Flight of the Conchords - Issues

Hej dethär är sista dagen i Aten. Vi åker till Kreta imorn vid tre. Jag har nio kilo skolböcker med mig. Idag har jag spenderat cirka sextio euro. Tre nagellack. Ett grönblå metallic. Ett barbie-glittrigt. Ett grönskimrande.  Två paket lösnaglar. Vaniljdoftande shower gel. Stickers. Självlysande stickers. Ett rött linne med små elefanter. Ett med små jordgubbar. Ett med små flamingos. Ett med en söt katt med rosett. Ett set på åtta öronhängen. Varav ett är en regnbåde och ett en liten lila stjärna. Ett par röda trosor med vita prickar och svart rosett. Ett rosa par med körsbär. Har läst ut halva Jane Eyre. Blivit ovanligt förtjust i Family guy.
(Vill slå ihjäl denhär jävla familjen varje sekund som går men jag försöker låta bli att tänka på det)


Gorillaz - Pirate Jet

Hej Jag har typ haft den finaste veckan någonsin. Träffat folk som bara sjutton och ätit frukt och städat och druckit te och duschat femtioelvatusen gånger. Igårkväll bestämde jag och David att det var dags att spela Curse of Monkey Island tills ögonen glödde. Tog en kaffe/promenadpaus och stal cappuccino från något hotell vid ett-tiden. Tre timmars sömn mellan 6 och 9. Mary and Max vid frukosten.
Egentligen hade jag värsta planerna för gårdagen men de sket sig så innan Monkey Island blev aktuellt knallade jag ner till staden i regnet och spenderade mina pengar så förnuftigt man bara kan tänka sig. Sko, kofta, 5-pack strumpor och vita solglasögon jag velat ha i år och dar. Nöjd.
Imorgon bär det av till den outhärdligt fåniga värmen och den lika goda maten. Jag har inte riktigt packat. Böckerna som ska med tar upp halva bagaget och helt ärligt är jag faktiskt lite orolig för resan för jag gillar inte känslan av att vara ett instängt litet skrämt djur. Vilket är precis hur jag känner mig på plan. Å andra sidan är det ett dygn tills dess, solen skiner fortfarande och jag har ju ändå överlevt det ett tiotal gånger hittills.

(I förrgår hälsade Lia, Johannes, Lia och Moa på. Det var helt fantastiskt fint. Vi hade jordgubbspaj och om nom-glass.)


Marina and the Diamonds - Are You Satisfied?

Hej idag var lite skit. Sen köpte jag trosor och nagellack och fick tårta hos Brano så det kändes lite bättre. Har börjat småexperimentera med nya färger på naglarna. Spännande. Jag har inte riktigt lyckats packa upp och fixa allt efter resan men det är ok. Drar ju på lördag igen liksom. Pendlar mellan att hata världen och känna mig som någon duracell-kanin som orkar och klarar allt. Ska vara värdinna med jordgubbspaj och fruktsallad och te och snygga människor på balkongen på onsdag. Lite stolt. Både vågen och måttbandet säger att jag inte alls blev en flodhäst i Frankrike så jag tänker lita på den en liten stund. Mina naglar har blivit långa och mitt hår kort och allt är så fint och bra det bara kan bli.

Otis Redding - Sitting on the Dock of the Bay


Vaya Con Dios - Don't Cry For Louie





The Dickies - Banana Splits

Hej idag vaknade jag med ett ryck 25 min efter att min väckarklocka ringt. Tydligen kostar ett par kryckor 110 kr nu. Ska det vara så kan jag fan slita på dem jag har en stund till. Jävla kommunala skit. Sitter och väntar på att telefontiderna på ortopedtekniska ska öppna så jag kan se om de också tar betalt nu för tiden. I samma veva kommer snart solen upp på balkongen och jag ska sola till jag dör av värmeslag. Hade egentligen tänk simma och vara social och grejer men jag vet fan inte om jag orkar det. Kan plugga en stund istället så känner jag mig lika duktig.

RSS 2.0