Tracey Chapman - For My Lover

Trött och kall och bitter trots att jag varit glad hela dagen men sen kom pappa in i bilden och han suger lite för hårt för att jag ska orka vara glad och vad in i helvete är det med vädret egentligen liksom herregud det är inte jävla Januari!?
Har helveteshistoriearbete som ska vara klart på måndag och är helt opåbörjat vilket suger för det är inget jag kan göra på en helg sådär för det är grupparbete och jag tror inte min grupp känner för att sitta och råplugga hos någon under helgen men vi är så satans omotiverade att jag inte riktigt vet hur det ska gå. En bra sida av det är ju i och för sig att jag istället gör alla andra läxorna för att undvika den så nu har i alla fall den här veckans läxor varit gjorda i tid och noggrant. Ovanligt nog.
Började på en novell i förrgår som går sådär, hade en mening i skallen och ett slut men när jag väl började skriva blev stämningen helt jävla fel och jag vet inte riktigt hur jag ska gå över till slutscenen och jag är typen där allt skiter sig om jag försöker göra om så det är liksom inget alternativ och fan. Vilket helt orelaterat påminner mig om att min ämnesomsättning har fått för sig att jag ska UPP UPP UPP och jag verkar tydligen inte ha någon talan alls, sur.

Nu sket sig firefox men Blogg.se sparade inlägget automatiskt och jag slapp vilja kasta datorn i väggen och gråta, väldigt, väldigt välanpassad och finurlig liten funktion detdär.


HOWEVURZ! Mamman till helgen, simma igen på fredag, huvudvärk, upptäckt Inger Edefldt, hon är bra, läs. Jag får antagligen räls i hela överkäken nu om en månad men jag är inte säker tandläkare är lite otydliga men jag är aspepp och glad och så däremot gör tänderna jätteont efter att han drog åt dem idag och känns lösa och allt.




Ada Moore - The Devil is a Woman

Lämnade min BH på badet idag, den har något vitt på axelbanden som nu färgar av sig på mig, det får räcka. Helvetesdag. Trött och tjock efter helgen. Fick en bok om fred i prosten igår, världen är så ful. Vill sova bort all skit.



( Tomma leénden hjälper ingen)



Nirvana - All Apologies

Watchmen blir bara bättre för varje gång, även om första kanske kändes något mer unik... och inte lika jälva lång. Tog typ tre bensträckare. Jävla tretimmarsfilmshelvete.
Howevurz. Fick ihop 1000 m till i förrgår, ska väl pallra mig till badet på... månda kanske? Läxorna är fortfarande väldigt inte gjorda, även om jag och Elin fick ihop lite igår (vilket påminner mig, högskolas bibliotek; awesum).
Gårdagens lektioner var.. intetsägande, lärde mig iofs vad Log är för skit (vilket jag tydligen hade listat ut rätt men bara räknat helt jävla fel kuk), hur jag ska räkna med bråk i protensen och blah blah whatevurz.

Efter fem timmars nyvakenhet lyckades hur som helst jag och David pallra oss ut och köpa SpecialK Red Berries, laktosfri mjölk, kakor, chips, mer mjölk och ägg. För.. ja vad behöver man mer än fett och socker?
Jag har ett finnärr vid munnen som går mig på nerverna och skabbigt hår, som btw växer som vinden, jävligt fånigt fan. Jag minns egentligen inte mycket av gårdagen, sällskap, GH, Avatar, popcorn n stuff, fint vare iaf, jag är nöjd.

Nu ska jag få pojken här att slita sig från TVspelet!

Omid Tahmasepbur - Stranger's Song

Uppsvälld som satan. Dumma mage. Och ont gör den också. Var ett tag sen jag skrev här ja.
Jag ser... färgglad ut idag, mer smink än vanligt och Elins turkoserandiga kofta, folk pratar mer med en ju mer färger man har, är svart hotande? Hur som helst, proven gick relativt bra tror jag, har en inlämningsuppgift och en bok att läsa ut tills på måndag, ska väl gå, har ju studiedagen imorgon också att jobba järnet på. Kommer ine hinna så mycket uner helgen, upptagen med Elin och David. Tryffel, Watchmen, Avatar och GuitarHero, peppfan.
Tysklandsresan kom upp i skolan, ser så gryyyymt fram emot det, ingen aning om varför men plötsligt satt jag där med adrenalinrush och nävarna hårt knutna. Hinner väl gå över tills dess, ett år ändå, BUT STILL!
Haft en jävla massa fantomsmärtor på sistonde, fånig kropp dethär, men ger ju lite spänning i tillvaron kanske, får väl överleva. Trött men på vettigt humör, ja förrutom med föräldrarna då självklart, pappa är sitt gamla vanliga jag, jävla småbarn jag ska behöva leva med. Minns mer av mina drömmar, inte så mycket som jag skulle vilja men sålänge jag inte hinner skriva ner dem om mornarna kommer jag inte minnas mer. Lämnar små drömraporter på facebook.
Mens och tanter och mord och vänner och skola och pizzabollar och sprit och skam och blod och färger och traktorer och sex och ja ni vet.


Evanescence - Everybody's Fool

Dör tjockisdöden. Olidligt kombinerad med smärtan från kunskapen om omöjliga prov. Verkligheten får mig att vilja klösa ut ögonen.



Elvis Presley - Devil in Disguise





...jag vet inte riktigt vad jag tycker om världen idag

Tennessee Ernie Ford - 16 Tons

Har jag nämn att jag är lite kär!? Ibland hatar jag internet...
Och btw så kom jag på att min blogg har på tok för lite bröst men sen kan man ju inte vika ut sig hur som jävla helst på internet gud nåde, så för första gången sedan denhär skiten började tänker jag fan ladda upp en bild som inte är min! Fast jag tänker inte börja sno från dev för det, även om det är frestande. No deviantart, ni får hålla koll på mig!

För ja ni vet, brudar är snygga, det är inte så mycket att göra åt. Det fula är bara att det alltid ska ses sexuellt (vilket, ok, jag kan förstå för just denna bilden men shush!), ändå finns det typ ingen trevligare att se på än tjejer, snygga sådana. Och nu råkar det ju vara så att jag har fyllt min dator av ögongodis så det kommer väl mer sånthär. Och nej jag vet inte vad jag snackar om, jag tror jag har umgåtts för mycket med killar på senaste tiden kanske, det skyller vi på.



Neil Hannon - Geronimo


Shantel - Disko Partizani

Lol? Sitta-på-toagolvet-och-lipa-rutinen såhär efter en futtig månad i skolan. Känns fånigt. Fast som vonHouse sa tar det ju ett tag att återgå till någon sorts normal efter en förändring. Det skyller vi på tycker jag.
Nej men helt ärlig mår jag nog ändå ganska bra, om man tänker på att jag nu inte har någonstans att själv, så som jag vant mig vid att äntligen få vara. Plus provet vi hade för en timme sen... och proven vi har på måndag, och kroppen som fuckar och pappan som fånar och hormonerna och abstinensen och mormor och BUP respektive Ungdomsmottagningen som är fittor. Och mattehelvetet som inte alls vill sig.
Läxor och plikter och skyldigheter och läxor och omotivation och skit och så ja. Kul att morsan måste med på utredningen sen också, hon som inte ens kan erkänna att jag nog ändå är laktosintolerant. Aspergers, skulle mitt lilla barn?
Fixar en ny spellista på iPoden, behöver elakare musik senaste dagarna, svårt att sålla. Too rough to fuck får den heta iaf. För den som undrar. För övrigt tycker jag att om någon skulle råka snubbla över undertexter till Nocturna beodrar jag denne att omedelbums länka/skicka till mig!
Så, skolk redan efter en månad? Det är ju välplanerat (orkade inte biologin efter engelskaprovet, även om närvaron antagligen skulle vara gynnande för förberedelsen av provet..), duktigt och så. Men det är ju inte så här det ska vara, det här är ju bara lite startpanik sådär, right? Sånt här går ju över när man väl kommit in i rytmen... right?!

GreensKeepers - Lotion

Kukdag. Eller ja hade sällskap av en Lia efter skolan vilket var trevligt, messat med en viss herr Henke och Pantsu hela dagen vilket också är upplyftande nog. Skolläkarn under lunchen, tydligen blir det BUP igen för min del, kommer byta brud tills det blir någon bra denhär gången, för en gångs skull är det för min vetskap och då ska det helvete i mig bli bra. Ser fram emot nästa fredag. Har prov på fonetik nu på torsdag. Biologi och historia på måndag. Helvetes jävla kuk. Mormor nu på fredag kom jag på. Galet hur desperat hon är, börjar äcklas. Svaga människa. Få individer som  inte äcklar mig vid det här laget i och för sig.
Somnade åter igen till Lucid Dream, tidigare den här gången. Mindes för en gångs skull faktiskt vad mina nattliga aktiviteter bestått av, mord, tydligen. Mådde lite illa när jag vaknade och det mesta har förvunnit vid det här laget men det är fortfarande helt underbart att vakna och kunna tänka tillbaka på det, så som det ska vara.
Har en tjugo minuter kvar vid datorn (nya regler igen ja, kukhuven), överväger att sitta vid TVn tills jag somnar men allt på burken är ju fan skit, lika bra att lägga sig på en gång. Minnas lite drömmar och vakna någorlunda vid liv är ju inte fy och skam ändå.

(fyra månader)

Csóklol - Amari Szi Amari

Själv ligger jag och äter gröt i soffan i väntan på at det ska kännas nödvändigt att resa sig upp - tåget går 08 54. Och igår, sådär en-två timmar innan det var läggdags, fick jag veta att farsan inte alls är borta till månadsskiftet, han är snarare inte borta alls. Han kommer hem varje dag vid femtiden och drar tolv timmar senare för att i samma veva väka hela huset med sitt jävla morgonskrammel. Kuksömn och panikattacker, here i come. Jag är förbannad som bara den och till på köpet har morsan fått för sig att bo i lägenheten ett tag så jag har ingenstans att vara ensam eller ens migsjälv. Sen antar jag att jag inte får vara borta mer än topps en vardag i veckan och farsan muckar så jävla mycket gräl att jag fan hellre sover på gatan än är hemma. KUUUUK! Höru det!? KUK!
Hur som helst, somnade till Lucid Dream-dosen igår men hände inget alls där inte, tänker försöka gå och lägga mig lite tidigare idag och prova igen.
Överväger att ta datorn och sätta mig på byGeorge och sno lite internet samtidigt som jag undviker pappa och hemmet så gott det går men någonstans känns det bättre att spara det till senare i veckan, trots att jag vill simma imorgon och inte har någon riktig värd dag förrens på fredag, och fredag kan jag ju lika gärna spendera hos någon vän. Fysik och psykologi tills imorgon, läst psykologin, fysiken är fittig, hoppas jag orkar dra mig igenom den. Nu när jag kollar ser jag att jag ju ska till skolläkarn imorn, då blir det omständigt om jag till på köpet ska simma efteråt, kanske tar det idag, får se...

Mindless Self Indulgence - Do Unto Others

Min kära far är ett hopplöst kukhuvud och de enda doserna i I-DOSER som funkat hittills är french roast och quickhappy men för att vara ärlig är det mäkta imponerande resultat av fem minuters brus i öronen. Tyvärr går de två aningen emot varandra men jag får väl prioritera. Matten är fullkomligt hopplös men de är ganska skitsamma och hostian är fortfarande i skolan men om jag tänker rätt hinner jag med den under håltimman innan. Har med mig de doser som verkat mest intressanta och effektiva på iPoden, inklusive quickhits så hinner testa lite mellan lektionerna, misstänker däremot att jag inte kommer finna någon riktig effekt av QH innan jag lärt mig använda de fulla doserna.
Hur som helst! Börjar mer och mer oroa mig för hur det blir när pappa jobbar näre igen, antar att jag får börja lära mig att hålla mig till mitt rum, bör ju klara mig ett tag från datorn med tanke på hur sjukt lite jag egentligen gör. Så fult nu för honom står jag inte ut med och morsan är ju inte bättre någonstans och vid dethär laget vill jag ju inte ha lägenheten i stan för pappas är ju liksom hemma, det är här jag ska vara... fast... utan träskallen dvs...
Har prov på lut och uppsatser som bör påbörjas och förhör och fan vet vad. Jävla lol-linje.
Nu tror jag tamigfan att jag ska städa mitt rum lite!

Lady GaGa - Lovegame

Känner mig som något jävla frunttimmer (timmer, är inte det typ.. trä?!), fixat apgoda chokladbollar och gjort mackor och städat och vikt kläder och vattnat blommor och lagade just stans godaste pangkakor. Vilket är ganska ovanligt med tanke på att mina brukar gå åt helvete, någon gång ska väl vara den första antar jag. Ni får komma hit och äta lite för jag körde på dubbel sats så de räcker typ hela veckan. Vill göra stuvade makaroner också men måste lägga in mina kläder i garderoben först och för det måste jag resa mig från datorn och... ja vi vet ju alla hur stor chansen är att jag skulle göra något sånt.
Fredagslektionerna gick snabbt, har lite matte att plugga märker jag, kommit in  på nytt kapitel igen. Köpte strössel och ny nappflaska med Elin på coop, drog till lägenheten, duschade, fixade, rullade negerbollar och sov, vaknade, messade, sov. Drog till skäggpojken vid ett-tiden (natt alltså, inte eftermiddag), picnic på hans golv, Ringaren i Notredam, ville egentligen sova men efter eftermiddagsdvalan gick det lite sådär. Natten blev något feberartad, på ett bra sätt, sov ovanligt lätt men var bara vaken några sekunder i taget så jag vet inte riktigt vad jag inbillade mig/drömde/minns. Vet att jag drömde en jävla massa men det har försvunnit. Jag tror faktiskt David pratade i sömnen, det var lite skumt, jag kan inte komma ihåg vad han sa men det var apigt surrealistiskt. För vem behöver LSD när man har dålig sömn och än sämre verklighetsuppfattning/minne (vilket börjar hänga ihop efter ett tag så det får vara ett snestreck där ja). Jag har historieläxa tills måndag men både uppgifterna och boken glömdes kvar i skolan. Skulle egentligen till Kaka med Elin och kolla film men jag orkar verkligen inte. Glad ändå.


Amy MacDonald - A Wish For Something More

Stuff händer! ÖVERALLT! Och jag är på tok för lat för att räkna upp allt, men bra äre i alla fall. Så vet ni sådär liksom. Svenskaläxan är gjord och historian är jag ganska chill med för den är redan uppe. Jag är glad och tjock och har mens vilket kanske inte gör mig lika glad men det får vara ok kanske simma imorgon? Klassen är fin och skolan likså och lärarna suger apa men man får ha mössa på alla lektioner utöver engelskan för Agneeeetthaah är leskig och jag har börjat sminka och klä mig ordentligt igen vilket känns duktigt och köpte ny fin mössa idag på Åhlens. Elin och jag har påbörjat en liten nappfrenesi som ska avslutas med nappflaska och äppelvin under fredagslektionerna men det kan ta ett tag faktiskt för trots att tanken på det gör mig pepp kan jag inte låta bli att ändå bli lite lite orolig och nojjig. Men jag skärper mig väl. Fredagar är ändå svenska och matte, de lärarna skulle inte märka om vi så satt nakna och spelade Für Elise på munspel. Så ja, chill äre nog iaf.



Ulf Lundell - Strändernas Svall

Nu känner jag mig sådär krävande och jobbig och jävlig igen! Dehär humörsvägningarna börjar bli lite för mycket för mig att palla fan. Min boksamling äcklar mig, mitt midjemått får mig att vilja karva borta vidrigheten med en kökskniv, skolböckerna gör mig än mer omotiverad och facebook föder misantropin ytterligare något. Fåniga, fåniga hormoner. Hälsan imorgon, hatar att vara medveten om hur pass lång tid det kommer ta innan sömnen påverkas. Innan vi ens vet vadfan det handlar om. Fåniga, fåniga kuksömn. Skolläkaren nästa tisdag. Dagen gick bra, chill, IB2orna kanske vet vad de talar om. Klassen lägger hur som helst ut det mesta på facebook så ja...
Ny vän igen, trevlig snubbe. Föräldrarna är jävligt trötta på mig, jag blir apbitter såfort de ringer, avsnäsande och kritisk och jobbig och generellt bitchig. Står inte ut med att påminnas om deras existens när det är meningen att jag ska få vara själv.
Skolkortet på gång, har hur som helst inte råd att ta mig hem imorgon så tro fan rektorn får krysta fram något. Vill se om en massa filmer men orkar inte göra något vettigt eller egentligen egenyttigt alls om dagarna. Lite hopplöst, fånigt, skärpning! Nytt teckensnitt i msn, känns udda, saknar... ingen, ganska skönt att vara själv. Viss längtan efter närhet men ingen jag kan komma att tänka på som inte är jobbig eller som jag är inte är jobbig med. Så nej, det är bäst såhär. Jag har mest lyssnat på Lotion, Honey Honey, Genius och Hon ar fin senaste dagarna. Lite grekisk skit just nu. Borde skiva upp honungsmelonen, kolla på film?

Artie Shaw - Gloomy Sunday

Jag verkar blivit lite förkyld. Alexandra i klassen är tydligen klar med alla läxor vi fått hittills och några till. Tio st, jag visste inte att vi ens haft så pass många lektioner att få läxor på. Överambitiösa fittor. Jag är inte klar med morgondagens (ganska avundsjuk ja, vi kan byta?). Fonetisk krift vare ja. Min far är en jävla idiot. Mildt sagt. Vill någon ha karln? Alla verkar ju tycka att han är så snäll och söt och fin, ni kan gärna ta honom, jag är trött på att bli misstrodd och hotad och dumförklarad. Och jag var ändå relativt gladapa idag, hatar när folk ska förstöra det sådär för en.
Sovmorgon imorgon, slutar vid fyra, kommer vara stendöd, bra att de viktigaste lektionerna är de sista, lär ju sova vid det laget. Blivit jättepepp på picnick-idén men orkar inte förbereda skiten. Nea kräver att jag ska kolla upp mina händer, de beter sig lite lustigt ibland, lustigt är tydligen farligt. Själv ger jag ju ganska fullständigt fan i vad min kropp har för sig och jag hatar att tas för ännu en hypokondrisk tonåring men vid tanken av det blir jag sur för hade jag varit nojjig över min hälsa hade krampande händer inte varit något chill jag viftat bort, så i ren envishet och protest får jag fråga på hälsan när jag ändå är där på onsdag.
Krampande händer och aspegers och fantomsmärtor och klagande höfter, utöver kuksömnen dvs, det är vad läkarstackarn ska få lyssna på innan jag börjar skola på onsdag.

Anastasia - Once Upon a December

HAHA! ALLTSÅ! OK! True Blood! Best fucking invention ever. Nu är jag på sista episoden på andra säsongen och det känns hela tiden som att det inte kan bli bättre. Det är den sexigaste, roligaste, snyggaste,finaste, mest uppslukande jävla skiten någonsin. Och jag tycker att du ska se den. Typ... omedelbums.


Och varför in i helvete ser jag varesig inlägg, bilder eller kommentarer när jag loggar in!? Kuuuukblogg!

Manu Chao - Bongo Bongo


Imperiet - Alltid Rött, Alltid Rätt

Läxorna väger lika mycket som jag själv, blir sitta inne och plugga helgen genom då ja, awesum. Fonetisk skrift. Det började vi med igår, ska kunna skiten utantill tills på måndag, nu snackar vi kunna skriva och förstå och allt. Agneta är fan läskig.

Aningen bitter och ja ni vet hela faderulla. Onaturligt utmattad efter igårkväll, sjukt mysigt då men känns inte så jävla värt nu längre. Halsen smakar tobak och magen är sur och jag vill mest att hela världen drar åt helvete. Detta är jag när jag -inte- är bakis. Liter hormonkaos senaste dagarna, mer nu, trappats upp sådär snyggt ooch sneaky så man plötsligt råkar komma på sig själv med att sitta och stirra in i en stenvägg i en timme och ännu inte riktigt kunna underfund med hur man känner sig. Någonstans vill jag säga att jag är kär men det är absurt så det tänker jag envist fortsätta förneka. Någonannanstans vill jag säga att jag vill gå columbine på PB och flytta till ett litet strandhus i Souya vilket är ungefär lika absurt men inte lika lätt att förneka som det mest logiska.
Jag misstänker att jag har lite för mycket folk runt mig nu faktiskt, eller ja inte bara runt utan som jag faktiskt umgås och ska bry mig om, det blir ganska mycket för mycket.

Träffade Sofia som jag inte sett på en-två år, jävlar med folk som skulle snacka med mig. Mammans lägenhet är ett säkert drag och folk är tydligen ganska dumma i huvet på att ens försöka se andra, men sen är jag ju som sagt var inte bättre.

(Detta ser inte alls ut som det ska, världen är åt helvete och jag är uppochner men jag orkar inte)

Patti Smith - Horses

Det känns dumt men jag vill få skriva om det och jag vill få göra det just här. Näst intill varje dag får jag påminna mig om att jag inte får skada mig och den enda riktiga motivationen till det är att jag inte får titanskruv då. För att infektioner kan sprida sig i kroppen genom minsta sår. Och helt ärligt kan jag inte ens påstå att jag tycker det är värt det, skruven alltså, för min uppfattning om rätt och fel räcker uppenbarligen inte till för att jag ska förstå vad som är så jävla farligt med självskadan och minsta association eller påminnelse får det att börja pocka. Jag hatar abstinens. Det är inte kul att avsluta en fyraårig vana när det inte verkar finnas någon orsak till det och jag saknar all lättnad och smärta och sår och vidrighet. Faktiskt. Något helt fantastiskt mycket.

Mouse On Mars - Actionist Respoke

Åttitalstema i skolan igår, högst halva klassen var uppklädd, men det var underhållande nog för att jag inte skulle bli bitter. Som jag misstänkte smälte mina chokladbollar men imho var de förjävligt goda så whatever. Pappa har tjatat om att jag ska äta druvorna och inte lämna dem att bli gamla... vilket de i princip redan blivit så jag äter de få som är ätbara och slänger resten. Han lär sig väl att inte lämna så förbannat mycket mat till mig en vacker dag.
Skulle ta hand om David som ligger hemma sjuk igår, blev mer att jag -som vanligt- åt lite, sov lite, kollade på avatar och sov ännu mer... men... det är ju också trevligt. Vaknade tjugofem minuter innan skolan började, hann dit i tid och har helt ärligt faktiskt varit ovanligt utvilad och välmående hela dagen hittills, även att både viss hunger och skabbighet gjort sig påmind. Luktar hallonhårspray och karl, mysig kombo.
Ska bada i rådhusparksfontänen imorgon vid halv fyra, just rengort mina (/Kebbys) nya fina handklovar. Ska nog städa lite. Morsan kommer snart. Vill ha picnick, inspark på torsdag, läxor, känner tydligen en av IB1orna, resten är snygga och underhållande, blir hela tiden tvungen att påminna mig om varför jag måste sluta upp med tobak, raegg. Pappas vegetariska biffar är helt gudomliga.

RSS 2.0