Norah Jones - Light as a Feather

Hade stora planer på att dränka mina spöken i misär och tårar. Självklart var det inte alls vad de tänkt sig. Jag är för trött för den här skiten.

Ibland får jag för mig att min hjärna fått för sig att göra allt så omständigt som möjligt bara för att nedras. Bara för underhållningen i att ha någon att bryta ner. Men det är ju inte så mycket att göra åt det om det nu skulle vara så, som mest att finna sig i det. Det ska jag lära mig en vacker dag. Strax efter jag lärt mig att sova.
Det är min att göra-lista. 1) Sova. 2) Sluta bry sig. Då blir allt bra.
Så trött.


Three Dog Night - One

Jag drömde att jag klappade en kaktus halva natten. Det var inte så farligt.






Marilyn Manson - White trash

KOLLA! JAG BLOGGAR! Fyfan vad trött jag är. Morsans helg, hon är inte alls normal. Självklart vägrar hon snacka med någon psykolog. Däremot tänker hon ta kontakt med en familjerådgivare. Det är fan inget fel på henne familj annat än hon själv. Men är man blind så är man.

ANYHOW! Jag får ju inte sova som jag vill, och självklart lyckas jag ju inte hålla mig vaken när jag ska eller sova när jag ska. Dåligt samvete. Historiauppsatsen är inte ens halvgjord. Å andra sidan lever jag trots den gångna veckan, det är ändå något. Har finne på kinden och hälsade på Lian och Johannesen i fredags. Hungrig. Har 450 kr kakor i skåpet, äckel. Är egentligen inte sugen på att skriva. Blivit hemsökt för hundrafemtioelfte gången, trodde jag skulle börja gråta på bussen. Haft världens finaste dröm och en helt galet snygg filmidé som jag helst skulle vilja skriva ner men jag tror inte jag har tålamod nog att göra den rättvis. Den får stanna i huvet så länge.



The Beatles - Love Me Do

Morrn morrn. Gårdagen var ovanligt orpduktiv. Pappa ska hjälpa och motivera mig idag har jag bestämt. Jag vill bara så väldigt gärna bli klar idag, tänk att skriva bra på provet och lämna in uppsatsen. Nu tror jag i och för sig inte helt på att det kommer bli verklighet med tanke på att jag kommer vilja gå och lägga mig om ungefär tio timmar och kommer vara för trött för att läsa mer om högst åtta. Men man kan ju alltid få drömma.
Å andra sidan har jag i flykt från läxorna igår läst nästan halva Alice in Wonderland, skönt det i alla fall.
Sitter och återupptäcker Cameron Richards. Listal är min nya kärlek. Har även, med stor möda, lärt mig uppskatta skönheten av Megan Fox. Och sen har vi ju det givna; Olivia Wilde. Jag skulle vilja tapetsera mitt rum med henne.
Ska försöka ta mig till Rosenlund imorn, annars blir det väl plugg där med. Från och med torsdag så är det förhoppningsvis lugnt igen. Det är just därför det är så viktigt att jag får allt gjort i tid. Då är allt ok på torsdag. Då kan jag se film på kvällarna och göra läxorna 10 min innan lektionen igen. Som det ska vara.


Pink - Sober

Blir tydligen (/uppenbarligen) aggressiv av stress. Vi skyller på det. Har äntligen skrivit svenskareferatet, blev fan bra, kanske tillräckligt för att lärarn inte ska strypa mig. Han är snäll, det är säkert ok. Ska nog sova snart. Amanda i klassen och jag har ingått en pakt om att göra läxorna så snart vi får dem, plötsligt skrev hon Lucid Dreaming på min hand också, länge sen jag hade en reality-check. Kanske skaffat mig ett duktigt inflytande. Spännande.
Har för tillfället alla pågående böcker strategiskt utplacerade. Engelskans Alice in Wonderland & Through the Looking-Glass ligger med glosboken på köksbordet, En kortfattad historik över nästan allting pendlar lite som konsekvens av att både jag och far min läser det parallellt men jag håller mig till soffan med den och sedan Tusen och en natt i sängkammaren. Blir bra fördelning av det hela. World War Z ligger i beredskap så snart jag tagit mig igenom någon av tidigare nämnda texter. Åh det var så länge sen jag läste på riktigt. Glad.
Nu kanske det verkar som om jag har jättemycket på G och full koll men jag är bara nöjd nu för att svenskan är klar, det är ett litet kaos i varje andetag just nu och allt jag förmår mig att göra är att skrika och hoppas på bättre. Men det känns faktiskt som om jag är på bättringsväg, jag brukar inte känna mig såhär nöjd. Bra morot, nu kanske jag faktiskt lär mig göra mer än bara tänka på när och hur jag ska plugga.
Och jag lovar att jag en dag ska snacka om någotvadsomhelst annat än skola och stress. Love ya.



OCH OM JAG GLÖMT TILLS DESS; Grattis på stora dagen Nea <3 övermorgon, då äru sexton, det är fan ballt. Värt en neger i latex, för din skull!





Fool's Garden - Lemon Tree

Jag har ett inlämningsarbete som ska in om fjorton minuter. Jag har läst om svensk historia oavbrutet sedan klockan fem idag. Lyckats skriva tre och en halv sida. Med 1.5 radavstånd. Helvete vad jag är för trött för sånthär.
Vill verkligen inte ha ännu en framskjuten inlämning så det blir väl till att sitta uppe tills det blir klart. Finns en chans att skolkompassen vägrar ladda upp arbetet efter tolv men då skickar jag det fan direkt till läraren. Får förhoppningsvis in svenskan och psykologin imorn också. Åh vad nöjd jag kommer känna mig. Fan vad duktig jag är. Även om det är helt fel (sådär med tanke på att vi haft månader på oss med denhär uppsatsen och svenskan är en månad försenad..) så känns det ändå bra någonstans. Lite som om jag kanske är påväg att lära mig liksom.
Har väldens helvetigaste vecka med början på måndag och min självdiciplin, och livslust för den delen, kommer sättas på obamhärtiga prov. Men det pratar vi fan inte ens om. Ord kan inte beskriva hur kukigt jag mår av att bara tänka på det.
Slog upp knät igår så nu är jag nojjig för att trilla igen, asfalts-uppskrapade knän gör ont att slå i. Det vill vi undvika. Men det är lite fint. Jag gillar att ha småsår. Vilket jag har gott om just nu.
Har i princip mått konstant illa senaste dagarna och var tvungen att åka hem efter engelskan idag med ivrigt envisa kväljningar, gissar på stress. Lustigt. Utav någon orsak får jag för mig att det inte handlar om skolan, men sen kan jag ju få för mig väldigt mycket strunt. Skolsystern ville sjukskriva mig. Jag kände att det var lite fånigt, det är ändå IB vi snackar om, klart ungarna kommer må piss. Fan jag börjar bli trött. Får inte somna förrens allt är klart. Har tre händelser och fem pers kvar att skriva om.
Måste, måste hålla mig vaken...



Thomas Idebäck - Halleluja Jönköping



Hälsa på Jean-Pierre!



The Pipettes - Why Did You Stay?

Aight. Mamma försökte krossa vardagsrumsfönstrerna under sitt lilla nattliga äventyr, detdär som slutade med att hon sparkade på polisbilar i jakt på cigg ni vet? Eftersom de är extra tjocka för att vara ljudisolerande mot trafiken fick hon inte upp dem men fan vad hon försökte. Katten lär ju ha halvt skrämts till döds. Halva rutorna är spruckna, fin mosaik så sätt men vad in i helvete. Gissa vems mor som gått in i en fin liten psykos?
(Och det handlar så fan heller om smärtstillande längre.)

Hur som helst. Trötthelvete. Ett kungarike för sömn. Hade nog helt ärligt skippat skolan idag om det inte var för Bup. Och matten. Jag vill ha diagnos. Och självklart är matten sista lektionen. Ska snacka med Alice idag så hon vet att jag inte kommer kunna lämna in historian i tid. Om jag inte hinner göra hela idag det vill säga, men jag har en känsla av att jag kommer somna innan jag ens läst in mig på vad jag ska skriva om.
Jag har fått en liten putmage! Alltså detdär var ett glatt utropstecken. Ni vet såndär liten söt putmage. Istället för en nästan helt platt mage som på grund av hormoner är helt bullig. Sen antar jag att det betyder att jag i princip blir helt smällfet efter en dags stress och mat men jag har i alla fall en gullig mage på morgonen! Woo, upgrade!
Ok men nu tog gröten slut. Antar att jag borde börja göra mig klar att gå. Lyssnar på Laleh. Hon är fin. Jag gillar Prinsessor och Your Town. Såg The Adventures of Baron Munchausen igår, charmig film, blev lite förvirrad mot slutet men fortfarande fin. Ritade min första maskros och näseblod, fyllde i med aquarellpennor, hoppas det blir mer. Ska kanske försöka ge mig på vattenfärger igen, annars håller jag mig på dn trygga sidan med aquarell men vi får se.
Näh fan måste borsta tänderna.

The Stranglers - Golden Brown

OH HUR FAN SKA MAN KUNNA KONCENTRERA SIG NÄR MORSAN VIMSAR RUNT SÅDÄR. Igår när vi skulle äta på IKEA vimsade hon bort till life inne på A6 utan att säga till och sen skulle hon gå till lägenheten från Brano mitt i natten vilket slutade i att hon sparkade på polisbilar och tillslut, med Branos hjälp, kom hem vid 10 imorse, alla jävla handlingar sedan två dagar tillbaka har hon skyllt på vadfansomhelst bara hon inte behöver ta eget ansvar för dem och nu har hon, åter igen, fått för sig att jag blivit våldtagen, av morfar den här gången. Eller är det hon som blivit våldtagen kanske, hon vet inte riktigt. Däremot är det ju ett ypperligt tillfälle att sätta jobb och giftemål på spel, med gott samvete! För det gör ju ingen skillnad att hennes dotter säger till henne att sluta bete sig som en jävla treåring och faktiskt stå för vad hon gör eller att hennes mor påminner om hur hennes jobbsituation och agressionsproblem påverkar hennes relation med Brano. NEEEEEEEEEEEEJDÅ dethär är normalt, det behöver hon ju ingen hjälp i, hon har ju alltid varit så jävla smart och duktig och klarat allting själv. Det är ju inte alls så att... äh vadfan. Nevermind.

Jag har sovit skit i tio timmar, jag orkar helvete heller göra historieuppsatsen och vill mest rymma, pappa är jobbig också, han får ju för sig att det jag som bara är en jobbig fitta, för det kan ju inte vara något fel på mamma. Jag är så satans jävla trött. Får ingen sovmorgon imorn, ska till Bup och snacka om mina sömn- och matvanor senaste veckan. Simmade och promenerade i fredags, börjar få tjockisnojja igen, överspänd inför Grekland. Längtar hem, saknar hem, tappat bort allt igen.

Holly Near - I Ain't Afraid

Jag har ärligt talat inget att säga. Tjock och smånöjd och viss sexabstinens och trött efter att ha tagit hand om min smärtstillehöga mor, det gamla vanliga. Inlämningsarbete till tisdag som inte är påbörjat någonstans och såret efter Christoffers cigg är på god väl att läka, vill gå på cirkus och kan inte låta bli att undra vad livet har på lut.



(NÄH INGET NAKET IDAG!)





(6  månader)

Nina Simone - Do I Move You

JAG PLUGGAR INTE! I ren protest liksom...
Nej men seriöst, inte så att jag är speciellt deprimerad eller stressad av läxorna men om dethär är allt jag ska syssla med de närmaste tre åren kan man ju lika gärna... dö... nu!
Skämt åsido. Tydligen pratar jag om möbler i sömnen, och jag simmade idag så jag ska se Up, som belöning till mig själv! Duktiga lilla tjockisen!
Nerladdad alltså, inte bio, det orkar jag inte. Och är jag ute får jag dåligt sammvete för att jag inte är hemma och gör läxorna. Engelska och svenska och svenska och psykologi och psykologi och biologi och historia... och historia... och historia. Och biologi. ...ja det var väl det! DET FIXAR JAG!
Läser Kafka igen, av någon orelevant anledning. Allyson oroar sig för mig självbild och Aggneeeettthhaaaaaah är sur på klassen. Som förresten ska ha curry-fest och sälja kakor, hör ni det!? KAKOR! KÖP!

...jag gillar ordet teflon. Det låter fint. Och sassy och sausy och frissy och jolly. En dag ska jag till England bara för att snacka fin slang. Något att se fram emot detdär. Med stora strass-smycken och färgglatt hår. Som det ska vara.

Näh fan, kanske skriva lite glosor nu?

Leonard Cohen - Who By Fire



(Sörjer veckans vackraste bilder som sparades missbildade, dumma teknologi)

When Johnny Comes Marching Home

Jag lever! Saker och ting snurrar lite men det går väl också över någon gång. Munnen smakar avgrund och mitt huvud känns lite löst men helvete vad allt är värt. Glad glad glad glad. Hoppas bara att jag tvättat tröjan och stay-upsen tillräckligt för att det inte ska hinna börja stinka gammal spya innan nästa tvättid. Någon jävel kastade ägg på grannhuset och fick sina tänder utslagna med ett baseballträ, bröst blottades (inte mina!) och Sebbes trevliga lillebror fimpade på mig men han är snäll i alla fall och vi låg under ett biljardbord vid något tillfälle, jag minns inte varför. Har fyra paket cigg i väskan som inte alls blev bortbytta för när Eleni väl kom var jag nöjda bruden och jag älskar min klass mer och mer för varje dag.
Nu tänker jag leta reda på en huvudvärkstablett.

Seventeen - Marina and the Diamonds

Jag sitter med trollhår och undrar lite halvhjärtat om jag verkligen kommer lyckas komma upp imorgon. Hostat mig igenom natten, försov mig och kände att näh jag kan lika gärna stanna hemma idag med. Då tycker folk att jag är duktig som kommer imorgon för provet, om man stannat hemma hela veckan är man ju jätte-sjuk, det vet alla.
Vaknat allt mer in på eftermiddagen för var dag senaset veckan, får väl skärpa mig.
Utöver engelskaprovet i oregelbundna verb imorgon blir det avslutande matteprov på fredag... eller imorgon, ingen vet, har PB-dagen på lördag också så ja måste baka en massa. Får hosta lite på bullarna så känns det inte lika jobbigt. Är faktiskt lite nojig inför matten, känns nytt, får väl plugga.
Nu snöar det också.
Småbiter på en av Markus fantastiskt goda polkagrisar och saknar mina gamla långa naglar, de var för satans fina. Har inte öppnat en skolbok på en och en halv vecka och börjar känna att jag kanske borde skärpa mig. IB-fest i tenhult på lördag, vet inte om jag borde gå, får fråga pappa först, han kanske säger nej, då behöver jag inte vela.
Köpte UC-biljett igår men kommer inte tillägna mig den på ett tag, vill kunna sälja vidare den om jag skulle råka bli sjuk eller har något kukigt stort prov eller så. Smidigt detdär.
Börjat lipa till näst intill alla TV-serier på sistonde, får sluta kolla på sånt, får hålla mig till filmer, då gråter jag minsann aldrig. Lite fånigt att sitta och gråta till Vänner och Scrubs ändå.
Nu ska jag fortsätta låtsas-plugga.


The Fray - You Found Me


Milow - Ayo Technology


RSS 2.0