Pink Martini - Amado Mio

På väg till min moster kom jag att tänka på hur mycket hennes lägenhetsbyggnad påminner om den i Amelie. Sådär grön och fin färg. Sen kom jag på att jag inte alls minns lägenhetshuset Amelie bor i... eller det min moster bor i... eller att jag någonsin tyckt de liknar varandra. Antar att min sömn åter igen spenderas åt förvirring...

Skulle till Emma (now known as Crazy Catlady) vid tre igår, åkte vid ett för att hinna till biblan och morsan innan också. På bussen fick jag veta att hon var tvungen att skjuta fram lite. Sen blev det att skjuta fram mycket. Whatever tänkte jag och tog mig tiden att sno kläder från mostern, sådär för tidsfördrivets skull liksom. Det blev lite hänga i rådhusparken och lite i soffan hos morsan (ännu inget besked från PB) och lite biblan och så.
Hur som helst slutade med att jag rökte upp två långa prince, läste ett kapitel i Haunted och slöade i en timme vid Emmas bussstation i väntan på att hon åt tårta. Jag verkar ha blivit helt blind inför inehållet på min iPod och hittar verkligen inget jag känner för att lyssna på. Enerverande som satan. Och nu borde jag duscha för jag luktar fitta men det går alltid att skjuta fram.
Deras dvd kände för att vara envis så de enda av mina filmer som funkade och blev sedda vad Mickey Blue Eyes och Mr Deed, men jag ska inte klaga, charmiga filmer är de ju faktiskt. Det blev Vanilla Sky och Dark Angel idag också. Se Vanilla Sky, inga frågor, bara gört. Och Stay, nu när vi ändå håller på. Och The Jacket! De Tolv Apornas Armé!
OCH... nej nu räcker det kanske...

Min meningsuppbyggnad har gått full-ständigt-åt-helvete senaste dagarna, slänger runt bokstäver och ord så jag vet inte riktigt hur förståerligt dethär inlägget faktiskt är men vadfan, ni är väl vana vid dethär laget.
Och mitt finger känns fortfarande skumt efter dörren! HALLÅ! ... fast vid dethär laget kan det lika gärna vara min inbilning...




(...jag är för lat för att lära mig vår skanner, ya)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0