Adrew Lloyd Webber, Tim Rice - Blood Money


Cornelis Vreeswijk - Polaren Per är Kärlekskrank

Knaprar brödpinnar och kollar på Dexter som ersättare av historieplugg. Glad att jag aldrig lyckats bli nikotinberoende då jag varken har pengar eller tid. Kommer leva på blåbärssoppa och onani närmaste två veckorna, ett dussin avslutande prov tills dess, orkar inte tänka på varesig vänner eller något alls utöver skolarbetet.
Tänderna gör ont sedan senaste tandläkarbesöket men det är ok för det betyder att de tänker flytta på sig. Födelsedagsfirande nästa vecka och matte B-prov. Jättepepp på provet faktiskt, varit helt euforisk senaste lektionerna. Börjat äta vettigare om dagarna, mindre sockersug men mer illamående. Sväller som vanligt upp efter frukosten, ligger på 90-60-90 om mornarna. Känns... tillfredställande.

Everything is Illuminated - eta Ya


Lzn02 - Birth of innocence


The Organ - Brother


Miss Li - Let Her Go

OK. SÅATTEH. Jag vaknade, sminkade mig, åt, gick ut, väntade... väntade... väntade. Sen blev det jävligt kallt.  Sen blev det ännu kallare. Sen kom inte bussen. Sen gick jag hem igen och grät lite av smärta. Det var väldigt, väldigt, väldigt kallt. Sen bestämde jag mig för att plugga allt jag missar. Vilket jag gör! Om Eddie Izzard är vad jag skulle gjort i skolan.
...käft.

(NÄMNDE JAG ATT DET ÄR MINUS TJUGO GRADER? JAG VILL HA VÅR)

Marilyn Manson - the Hands of Small Children

Helvete helvete helvete. Städat för andra gången på tre dagar. vardagsrummet har aldrig varit prydligare. Men fysikboken ligger fortfraande oöppnad. Jcg har börjat bli varm, stressad, nervig. Rättat till kudden bredvid mig fyra gånger. Snart borde pappa komma hem och då gör det ingen skillnad hur fin lägenheten än är för jag kommer sitta och se upp på honom med hundögon från datorn. Och det var ju inte meningen att jag ska sitta vid datorn. Jag tor inte jag får ha såhär hög musik heller, klockan är sju och väggarna i de här husen är papptunna. Väntar på mars. Mars och pengarna. Är skyldig pappa femhundra från all shopping online. Antar att DUDE where's my leg-tröjan får vänta ett tag till. Sitter bara och planerar saker dagarna i ända. Vad jag ska göra för smycken. Hur jag ska bo när jag blir äldre. Hur snyggt jag skulle kunna fixa mitt rum. Vad man skulle kunna göra med en pudel och lite hårfärg. Allt för att inte tänka på uppgifterna framför mig. Kom just på att jag har två prov veckan som kommer. Och läxor. Som vi inte ens ska tala om. Aldrig. Pappa klev just innanför dörren...

Littler Dragon - After the Rain





Fabulas Ater - Is She Crying

Mina naglar har blivit missfärgade av all skit jag stryker på dem var och varannan dag. Det känns konstigt. Det känns så permanent. Inom loppet av några sekunder tvingar jag mig tänka på cancer, gula tänder, lungor fyllda med tjära, nermald emalj, retarderande muskler, hårsäcksinflammation, risiga toppar, igenproppade blodkärl, sönderslitna hjärtan och allt annat vad som helst av allt jag sysslar med skulle kunna leda till. Hypokondriken inom mig vill ut och genomföra alla säkerhetsåtgärder till hands. Men inte. Jag ska ut i kylan och umgås med folk och utsätta mig för lokaltraffik och kroppskontakt och ciggarettrök och smittor och kalorifylld mat och kyla som förstör min hud och avgasmättad luft och... och...

Oscar Brown Jr - Watermellon Man

Blev typiskt nog väldigt semle-sugen. Efterblivna cravings. Stannar nog hemma idag också. Borde duscha. Snickrade ihop värsta fina garderoben igår så nu har jag plats för allt jag bara slängt runt i rummet tidigare. Hyllan heter Lars och är sjukt snygg. Harry Potter närmar sig äntligen sitt slut. Börjar bli lite nervig inför skolan, ska FÖRSÖKA öppna fysikboken idag. Kanske.
Sov aldeles för länge idag men jag tror jag är förkyld nog för att kunna somna ikväll iaf. Väldigt förtjust i nya fina håret. Lär jag mig använda papiljotter vettigt blire apsnyggt.
Måste seriöst träna helvete för satan. TJOCK. TJOCK TJOCK TJOCK TJOCK TJOCK. Kanske är därför jag är så arg senaste månaderna. Fortsätter skylla fettet på årstiden, fortsätter hålla tummarna för att jag börjar träna när det är humant att gå ut.
Ska fota Jönköpings Zombiewalk på fredag, måste bara se till att jag inte glömmer bort det. Sen blire tåg till Gbg och Avatar i 3D. Pepp.


Repo! The Genetic Opera - Chase the Morning

Gårdagen. David. Åt inte semla, eller chokladbulle. Klunkade citronvatten och kollade upp i ett ovanligt fint tak. Ica. Färga håret. Repo än en gång. Sjöng nästan inte med. Kaloriorgie. Sömn. Tappade bort trosorna som vanligt. Buss hem med soundtracket i öronen. Ömmar. Trött. Äter vitlöksmojs. Är onödigt illamående. Men ganska nöjd ändå.


Miss Li - Let Her Go

Förkyld som bara fan. Har klämt in så många som möjligt i veckans planering men allt verkar ju skita sig. Limmet som jag hade tänkt använda för smyckena är tydligen för svagt, sur som satan. Vann tävlingen, fick värsta fina halsbandet, nöjd helvete. Lillte white & lillte dark ska komma om några dagar och min Real men don't LOL ligger fortfarande hos David. Börjar känna mig riktigt nöjd med mina ägor. Har färgglada naglar och är för snuvig för att kunna umgås alls och för lullig för att kunna plugga. Hatar dethär lovet lite just nu.

Marilyn Manson - Valentine's Day


Louis Armstrong - Takes Two To Tango

Är hos morsan. Hatar allt. Hatar hatar hatar. Hatar mest av allt att jag låter dem göra mig så jävla svag. Bara hat hat hat.
Har hur som helst pärlplattat halva dagen och är mäkta imponerad av mina verk för att vara ärlig. Har vid dethär laget bara tråkiga färger kvar, ska försöka köpe fler så snart som möjligt.
Vill ha chips.





(Som värst är det när hela ansiktet börjar rycka av ilska)

Repo! The Genetic Opera - I Didn't Know I'd Love You So Much


Work Song - Oscar Brown

Hej jag kände inte för att frysa ihjäl mig bara för att komma hem i tid så jag satte mig på biblan och bläddrade igenom Dita Von Teases bok ännu en gång. Och som alltid kan jag inte skilja på beundran och begär så jag har nu investerat i papiljotter och en liter conditioner. Blir av till Åhléns imorn för att leta efter snyggt rött läppstift och läpppenna. Elegans ska det vara. Kommer ju gå perfekt ihop med min nya besatthet att göra kitch-smycken och små klubbor på hansband. Fyllt en hylla med diverse förnödigheter för detta ändamål på två dar. Pank. Dum. Dum men jävligt nöjd. Måste skaffa fler hyllor, inget får plats längre. Pappa ska fixa ny garderob till mg också. Kläderna väller ur alla hörn. trött. Försummat skolan senaste veckorna känns det som men å andra sidan har jag inte halkat efter i något. Tvärtom faktiskt. Känns... fel.
Spenderar fortfarande skoldagarna, så som jag gjort de senaste månaderna, med blicken flackandes mellan lärarens anteckningar på tavlan, det tomma pappret framför mig och min egen urringning. Vill fortfarande gifta min med  mina bröst. Än inte vågat ge mig på äventyret att lära mig rita bläckfiskar utan istället beodrat Elin att görart. Hon är duktig på att rita. Hon kan. Duktig Elin. Sen ska vi pyssla smycken ihop. Det har vi bestämt.

Masayoshi Minoshima - Bad Apple


Leonard Cohen - Dance Me to the End of Love

Pappa steker fiskpinnar och jag är fortfarande helt borta efter dumma pillret igårkväll. Ska snacka med BUP-kvinnan nästa måndag. Tänker inte ta fler piller efter det. Vill leka med cernitlera och är trött på alla som säger till mig att dricka varm mjölk. Fuck that.


DreamofColours.blogg.se

Hokay. So, guys. Det är en tävligt hos en asball brud om underbart fina smycken. Man ska bara ladda upp bilden och berätta om tävlingen och vänta ihärdigt till den 12e. Jag är egentligen inte så hoppfull men man ska ju som sagt var aldrig säga aldrig.
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG HELFETE





www.DreamofColours.blogg.se

Guns 'n' Roses - Don't Cry


Gary Jules - Mad World


Paolo Nutini - Candy

Går runt i stora cirklar i lägenheten, i brist på mer tillgänglig träning. Lyssnar om på TEDtalks och the Vagina Monologues. Pappa blev just nonchalant informerad om att jag kom upp i tid till skolan. Lögner. Självklart. Försökte fota snö när jag väl kom upp imorse men när väl inställningarna och fokusen på kameran var tillfredställande slutade det självklart snöa. Tänker åter igen försöka få mig själv att simma imorgon. Ser ut som fan. Borde duscha. Undrar om dendär PowerKing burken borde stå här såhär pass länge. Jag tror nästan att den är snart ett halvår gammal. Hur som helst. Tror jag har en sådär hundra ogjorda läxor att dränka mig i. Hörs.


Maria Mena - Internal Dialogue

Överdrivet mycket kajal och Maria Mena hela dagen. Mår lite bättre. Fittigt som bara den att ta sig upp om mornarna och tar evigheter på mig att somna om kvällarna. Börjat inse hur pass det nya shopping-behovet kan förstöra. Å andra sidan har jag aldrig varit speciellt fäst vid pengar.
(Fina, höga spetshandskar från Lindex så fort studiebidraget trillade in)

Är inkopplad till iPoden allt längre varje dag och blir förbannad av att behöva lyssna på allas röster under lektionerna. Har fortfarande mina tre konservburkar koncentrerad, sockrad mjölk bredvid mig och vill ha helg. Snarast! Jävla skolan. Fast jag är väl lite kär i den i alla fall. Idag var Alice (historieläraren) tvungen att släcka ner halva klassrummet då lampan på den sidan blinkade som ett mongo. "You'll just have to be the dark side of the class now. May the force be with you." Svårt att inte bli förälskad under sådana förhållanden.

Jefferson Airplane - White Rabbit

Skulle ha prov vid halv nio nu men läraren ringde en halvtimme efter att jag lyckats vakna och medelade ogenerat att hon inte mådde bra och tänkte stanna i sängen ett tag till. Vid det laget var morsan redan i bilen påväg till bankeryd för att se till att jag inte försovit mig. Jävla Propavanen.
Nu kom Max. Han har tydligen drömt om mig. I dun want to know.
Anyhow. Glömde iPoden hemma. Kuken. Ska iaf simma idag har jag bestämt mig. Hoppas jag. Typ.
Max babblar på om sina porr-influerade feberdrömmar.
Historiearbetet blev klart igår. Lite stolt ändå. Nu behöver jag aldrig någonsin tänka på det igen. Jävla skitIB. Jävla skitland.
Vill ha musiken. Börjar halv tolv.

RSS 2.0