten, handla mat med pappan, äta, duscha, äta, skära pappersremsor för senare bruk och lyssna på musik. Inte lika trött som jag verkar och långt ifrån lika bitter. Lite utmattad kanske, bara nya klassen är ju 27 pers, och just nu ska man ju vara snäll mot alla (bra träning för mig alltså), tar på krafterna.
Spelning idag vid 6, Elin från klassen tipsade mig. Jag tipsade (läs: övertalade) Elin från förra klassen.  25 spänn. Får hoppas det är bra musik bara, eller trevligt folk, resultatet blir ungefär detsamma.
Pappan åker på måndag igen, ska försöka baka lite imorgon.

Michael Buble - Feeling Good

Alltså ok jag ska vara väldigt ärlig! ÄLSKART!
Tydligen fick jag en dålig fitta i kemi (typiskt liksom) men han heter Per Persson så det får liksom kompensera. Dålig i Psykologi också vad jag förstått, men där kan det räcka med bra böcker ändå.
Hela skiten började förjävligt iofs, låste in mig på toan, handtaget fuckade, trodde jag skulle dö lite. Klassen består mest av negrer, två-tre amerikaner och lite bögar. Men jag gillart! Lite besviken att dte inte finns någon sådär vrålsnygg man kan spana på under tråkiga lektioner men man kan ju inte få allt. Schemat är najs. Klassföreståndarna är awesum. Min fadder är ginger (vilket ni som känner mig vet vad jag tycker om sådana!). Klad hest. Jag delar honom med någon brud från parallellklassen. Hon har typ brännärr eller något på hela käken och underläppen, jag kan inte låta bli att gillart, snygg är hon.
Sen var det en dum grej det att vi är på tredje och fjärde våningen medans skåpen är på, inte andra våningen, inte första, utan i källaren! Liksom vad in i helvete skulle dte vara för jävla planering!? Men aja, man ska inte tacka nej till gratisträning! (hissnyckeln lär ju gå till IB2orna)
Jag är snygg, lyssnar på Kapten Röd (äran går helt till Lenan!) och är peppapa! PEPP I TELLZ U! Ehm... ja... och så ska vi gå runt med en bit avriven bordsduk i två veckor!

The Birtday Massacre - Remember Me


Χαρισ & Πανοσ Κατσιμιχασ - Να Κλαις

Blä rastlös kollar på Bleach och vill se film men har inget vettigt. Tror jag skulle somna hur som helst. Kommer vara i skolan 55 min innan skolhelvetet börjar imorgon, bara för att fittbankeryd inte kan ha några vettiga jävla tider för fittiga fittbussen! Aergh! Och nu sitter det fast skal från vindruvorna i min tandställning. Ghey.
Tio minuter Bleach kvar, Kapten Röd, duscha, läsa, sova. Borde packa och välja kläder men klockan står på 6, bussen går vid halv nio och jag vet ändå inte hur jag ändrar alarmsignalen så jag kan ju ta det imorgon.
Hoppas vädret sköter sig bara, palla ha med sig hoodie, jävla sverige.
(Orihimes röst på engelsk översättning är så in i helvetes irriterande!)
Lol fantomsmärtor. Inget nytt om titanskruven. Brev från IB, inspark, faddrar, vadfan liksom.
Så snart nätet skärper sig kommer det upp bilder på nya kalendern n stuff. Helt sanslöst hur det separ.

The Knife - One Hit

Nyvaken. Eller ja typ, kom ett gäng killar vid 8 på morgonen och fixade med elementen, hade glömt att de skulle de, somnade om, vaknade, somnade om, gick upp tillslut vid 12tiden. Vi tar bussen om en halvtimme. Jag har för andra gången lyckats glömma ta mina Cerazette, inte lika nojig denhär  gången men kan ju inte låta bli att bli sur på mig själv.

Inte lika trött som igår men det kan ju också bero på att jag inte varit vaken mer än en timme. Skola imorgon, verkar som om jag måste städa som in i helvete här i lägenheten ser jag. Lägga undan en massa skit. Det är ju inte så att vattenballongerna kommer användas snart och därför nödvändigtvid måste ligga på vardagsrumsbordet. Eller polkagrisarna. Eller min lilla låda med färgglada post-it...
Bädda farsans säng, lägga in mina kläder i garderoben, fixa till balkongen, sätta upp hattfanskapen på väggen igen, köket, badrummet...
Aja, hur som helst, som sagt var kommer ju morsan inte förrens vid 6tiden men med tanke på hur pass sent vi kommer iväg så blir det nog tyvärr inte speciellt mycket tid för mig själv, två timmar max. Fan. Å andra sidan sa jag till henne att hon måste vara ute innan åtta och sen tror jag inte att jag kommer kunna somna i första laget så det blir väl en stund ensam sen. Pappan kommer hem senare imorgon. Skola.... skola.... helvete. NÄ NU JÄVLAR SKA JAG STÄDA!

Kapten Röd - Trasig

Trött! Lenan är här sedan... uh.. igår? trevlig tjej visst men helvete vad trött jag är när in i helvete var jag själv i mer än fyra timmar sist? Simma imorgon, tar adjö av flikkan, morsan kommer vid 6tiden, fittan, blir kul.
Skola i övermorgon, spänningen stiger, kom på hur jävla nervig jag är inför lärarna.
Det är ju det som är grejen. Eleverna är skit samma, sånna förhållanden kan man om något bygga upp under tidens gång men helvete vad körd man är om lärarna suger. Framförallt om jag ska ha historia, spanska och kemi. Betygskrietrierna blir ju helt uppfuckade också, jag är ju så in i helvete bortskämmd med mvg'n nu ju, kul.
Aja, hur som helst. Sova, städa, äta, simma, läsa imorgon. Ta det så jävla lugnt, bara må så bra som möjligt och inte tänka på skiten.
Huvudvärk. Ska tydligen se Salo nu, som jag egentligen inte alls är pepp på men hur jobbigt kan det bli liksom sett den innan ju två timmar är ju ändå inte så mycket kan sova lite i smyg! Näh, nu jävlar, film.

Glasvegas - Daddy's Gone

Dålig planering men hann simma iaf. Leka med Lia på stan. Trött som  bara den men så jävla värt. Vaknade med skolångest, uppsvälld och illamående så det bara skrek om det. Lia är bra på dethär med välmående och att sprida det! Kollar på How I met your mother, charmserie, ladda ner? Borde, nätet är på tok för segt. Någon annan dag.

Trött! Vattnat växterna, Lenan kommer tydligen vid tiotiden, halvsova tills dess. Pappan har gjort en sjukt god gratäng-grejs, pasta och grönsaker och ost, aldrig att den räcker till torsdag. Tror jag drömt dumt igen, nojjig, nervig, sur på föräldrarna.
Royal Pains, måste se! 2 ½ män nu! Friends! Får mig alltid att le...

The White Stripes - One More Cup of Coffee

HEMMA! Och nu ska tydligen farsan till landet-i-långt-borta (eller staden men whatever) i alla fall! Så lägenheten is all mine tills torsdag!
Har i princip levt på socker och kolhyddrater senaste dagarna, känner mig enorm och ska fan simma apa idag, tänker inte börja terminen som en säl. Vilket påminner mig, skolan, IB, tre dagar kvar, knapt det. Sal 309 på torsdag kl 10.00. Lite nervigt är det väl allt.
Leka med lia efter badet, Lena efter det (som jag btw hade filmkväll med och som hängde med till vidingsö idag, trevlans).
Datorn fuckar som fan, överväger att döpa den till SEPE ll sådär för principens skull men väntar en stund med det. Morsan fuckar, som vanligt, också som fan. Inget nytt. Jävligt trött på att uppfostra henne måste jag ju säga. Eller dem, farsan är  ju inget ljushuvud precis men han är i alla fall inte en trångsynt och ignorant fitta.
Mormor ringer varje dag, tjat och tjat och tjat och tjat. Vad vill alla jävla människor mig hur svårt ska det vara att bara få lite jävla lugn och ro!? Aergh.
...eh.... ja... det blir nog lite ensam tid sen efter Lena ja, det verkar som om det kan behövas vid dethär laget.

(var hos David igen, needy, men han är trevlig, Avatar är också trevligt, och chips... i måttliga mängder...)










(tre månader)

Hocus Pocus - J'attends



(Mår finfint. Strax under hundra sidor kvar i Haunted. Mamman på lördag, kanske Lenan och visingsö, trevligt trevligt.)

16 Horsepower - Hutterite Mile

Nyklipt! Assnygg! Ser ut som en något estetisk, narcissistig butchflata. MEN DET FUNKAR! Fast ni får inga bilder ännu för jag sitter vid davids dator och orkar inte krångla med kameran. Älskar er med.
Karln själv sitter och försöker vika ett kohuvud, ibland är japanernas origami-instruktioner lite väl ologiska. Däremot lyckades jag vika en tiger! Den fick ingen mun men jag är stolt iaf.
Tobbe är en trevlans karl, även om jag väl får erkänna att jag hatar mig för att vara så jävla jobbig ibland men han får väl skylla sig själv. IB! INNE! GLAD HEST! Sen, för etthundrafemtioelfte gången, ser jag ju inte precis fram emot insparken. Men jag bör väl överleva det ändå.
Däremot hade karln inte tillräckligt mycket skägg för att kunna färsta stjärnor i det. Lite besviken blir man ändå.
David har ny roomie! Så nu står deras sängar vägg i vägg! ... han får fan skylla sig själv. Och jag ska få Black Devil imorgon! (tackgodegudjanikotin!)

10 dagar kvar till skolan. Ska försöka klämma in Lia och Yulle och Lena och mamma och visingsö och Haunted och Liftarens Guide och True Blood innan dess. Lite mer Skabb kanske och ännu inte träffat Speedy och hennes kattungar... som väl inte är ungar längre...

(drömde dumt igen, känner mig lite hemsökt, men sen är det också ganska spännande så det får vara)

Νταλαρας & Παπακωνσταντινου - Μη Μιλάς Κινδινεύει η Ελλάς

Men snälla! IGEN!?Ofta jag hunnit ladda ner tio jävla gb på tio dagar! Det tror jag faktiskt inte ens själv på! Och nu är det fan 20 dagar till jag får normal hastighet på bredbandshelvetet. KUL! VERKLIGEN!



 

(Moa är trevlig och allt. Klippas imorgon, David och Lena kommer hem. Vill bara ligga på balkongen, röka vattenpipa och vika stjärnor...)



Moby - Why Does My Heart Feel So Bad?

Drömmer en jävla massa på sistonde. Verkar bara inte kunna få mig själv att minnas det detaljerat nog för att vara värt att skriva ner. Får se om jag kanske orkar koncenrtrera mig lite mer, imorgon jobbar ju farsan igen så då kan jag ju ta mig tid på morgonen.
Men det är väldigt.. speciella drömmar, jag tror jag skulle kunna få ut riktigt mycket av klardrömmande så jag vill inte riktigt släppe det ännu faktiskt.
Vill helst läsa ut Haunted och Liftarens Guide innan skolan börjar och det är sammanlagt ~400 sidor så den mesta tiden inne hoppas jag spenderas med näsan i en bok. Vem vet, med lite anstränging kanske jag hinner med World War z också.
Duchat, kommer väl göra det innan jag går och lägger mig också, kan inte bli av med stanken. Suttit i sådär en timme och vikt pappers-stjärnor, kan det utantill nu men tröttnat, skulle vilja ha färdigklippta remsor, då hade det nog varit roligare. Försöker över lag hitta någon sorts hobby, stickade lite men tröttnade, rita och läsa orkar jag ju inte hur länge som helst, det enda som jag verkar fastna för är paketinslagning men då måste man ju ha presenter att slå in också. Några tips?

Mormor tjatar som fan på att träffa mig, börjar nästan få lite dåligt samvete, jobbig kvinna. Borde köpa kalender och väska inför skolstarten men glömmer hela tiden bort mig. Plus att jag inte är så säker på om jag ens har råd med det. Vill färga håret på tisdag, jag är värdelös på det, någon i närheten som är bra på skiten?

Nu ska jag fortsätta noppa mitt knä, ha en trevlig söndag och allt.

Gorillaz - Rockit

Farsan kom just hem med ett paket dvd-skivoor, 25pack. Lär ju inte räcka så länge. Jävla tur att han får dem billigt. Borde spendera en stund att räkna hur många jag bränt vid dethär laget.

Igår blev det Minority Report! Jävligt snygg film faktiskt, omgivningarna är awesum. Agatha är söt och  jag blev lite kär när "kirurgen" plötsligt ropade Greta kom ut nu för fan! Torka arslet, skynda på!. Men utöver de trevligt snygga och småskumma inslagen var den alltför förutsägbar. Jag vill inte kunna lista ut varför killen i slutet kommer dö efter furtio minuter i en två och en halv timmes film. Och framförallt inte när huvudpersonen själv inte kan det, han är polis vadfan, ska inte de vara smarta va!?
(Och ni som redan sett filmen. Farsan tyckte han kunde få vara lite dum i en så stressad situation men när han bara skulle ligga och göra inget i 12 timmar? Hur svårt ska det vara att tänka lite?)

Försökte sola bonnabrännan av mig på balkongen idag men jag dör ju fan i värmen så det blev kanske en timme eller så allt som allt. Tror inte man ser någon skillnad, värdelöst. Satte mig och kollade på Lesbian Vampire Killers istället. Bättre. I motsats till vad man förväntar sig är den faktiskt ganska bra. Inte såndär överdriven parodi stil men fortfarande underhållande nog. Se skiten, är ju inte så att någon har något vettigare för sig ändå.

Kommer väl spendera resten av dagen till att bränna skivor och slösurfa. Fått lite, lite träningsvärk från igår. Trevligt det i alla fall.

Paolo Conte - Come Di

Jag äter mat. Vid datorn. Usch. Skärpning. Å andra sidan så är det tortellini vilket jag börjat ogilla allt mer på senaste tiden så det kanske är ok i alla fall.
Tog rullstolen in till stan. Fick såntdär spontant infall att vara snål och kände inte för att betala buss och inträde till badet. Efter någon kilometer kom jag på hur satans längesen det var jag faktiskt använde stolen, efter några kilometer till kom jag på hur satans lätt jag får blåsor och sedan att det mestadels är nedförsbackar hela vägen till stan. Så ja det blev inte så jävla mycket träning, fick tre blåsor på höger hand ist och en fin bonnabränna. Lite slitningar på däck och bromsar efter att fått lite panik i en backe. Men sånt går ju alltid att byta ut.
Hamnade på biblioteket tillslut i brist på annat till farsan slutade jobbet och kunde hämta mig (de backarna uppåt!? nehäääedu).
Köpte mitt sista paket kellogs red berries, bara för att de är fittdyra och jag slukar dem på två dagar. Kan vi inte bli rika så jag kan få äta mina kellogs ifred?
Och en lika dyr glass, valnöt och lönnsirap, älskar den.
Lesbian vampire killers har laddats ner men jag tror jag väntar med att se den till någon... pappafri dag. Man lär sig sånt efter att haft L word-maraton och så ja.
Kommer nog låta bli mitt guldnagellack på ett tag, var tvungen att sitta med varje finger i en kork  med aceton 10*4 s och gnugga som en galning för att få bort det, och nu ser jag att jag har kvar på tårna men det orkar jag fanimig inte bry mig om.

Veronica Maggio - Stopp

Fick utmärkt goda våfflor hos Emma i förrgårkväll också. Måste påpekas. Tror det var en sådär tio år sedan jag ätit våfflor innan.
Sovit tolv timmar. Känner mig inte det minsta utvilad. Önskar smått att jag hade skärpt mig och gått upp vid nio när jag först började vakna till. Men icke! Får väl börja ställa väckarklockan, vill helst inte typ... dö vid skolstarten. Lite skillnad på halv ett och kvart i sex ändå.

Såg hur som helst Watchmen igår! Grymt bra film. Hade velat fram och tillbaka ett tag och kände att jag inte riktigt ville. Superhjältar liksom, hur bra kan det bli. Vilket egentligen är jävligt dumt för jag har ju läst watchmen och visst jag minns inte riktigt något ur storyn men jag har för mig att jag gillade den.
Men det kan ju också vara min envisa inställning att den moderna mäniskan inte kan göra bra film längre. Att allt värt redan är gjort. Men även jag ska väl ha fel tillslut.
Hela stämningen var perfekt uppbyggd, soundtracket bara gamla klassiker och färgern smått desatuerade. Våldsscenerna sådär detaljerade så man nästan ryser och Rorschach så sönderbankad och sliten att jag lite vill ta hem och bädda ner honom.
För att inte avslöja något för dem som varesig sett eller läst den borde väl motivationen att det lite känns som att få hela mänskligheten i ett nötslag intryckt genom hörselången räcka. Egoister och äckel och vridna verklighetsuppfattningar och jag får såndär fluffig mysig känsla i hela kroppen av den.

Nej nu ska jag stilla min träningsabstinens lite... ute i solen... och värmen... usch, aja.

Anna Ternheim - No Way Out

Yeah. Glömde. Mess från storebror.

Kim
05/08/09 09:19
är du ok?
***Slut***

... där ser man hur man aldrig ska anta saker...

Pink Martini - Amado Mio

På väg till min moster kom jag att tänka på hur mycket hennes lägenhetsbyggnad påminner om den i Amelie. Sådär grön och fin färg. Sen kom jag på att jag inte alls minns lägenhetshuset Amelie bor i... eller det min moster bor i... eller att jag någonsin tyckt de liknar varandra. Antar att min sömn åter igen spenderas åt förvirring...

Skulle till Emma (now known as Crazy Catlady) vid tre igår, åkte vid ett för att hinna till biblan och morsan innan också. På bussen fick jag veta att hon var tvungen att skjuta fram lite. Sen blev det att skjuta fram mycket. Whatever tänkte jag och tog mig tiden att sno kläder från mostern, sådär för tidsfördrivets skull liksom. Det blev lite hänga i rådhusparken och lite i soffan hos morsan (ännu inget besked från PB) och lite biblan och så.
Hur som helst slutade med att jag rökte upp två långa prince, läste ett kapitel i Haunted och slöade i en timme vid Emmas bussstation i väntan på att hon åt tårta. Jag verkar ha blivit helt blind inför inehållet på min iPod och hittar verkligen inget jag känner för att lyssna på. Enerverande som satan. Och nu borde jag duscha för jag luktar fitta men det går alltid att skjuta fram.
Deras dvd kände för att vara envis så de enda av mina filmer som funkade och blev sedda vad Mickey Blue Eyes och Mr Deed, men jag ska inte klaga, charmiga filmer är de ju faktiskt. Det blev Vanilla Sky och Dark Angel idag också. Se Vanilla Sky, inga frågor, bara gört. Och Stay, nu när vi ändå håller på. Och The Jacket! De Tolv Apornas Armé!
OCH... nej nu räcker det kanske...

Min meningsuppbyggnad har gått full-ständigt-åt-helvete senaste dagarna, slänger runt bokstäver och ord så jag vet inte riktigt hur förståerligt dethär inlägget faktiskt är men vadfan, ni är väl vana vid dethär laget.
Och mitt finger känns fortfarande skumt efter dörren! HALLÅ! ... fast vid dethär laget kan det lika gärna vara min inbilning...




(...jag är för lat för att lära mig vår skanner, ya)

Detektivbyrån - E18

Nyvaken. Så jävla skönt att få vakna själv. Farsan är ändå borta 12 timmar per dag när han jobbar ju, det hade jag inte riktigt tänkt på. Sitter i trosor ooch hatt med håret uppsatt och äter tzatzikimackor. Verkar ha gått ner ytterligare något sedan kroatien, otippat, börjat småäta igen liksom.
Vädret suger och jag är klada hesten och ska tydligen till Skabb imorgon. Filmstund, för sånt har jag inte fått nog av på sista tiden (detdär skulle inte låta ironiskt!), röka upp de sista ciggen och klappa katter. Får se till att jag inte glömmer kameran, älskar att fota djur.
Började läsa haunted igår, uppfattade bara "Guts", de innan kändes helt osamanhängande, vilket också kan ha varit trötthet, jag skulle läsa vidare men somnade... uh... ja, fortsätta idag. Läste ut tredje boken i Liftarens guide igår och kände för att klämma in Chuck Palahniuchkuhgftdrdjtufyvhj innan jag fortsätter på fjärde.

Som David skulle säga "dodfrtlårergsta" !

Timbuktu - Det Löser Sig

Farsans jobb tyckte inte de var redo för skåne ännu, veliga fittor säger jag! Så det blir föräldrarövervakning någon vecka till verkar det som.
Lekte med Lia idag, och fick lite trygghet i hela storebrorssituationen också. Kanske lite snopet och sorgligt men skit samma. Läka och fortsätta vara en ignorant idiot är vad jag har att se fram emot. Men det är väl vad ungdomen är till för...?
Var fancy med guldnaglar och hatt igen. Kände mig kanske inte så snygg men älskar att se lite guld och färg och glitter så fort jag tar upp något. Som vanligt kom jag och lia överrens om att männskan är en ganska jobbig jävel och jag mår nästan lite illa från nikotinet.. eller så är jag bara hungrig. Farsan är ändå i full gång med att fixa rödbetor och fiskpinnar att mata med mig.
Ahjuste, köpte en Rubiks kub, 2*2*2, till sebbes födelsedag, eller ja han får den när skolan börjar men iaf. (för han läser ändå inte denhär skiten så det är lugnt att skriva här)
Självklart kunde jag inte låta bli att leka lite med den och allt för sent förstod jag att de inte alls är enklare än de valiga så han får fan en omblandad för jag orkar inte. Kanske kan kolla om jag hittar några lösningar på the internetz.
Laddade ner spelet Portal igår och fick till det så att allt ska funka men jävlig som min dator kan få för sig att vara ibland så dör den såfort jag försöker sätta igång skiten. Hatar teknologi ibland fan.

Johnossi - Send More Money

Trött. Suprise!
Filmkväll med Elin, Koffe och Agnes. Trevlig grej. Scrubs, kvällspromenad, cigg, Robots och Rocky Horror Picture Show. Ny månad. Fått låna snygghatt av Elin.
Skulle vara med Kebby idag men hon svarade aldrig och jag är egentligen för trött för att vara mer social just nu.
Har lite fancy naglar, guld, och klipps om tio dagar. Pepp. Laddar ner Dunderklumpen, ska tydligen vara såndär klassiker man måste sett för att kunna dö lycklig eller något. Mina nerladdningar kommer typ ta veckor på sig att bli klara, samlade på mig så jävla mycket när nätet segade. Får väl vänja datorn vid att vara på dygnet runt igen.
Lia imorgon, om jag får tag på henne. Farsan drar på måndag. Skönt.
Ska nog fortsätta sticka nu, läsa lite, ha lite matteorgie, inte ens öppnat böckerna ännu. Fy.


RSS 2.0