Who Framed Roger Rabbit - Why Don't You Do Right

Idag hade jag skola från åtta till fem och överlevde utan större ansträngningar. Stolt och såntdär. Var oproduktiv under matten men det berodde till stor del på att min kropp försökte stöta bort mina mage eller något, Ont som satan gjorde det i alla fall. Köpte stjärnprydd mapp för svenskan och pluggade morgondagens läxa under hålet. Fick underskrift och stämplar på AFS-papprerna och blir mer och mer nervös för varje sekund jag närmar mig inlämningen. Försöker låta bli att tänka på det. Har varsamt sett till att ha glada kläder och fint smink och färgfyllda häften och glittriga pennor i skolan, allt för att betinga den gamla byggnaden med färg och liv och minimera den kommande trisessen så mycket som möjligt.
Tobias och picnic med rulltårta och jordgubbar på fredag. Saknat honom fan. Kebby firar 19 år på lördag och jag tänker ta mig satan fixa finaste presenten någonsin. Måste bara lista ut vad först. BUP imorn. Nervös.

Alice in Wonderland - The Unbirthday Song

Första riktiga skoldagen. Trött. Nervig. Hungrig. Nöjd.
Gjorde världens godaste omelett när jag väl kom hem. Vårt  schema är oorganiserat som bara fan och jag blir nervös av att ingen vet när eller var något ska vara men det bör styra upp sig snart nog. BUP på onsdag igen. Resultaten från utredningen. Försöker låta bli att tänka på det. Hjälper ju ingen liksom. Ska fixa morgondagens lunch om 20 min. Lägga fram kläderna. Sätta på väckarklockan. Sova som ett as.
(Kom just på att jag egentligen har en uppsats att skriva men husch...)



Mary Poppins - Chim Chim Cher-Ee

Hej idag är jag sådär lagom förkyld så att allt gör ont och ögonen pulserar och lederna klagar och får ångest av minsta lilla och fryser och världen suger men nde tillärckligt frisk för att inte ha feber och därmed kunna gå till skolan. Jag blev sen till bion igår och plötsligt blev allt jätteomständigt och inte alls som det var planerat. Å andra sidan hade vi jordgubbar och honungsmelon men jag hade ändå lite dåligt samvete. Vilket i sig är en ovanlighet för mig så jag skyller på förkyldningen. Vill mest sova till ögonen slutar göra ont men då kommer jag vakna typ vid 11 och inte kunna somna om och jag ska upp 6 imorn. Lagom mysigt.
Förhoppningsvis håller sig pappa ute till halv sent och låter mig ligga här med Breaking Bad och en kopp varm choklad och tycka synd om mig själv ifred.

Randy Newman - You've Got a Friend in Me

Hej koffeinpillrerna gjorde sitt jobb finfint men sen var jag tvungen att vänta oplanerat länge på pappa och blev på tok för hungrig och köpte fula trosor och åt vitt bröd till magen dog.
Dagens upp: japanska glosorna inskrivna på datorn. Chatt med Davidens mustach-bror. Pepsi max och bönsallad. Färska fikon och söta jordgubbar från nya turk-affären vid Maxi. Options chokladdryck.
Dagens ner: resten.
Tippar på att jag mestadels är så här pass utmattad på grund av den plötsliga omväxlingen till tidiga mornar och folk. Plus att jag fått vänta på pappa både idag och igår istället för att komma hem i tid och äta och jag har inte varit hungrig på flera månader.
Men all logik och vett i världen hjälper ju inte när världen suger och kroppen kukar och pappan är en fitta. Så jag tänker fortsätta se på Breaking Bad tills jag somnar och hoppas på en bättre morgon.

Gogol Bordello - Letter To Castro (Costumes For Tonight)


Marilyn Manson - Astonishing Panorama Of the Endtimes


Santana feat Dido - Let Me Love You Tonight



Toni Holgersson - Rälsens Ton

Ok mobilen på plats. Kroppen som den ska. Pappa borta kommande vecka likså. Maten nogrannt planerad och fina nya linnet i garderoben. Gerimax och koffeintabletter inhandlat. Skolveckan snart slut och jag vill att den ska forstätta för alltid. Det har varit så jävla bra liksom, lite uppgifter på mellanstadienivå och 6 timmar vid skolans laptop i ett hörn i biblioteket. Promenerade och simmade idag, vattnet var iskallt så det blev bara 500 meter men jag är nöjd. Ska knalla ner till vättern och gunga en stund imorn. Börja på ny bok. Lolita tog slut. Inception och honungsmelon och true blood till helgen med den där David. AFS-papprerna ska äntligen skickas in i början av nästa vecka. Nervös. Nervös men nöjd. Och lite kåt. Fånigt.

Blues - Mardröm

Internet kom duktigt tillbaka igår så jag gjorde inget vettigt alls när jag väl kom hem. Sen kom pappa hem. Fan också. Fast strunt samma liksom. Han klagar som bara helvete på att jag gått ner och jag tänker se till att äta mer nu när skolan slutar för blir fler ben synliga kommer han börja tvångsmata mig. Men jag blir ju mer vältränad under terminerna. Och han kan ju få för sig saker. Men jag vägrar gå upp igen. Någonsin. Avskyr att gå runt och vara rädd för hans nycker. Fan.
Hur som. Gjort veckans tredje psykologi-artikel och är tillfreds med hur uppsatserna flyter på bättre än senaste året. Kemilektionen igår gjorde tydligt att jag inte glömt något och nästa lektion om en vart går förhoppningsvis lika bra. Iår var jag i skolan i 6  timmar och kissade fan fem gånger. Det kändes lite överdrivet. Och omständigt. Idag blir det simning och att leta sig till Arriva och fråga efter min bebis (mobil). Köpa koffeintabletter. Nöjd. Lite skabbig. Ska ha rökt lax på surdegsbröd och turkisk yoghurt med kryddor och på allt alfalfa och paprika när jag kommer hem. Om nom.

Timbuktu - I Väntan På Vad Då

Hej alltså det kom hem lite pojkvaskrar till mig i typ måndags och skulle installera nytt telia-bredband i hela jävla huset och de borrade från typ 7 på morgonen och fortsatte hela jävla dagen och sen när de kom till vår lägenhet slutade slutade mitt nät funka men jag tänkte att det bara var ett fånigt sammanträffande och antog att det skulle funka lite senare men inte fan heller och nu har jag fan ringt dem två ggr men inte fan har någon kommit förbi ännu så jag tänker försöka täcka mina internet-behov när jag är i skolan. Egentligen skulle jag vara i Tyskland med klassen nu men natten innan avresa insåg jag att jag ju fan har ett val och att sitta i en buss med sextion galna ungdomar i en vecka med icke-fungerande toa känns liksom inte riktigt som det vettigaste valet på skolstart. De gamla IB2orna skäller ut mig och grejer men jag är så jävla nöjd så skit samma. Istället ska vi vara i skolan mellan nio och tre om dagarna, i kontrast till åtta till fem som mina skoldagar kommer vara sen, och göra några enstaka uppgiftr vi fått i engelska och psykologi. Ja är så jävla nöjd. Och snygg. Mmmm.
Idag har jag på mig trekvarts-shorts i grårutigt och regnbpgsfärgade hängslen och naglar.

Michael Jackson - Billie Jean


Νταλαρας & Παπακωνσταντινου - Αχ Χελιδόωι Μου

Ok nu jävlar ska det komma igång med bloggen igen!
Igår skulle jag plugga historia men jag började klättra runt i köket och sortera alla skåp jag kom åt. Hittade typ tusen olika sorters mjöl och onödigt många plasttallrikar och en hel del konserverad tomatpuree. Pappan blev glad men läxorna var fortfarande ogjorda. Imorse började jag sortera seretidningar och sen bar det av till tandläkaren där jag blev informerad om att de ska tvinga fram underkäken från och med nästa månad. Lagom kul. Men det är ok. Simmade tills huden domnade bort av klor och gick och handlade i väntan på bussen hem. Surdegsbröd och skinka och en jävla massa nötter och lite frukt. Fan vad duktig jag är. Är en god bit n på Lolita också, bättre än jag förväntade mig. Vet dock inte riktigt hur glad jag är i att den hetsar upp mig. Nu jävlar ska jag ha müsli.

Pink Martini - Amando Mio


Lars Demian - Pank

Jag tyckte det var på tiden att ni fick se mitt hem igen.

fuck that

Jag borde väl helt enkelt gråta ut detta med och glömma bort det tills jag vaknat men om man är partiellt galen känns det som om jag bör skriva detta i hettans stund. Jag har ingen aning m vad detdär skulle betyda. Klockan är tjugo över tolv. Jag minns inte om jag gick och la mig för tre timmar sedan eller en kvart. De senaste nätterna har varit vidriga. Jag misstänker att det började med att jag började tänka på Kim igen. jag har till viss del varit medveten om att folk i huvudet på mig blivit större till antalet den senaste tiden men inte tillräckligt för att lägga något intresse i det. Det har gått från kontrollerade monologer med någon jag sparat i huvudet för att bolla idéer till... jag vet fan inte vad det är längre. Kan inte sova. Inte gråtit såhär på mer än ett år. (inte sedan Kim i alla fall)
Alla personer jag brytt mig om och förträng. Alla som på något sätt berört mig utan att jag kännts mig vid det. Allt jag någonsin sagt som jag velat glömma. Allt mitt huvud kan komma på som skulle kunna skada mig. Det kanske är något nytt självdestruktivt sätt att putta mig över gränsen: när dafni undviker folkmassor tar vi dem till dafni. Good shit.
Just nu är det bara så jävla mycket ilska och sorg och åsikter och allmän skit i mig som inte är mitt. Inget av det här är jag. Det är inte självförnekelse eller ignorans. Det är faktum. Det är folk i mig som jag inte har någon som helst kontroll över. Det handlar inte riktigt om röster och sånt. Det involverar inte fler röster än de man hör i drömmar eller när man läser böcker. Det är liksom tal och rop och gnäll och anklagelser utan...konsistens, utan definition. Utan ljud. Jag vet inte om dethär ens kommer verka vettigt imorgon. Jag vill bara få skriva det så min BUP-kontakt kan få en inblick i hur jag funkar när det inte är dag. När jag inte är vidrigt snygg och nöjd och kaloriräknande och lite kitch. När jag inte älskar världen för hur jävla vacker den är och bara kan vända ryggen till minsta uns av känsla utan att beröras. För det är ingen fasad. Det är viktigt för mig att alla förstår. Vem jag påstår mig vara är precis vem jag är. Men bara de sekunderna jag uttalar det.
Nu kanske det är lite mer förståeligt varför jag hela tiden tror jag är på gränsen till vansinne.
(om allt funkar som det brukar så skulle detta kunna pågå tills något i mig dör och resten av mig kommer ut, minus de få känslor som fortfarande finns, plus ett större leende. Men jag vet inte om det är värt det.)

The Be Good Tanyas - Waiting Around To Die

Är lika nervig och obekväm som jag varit senaste veckorna. Har svårt att fokusera, äter för mycket, darrar och är rastlös. Är lite nevös inför skolstarten. Antingen blir allt bra då, rutiner och folk och lektioner och allt såntdär. Eller så är det skit, rutiner och folk och lektioner och allt såntdär. Tror allt kommer kännas lite bättre när jag väl gjort skolarbetet som är kvar. Då kanske jag i alla fall kan tänka på något annat.
Malin hälsar på om en vecka eller så, lagom till att pappan kommer hem, det planeras sällskap, paj och Inception. Är ganska pepp faktiskt. Men just nu är jag bara trött. Ska fortsätta städa och se om fantomsmärtorna kan få för sig att avta en stund.

Δήμητρα Γαλάνη - Πόθοι αδιέξοδοι

Hej bloggandet kommer nog igång mer under skolåret men just nu orkar jag inte. Det  händer liksom inte så mycket som jag har behov av att dela med mig. Städar, äter, läser, sover. Sammanfattar det mesta liksom. Kommer förhoppningsvis göra en  liten lista över sommarens höjdpunkter och sevärdigheter och så. Om jag minns allt. Personligen anser jag att det har varit lite för mycket folk inblandade. Ska vara social lite till och sen börjar skolan. Känns lite snopet. Verkar aldrig riktigt kunna göra mig av med ovanan att lova bort mig. No offence, jag gillar ju folk, men jag blir så trött och det känns så onaturligt. Aja. Har en hel del läkar- och psykologtider framöver. Läxor. AFS-papper. Böcker. Fasar inför pappas hemkomst från Kreklandet, varit så fantastiskt... rätt att bo själv, skulle behöva få ha det så permanent med skolan liksom men i värsta fall får jag väl dra mig tillbaka till lägenheten i stan.
Behöver kramas lite, trots det ovanligt aktiva sociallivet, och är rastlös. Känner mig lite vuxen med alla bollar i luften och är positivt överraskad över hur duktigt jag ändå lyckas hantera det. Där ser man.



Miyavi - Subarashikikana Kono Sekai

Från början tänkte jag visa er grekland så som jag brukar närhelst jag är utomlands och allt är överväldigande vacker men
1) jag är kär och det är inte ni så vi kommer inte se samma saker, någonsin
2) det är så satans jävla jobbigt att ta upp kameran och ladda över bilderna och rensa
För jag är en lat fitta
Vid närmare eftertanke kanske ni får lite bilder senare ändå för jag fotade ändå en del men inte just nu. Just nu ska jag istället leta reda på frukost.
In other news. Mitt bagage var borttappat som vanligt av KLM, som inte ens hade fått det från Athen, och som ska köra hem det till mig ikväll vid 9tiden. Med andra ord är en samling av mina mest älskade ägodelar ute och slängs över hela världen i en simpel och bräcklig tygväska. Inte ok. Jag behöver raka mig och imorse missade jag ännu ett läkarbesök pga försovning.

Phil Spitalny - Let s Have Another Cup O Coffee


Ακλκίνοος Ιωαννίδης - Zήνωνος

De senaste veckor har jag nästan gått sönder av känslor till höger och vänster men jag försöker övertala mig själv om att det bara beror på allt resande och lite skolskräck och såntdär trams. Inget seriöst. Går nog över snart.

(Jag kommer hela tiden på mig själv med att vidlikna mina känslor med ett skrikigt och bortskämt barn som äntligen somnat för natten. Smyger konstant runt på tå i rädsla för att väcka något gammalt. Eller nytt.)


RSS 2.0